Vaření

Šlehačková delikatesa

Ať žije šlehačka - tímhle heslem se řídí čtenářka Abaky, když potřebuje vyrobit rychlé vánoční cukroví. Následující recept zaslala do dnešního tématu...

Máte ráda šlehačku? Potom vám bude chutnat recept čtenářky Abaky. Téma dne zní: Rychlé vánoční cukroví.

Šlehačková delikatesa

  • 250 dkg polohrubé mouky
  • 1 omegu,
  • 1 šlehačku

Do mouky nastrouháme omegu,nalijeme šlehačku.....uděláme těsto,které necháme chvíly v lednici,a pak vykrájíme různé tvary,které upečeme a obalíme v moučkovém cukru.Je to moc moc dobré,rychlé,a brzy vláčné.

Abaka

Pozn. red.: Text neprošel jazykovou korekturou.

Téma dne: Rychlé vánoční cukroví

Máte nějaký rychlý recept na vánoční cukroví? Sem s ním!

Tématem je dnes vánoční cukroví. Vánoce jsou už opravdu za humny, ale vy nestíháte napéct? Nezoufejte! Čtěte dnes magazín Žena-in.cz a posílejte do něj své rychlé recept na vánoční cukroví! Máte recept, se kterým lze udělat nějaké cukroví snadno, rychle a bez šíleného pobíhání a shánění deseti ingrediencí? Pokud ano, pošlete mi ho na e-mailovou adresu redakce. Získat za něj můžete 500 bodů do Velké vánoční soutěže a dárkové balení čajů PICKWICK se skleněným hrníčkem!

Přiložíte-li jednu fotku hotového cukroví, máte větší šanci na uveřejnění!

pik

   
17.12.2010 - Mlsání - autor: Jakub D. Kočí

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [38] hubajda [*]

    to delame a jsou moc dobre a krehke

    superkarma: 0 16.11.2012, 13:08:58
  2. avatar
    [37] Quentinová z Montargis (Kentánová) [*]

    Ještě včera odpo jsem to upekla, ale byla tu návštěva a dlabali to rovnou z plechu, musela jsem upéct pak z dalšího těsta ještě jednu várku Sml54  Je to moc dobré a křehké, obalovala jsem to po vyndání z trouby v mletých ořechách s mouč.cukrem a vanilkou.

     Žádná kalorická bomba to není, když toho samy na posezení nesníte osm plechů... Z pár kousků cukroví ještě nikdo 50kg nepřibral))) Sml30 

     Díky za tip Sml67

    superkarma: 0 18.12.2010, 11:00:52
  3. [36] ula [*]

    Musí to být kalorická bomba, ale nikdy jsem to nejedla a může to být zajímavá chuť. Vyzkouším aspoň trochu na ochutnání. Holky, taky je fakt plno krásných receptů. A to Vánoce už klepou na dveře...

    superkarma: 0 17.12.2010, 21:30:04
  4. [35] orangutan [*]

    Sml67super

    superkarma: 0 17.12.2010, 20:58:48
  5. [34] François Perrin [*]

    a po vánocích tu budou články jak shodit nabrané kilogramy. Dávám přednost cukroví, které je alespon trochu zdravé.

    superkarma: 0 17.12.2010, 17:24:25
  6. avatar
    [33] átéčko [*]

    Julča — #29 Můj názor je, že je to hodně nezdravé, tolik umělého tuku a šlehačka s cukrem. Do huby bych to nevzala velebnosti

    superkarma: 0 17.12.2010, 16:59:38
  7. avatar
    [32] babicka11 [*]

    nadenica — #25

    už nic, všeho po čtvrt kile, kokosky jsou fakt dobrý..Sml22, už jsou v krabici Sml16 Sml20

    superkarma: 0 17.12.2010, 15:31:25
  8. avatar
    [31] Milala [*]

    Toto cukroví jsem dělala,když byly děti malé,protože jsem jim to vyválela a ony si mohly vykrajovat jak chtěly a já si mohla v klidu dělat jiné.No ale už moc roků jsem to nepekla,já vlastně letos nepeču vůbec.Poprvé a je to moc fajn,jsem v pohoděSml67

    superkarma: 0 17.12.2010, 13:34:03

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [30] Jala [*]

    anina4 — #28 Četla jsem Tvůj recept už ráno.

    Toto cukroví - 3 plechy - jsem pekla v pondělí. Není příliš sladké, ani tučné.

    Můj recept (kombinace Tvého a výše popsaného Abakou): 500 g hladké mouky

    1 omega - nastrouhat

    1 smetana - dávala jsem je 12%  - ne na šlehání

    superkarma: 0 17.12.2010, 13:32:53
  2. avatar
    [29] Julča [*]

    Tohle dělá s oblibou moje matka a vůbec mi to nechutná. A to jsem ani nevěděla, co v tom je.

    1. na komentář reaguje átéčko — #33
    superkarma: 0 17.12.2010, 13:31:07
  3. [28] anina4 [*]

    taky dávám té mouky 1/2 jak tu někdo podotknul,a nedávám omegu,ale heru a psala jsem ten receptík ráno

    1. na komentář reaguje Jala — #30
    superkarma: 0 17.12.2010, 13:00:08
  4. [27] ivetinkav [*]

    supr, to je rychlost, než bys řekl švec....Sml67

    superkarma: 0 17.12.2010, 12:54:54
  5. avatar
    [26] Myškomedvídek [*]

    dělám,ale se sádlem,jsou moc křehlé a dobréSml67

    superkarma: 0 17.12.2010, 12:50:59
  6. avatar
    [25] nadenica [*]

    babicka11 — #24jůva, ty tam máš ingrediencíSml28, kdoví, kolik tam toho příjde ještě dodatečněSml33

    1. na komentář reaguje babicka11 — #32
    superkarma: 0 17.12.2010, 12:38:05
  7. avatar
    [24] babicka11 [*]

    Takhle dělám kokosky, 25 polohr.mouky, 25 cukru, 25 Omegy, 25 kokosu, 25 ml šlehačky, 1žloutek - do formiček - tuk Omega tam být musí, s máslem se to bude roztékat a lépe se vyklápí,  pak obaluju v cukru - nemusí se nechávat odležet - jsou měkké hned..Sml59

    1. na komentář reaguje nadenica — #25
    superkarma: 0 17.12.2010, 12:36:27
  8. avatar
    [23] abaka [*]

    nadenica — #19 Sml16Sml16Sml52

    superkarma: 0 17.12.2010, 12:10:35
  9. avatar
    [22] átéčko [*]

    nadenica — #21 přesně takjsem to myslela. Každý něco přidá...

    superkarma: 0 17.12.2010, 12:02:37
  10. avatar
    [21] nadenica [*]

    átéčko — #20to jsou mi nápovědy, lepší než Šifra mistra Leonarda...Sml58

    a nakonec to bude pohádka "Jak pejsek s kočičkou dělali dort"Sml57

    abychom to do Vánoc stihliSml67

    1. na komentář reaguje átéčko — #22
    superkarma: 0 17.12.2010, 11:57:54
  11. avatar
    [20] átéčko [*]

    nadenica — #19 A přidáme i oříšky...Sml30

    1. na komentář reaguje nadenica — #21
    superkarma: 0 17.12.2010, 11:52:57
  12. avatar
    [19] nadenica [*]

    abaka — #17ty nás zkoušíš!!! opico. a co rum? nemá tam být taky?Sml52Sml52Sml52

    1. na komentář reaguje átéčko — #20
    2. na komentář reaguje abaka — #23
    superkarma: 0 17.12.2010, 11:42:51
  13. avatar
    [18] abaka [*]

    holky,kdyby jste to některá zkoušela,tak tam dejte tý mouky půl kg,jinak je vše stejný.

    Sml58abaka

    superkarma: 0 17.12.2010, 11:39:55
  14. avatar
    [17] abaka [*]

    nadenica — #12 dejte tam tý mouky 1|2 kg,abaka

    1. na komentář reaguje nadenica — #19
    superkarma: 0 17.12.2010, 11:38:45
  15. avatar
    [16] zelvicka [*]

    tohle cukroví děláme z máslem a je Sml67 Sml80

    superkarma: 0 17.12.2010, 11:35:05
  16. avatar
    [15] átéčko [*]

    Věrulinka — #3 Já používám také jen máslo. na všechno cukroví. Iva je hodně nezdravý tuk a představa, že každý její gram se mi nalepí na cévy...děkuji nechci!

    superkarma: 0 17.12.2010, 11:26:18
  17. avatar
    [14] dasena [*]

    já bych to tam nechala jen chviliSml30

    superkarma: 1 17.12.2010, 11:21:14
  18. avatar
    [13] Kaylie [*]

    Ono se všude máslo použít nedá, to je jasné a vypadá to lákavě, člověk se někdy může mýlit, mne jen zarazilo to množství tuku...Sml79

    superkarma: 0 17.12.2010, 11:17:23
  19. avatar
    [12] nadenica [*]

    tož jsem si to opsala a až někdo příjde dnes domů, tak jim to zadám jako bojový úkol....honí mě na to mlsnáSml54

    1. na komentář reaguje abaka — #17
    superkarma: 0 17.12.2010, 11:15:54
  20. avatar
    [11] kuty [*]

    Quentinová z Montargis (Kentánová) — #10 díkySml16

    superkarma: 0 17.12.2010, 11:14:07
  21. avatar
    [10] Quentinová z Montargis (Kentánová) [*]

    kuty — #8 ty brďo, to je pěkné cukroví Sml67

    1. na komentář reaguje kuty — #11
    superkarma: 1 17.12.2010, 11:09:22
  22. [9] lidicka [*]

    Mně to  taky připadá  hodně tučné, ale jinak na fotce je cukroví hezkéSml22

    superkarma: 0 17.12.2010, 11:06:46
  23. avatar
    [8] kuty [*]

    1. na komentář reaguje Quentinová z Montargis (Kentánová) — #10
    superkarma: 0 17.12.2010, 11:02:07
  24. avatar
    [7] kuty [*]

    Věrulinka — #3 Věrulinko,ono tohle s máslem neSml23.s tou omegou to není až tak mastné jak se zdá.Včera jsem to dělala(loni poprvé)je to fakt moc dobré a hlavně to není moc sladkéSml16.jdu to vyfotit a dám sem foto

    superkarma: 0 17.12.2010, 10:57:31
  25. avatar
    [6] DanaD [*]

    Ferdas — #2 aspon nas neprofoukne

    superkarma: 0 17.12.2010, 10:46:18
  26. avatar
    [5] Hanice [*]

    Je to výborné, dělám takéSml16

    superkarma: 0 17.12.2010, 10:44:26
  27. avatar
    [4] Kaylie [*]

    Připadá mi to hodně mastné a tučné, to nějak nemusím poslední dobou.

    superkarma: 0 17.12.2010, 10:42:22
  28. avatar
    [3] Věrulinka [*]

    Cukroví s tukem Sml23, jedině s máslem Sml67

    1. na komentář reaguje kuty — #7
    2. na komentář reaguje átéčko — #15
    superkarma: 0 17.12.2010, 10:29:33
  29. avatar
    [2] Ferdas [*]

    budou z nás po vánocích tučňáci Sml52

    1. na komentář reaguje DanaD — #6
    superkarma: 0 17.12.2010, 10:29:07
  30. avatar
    [1] átéčko [*]

    Jéžiš, to je fakt dobré, vždyť to je sám tuk???!

    superkarma: 0 17.12.2010, 10:27:23

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme