Vaření

Sladkokyselá roštěnka

sladkokyselá roštěnka

Suroviny

1 kg roštěné
150 ml červeného vína
med
třtinový cukr
sojová omáčka
worcesterová omáčka
trochu chilli koření

Postup

Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Připravíme si marinádu ze lžíce medu, lžíce cukru, lžíce sojové a worcesterové omáčky a špetky chilli.
Maso necháme v této marinádě minimálně 24 hodin a poté grilujeme.

Dobrou chuť přeje Káča.

   
31.08.2009 - Grilování - autor: elly

Komentáře:

  1. [8] jithule [*]

    zkusim

    superkarma: 0 25.12.2012, 21:48:36
  2. avatar
    [7] hubajda [*]

    uschovano

    superkarma: 0 13.11.2012, 23:13:03
  3. avatar
    [6] arminka [*]

    samé dobré věci .. pro mne prosím bez chilli Sml30

    superkarma: 0 29.09.2012, 22:52:58
  4. [5] dewil [*]

    určitě vyzkouším, super nápadSml79

    superkarma: 0 20.12.2009, 14:33:38
  5. [4] bles [*]

    jojo, marináda jednoduchá a rychlá, takže jsme to zrealizovali v podstatě hned. a na radu dasad jsem zkusila koupit i helmansku s křenem a rajčaty a byla fakt dobráSml30

    superkarma: 0 09.09.2009, 20:48:13
  6. [3] dasad [*]

    vcera jsme ogrilovali a bylo senzacni, s bagetkou, zeleninkou a tatarkou s krenem a rajcaty (od helmansu, mame ji moc radi, kren ma fakt riz)

    superkarma: 0 03.09.2009, 10:15:22
  7. avatar
    [2] Myškomedvídek [*]

    hmm může to být dobrééééSml22Sml22Sml22

    superkarma: 0 31.08.2009, 20:03:30
  8. avatar
    [1] Věrulinka [*]

    Sml20Sml67, bych si dala klidně ke snídani Sml30

    superkarma: 0 31.08.2009, 07:25:20

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme