Domácnost

Skvělé hranolky a další smažená jídla jen s pár kapkami oleje

Smažené pokrmy jsou u nás velmi oblíbené, nicméně zhlediska  správné výživy se jejich častá konzumace rozhodně nedoporučuje. Obsahují nejen velké množství tuku, jehož příjem je v naší populaci nadměrný, ale jsou také hůře stravitelné než pokrmy připravené jinými způsoby.

PhillipsS možným řešením přichází společnost Philips a představuje vzdušnou fritézu AirFryer HD9220 v černém a bílém provedení. Tato novinka s jedinečnou technologií Rapid Air umožňuje jen s pár kapkami oleje připravit od hranolek, přes krokety, kuřecí stehýnka, masové kuličky až po brownies nebo muffiny. Kromě snížení obsahu tuku ve  smažených pokrmech až o 80 % také vytváří daleko méně zápachu a velmi snadno se čistí.

 

Philips AirFryer s příkonem 1 425 W a objemem 2,2 l disponuje unikátní technologií Rapid Air, jejíž podstatou je unikátní kombinace rychle cirkulujícího horkého vzduchu a roštu. To umožňuje snadno připravit celou řadu smažených pokrmů či různých druhů masa velmi rychle, jednoduše a bez oleje. Jelikož fritujete pouze vzduchem, vzniká mnohem méně výparů a zápachu než při běžném fritování, navíc fritéza je vybavena ještě integrovaným vzduchovým filtrem. Oddělovač potravin umožňuje fritování různých jídel najednou. Součástí fritézy je také zabudovaný časovač na 30 minut se signálem „hotovo“ a automatickým vypnutím. Jednotlivé části lze mýt v myčce nádobí, praktický je i systém uložení napájecí šňůry. Součástí balení každého přístroje je brožurka obsahující zajímavé tipy a triky stejně jako inspirující recepty. A tady je jeden z nich.

Ratatouille (4 porce)

Doba přípravy: 8 minut + 15 minut  příprava ve Philips Airfryer

  • 2Phillips00 g cukety a/nebo lilku
  • 1 ks žluté sladké papriky
  • 2 ks rajčat
  • 1 ks loupané ocibule
  • 1 stroužek rozmačkaného česneku
  • 2 čajové lžičky sušených provensálských bylinek
  • čerstvě namletý černý pepř
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • Malá, kulatá zapékací miska o průměru  zhruba 16 cm

1. Předehřejeme si Philips Airfryer na 200 °C.

2. Nakrájíme cuketu, lilek, žlutou papriku, rajčata a cibuli na zhruba 2centimetrové kostičky.

3. Zamícháme zeleninu v misce spolu s rozmačkaným česnekem, provensálskými bylinkami, ½ čajové lžičky soli a černým pepřem podle chuti. Přidáme lžíci olivového oleje, opět promícháme.

4. Obsah mísy nasypeme do koše fritovacího hrnce a koš vložíme do Philips AirFryer. Nastavíme časovač na 15 -18 minut a necháme dělat, na závěr promícháme.

5. Zeleninu servírujeme se smaženým masem jako je roštěná, kotleta či přírodní řízek.

phil_bphil_m

Speciální promo akce „Záruka vrácení peněz 90 dnů“

PhillipsPokud si nejste nákupem úplně jisti, tak není důvod váhat, protože nyní máte šanci si výrobek bezplatně vyzkoušet. Společnost Philips pro všechny své zákazníky připravila speciální promo akci s názvem „Záruka vrácení peněz 90 dnů“, která probíhá od 1. 9. 2012 do 31. 1. 2013 po celé České republice. Pokud si tedy v tomto období zakoupíte ve vybraném obchodě novou fritézu Philips AirFryer HD9220 a ona nesplní vaše očekávání, stačí ji během 90 dnů od zakoupení zaslat spolu s originálem účtenky a s vyplněným kuponem z promo letáčku na uvedenou adresu. Výrobek musí být nepoškozený, v původním obalu, se všemi doplňky. Pokud splníte tyto základní podmínky, budou vám zaslány peníze zpět dle vašeho výběru buď poštovní poukázkou, nebo na bankovní účet.

Více na www.philips.cz.

   
01.11.2012 - Dům a byt - autor: Komerční článek

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [47] kosík [*]

    U nás doma máme nejraději hranolky McCain SPRINTER, v troibě jsou hotové za 5 minut!

    superkarma: 0 26.01.2015, 00:11:43
  2. [46] a.Verisek [*]

    To by se šiklo...mám ráda smažený květák Sml58, ale na pánvičce mě dělat nebaví Sml80

    superkarma: 0 25.11.2012, 21:31:24
  3. avatar
    [45] blesksoft [*]

    Šidlinka — #44 taky peču v troubě a děti nejradši smajlíky

    superkarma: 0 16.11.2012, 23:48:15
  4. avatar
    [44] Šidlinka [*]

    U nás se hranolky dělají jednou za čas, a to v troubě a teké bez oleje Sml16.

    1. na komentář reaguje blesksoft — #45
    superkarma: 0 12.11.2012, 12:13:20
  5. avatar
    [43] xx-b [*]

    tohoto pomocníka bych do kuchyně určitě brala  Sml22 Sml67

    superkarma: 0 08.11.2012, 23:43:16
  6. avatar
    [42] kapkamore [*]

    hranolky si nedělám často a když tak v horkovzdušném hrnci...jsou výborné

    superkarma: 0 03.11.2012, 21:06:37
  7. avatar
    [41] saruz [*]

    Vypadá pěkně a to ratatouille bych si hned dala. Sml16

    superkarma: 0 01.11.2012, 23:14:25
  8. [40] Roland [*]

    Hranolky jím opravdu jen výjimečně.

    superkarma: 0 01.11.2012, 22:48:08
  9. avatar
    [39] arminka [*]

    ... hranolky dělám v troubě a také bez tuku Sml16

    superkarma: 0 01.11.2012, 22:37:03
  10. avatar
    [38] ladouch [*]

    Je pěkný hodil by se.Sml22Sml22

    superkarma: 0 01.11.2012, 22:14:47
  11. [37] Jala [*]

    Tak ratatouille dělám, ale ne ve friťáku. Tam jen občas řízky - i hranolky či ameriky dělám raději na papíře v troubě.

    superkarma: 0 01.11.2012, 20:28:57
  12. [36] leonka2 [*]

    napíšu ježíškovi,třeba nadělíSml59

    superkarma: 0 01.11.2012, 20:16:20
  13. avatar
    [35] Judo [*]

    Také by se mi hodil.

    superkarma: 0 01.11.2012, 20:11:35
  14. avatar
    [34] kristagg [*]

    Určitě bych ho využila.

    superkarma: 0 01.11.2012, 19:43:20
  15. avatar
    [33] daska59 [*]

    Dobrý vánoční dárek Sml16

    superkarma: 0 01.11.2012, 17:44:39
  16. avatar
    [32] tajnostii [*]

    PěknýSml22

    superkarma: 0 01.11.2012, 17:05:32
  17. avatar
    [31] Kytinkak [*]

    noo, tak ten by se mi moc líbil

    superkarma: 0 01.11.2012, 16:59:02

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [30] Trefa [*]

    Trefa:vypada to pekne,hlavne aby byl tak uciny jak pisou.blizi se vanoce a bude to pekny darek pro rodiny.

    superkarma: 0 01.11.2012, 16:24:16
  2. [29] jithule [*]

    vypadá to dobře - skvělý dárek

    superkarma: 0 01.11.2012, 15:35:19
  3. avatar
    [28] vmarta [*]

    to je super Sml67

    superkarma: 0 01.11.2012, 15:06:55
  4. [27] kulisek [*]

    Tak klasický friťák je uložen ve sklepu několik let. Na hranolky používám Tefal ActiFry, z něho jsou hranolky perfektní. Ani se nemusí použít olej. Sml67

    superkarma: 0 01.11.2012, 13:49:06
  5. [26] jerenika [*]

    Tak to by se mi domů hodilo Sml67

    superkarma: 0 01.11.2012, 12:46:13
  6. avatar
    [25] hubajda [*]

    evamagdalena — #22 to si take myslim fritak mam a nejak ho nepouzivam obcas kdyz chce muz hranolky samo domaci a pak o vanocich v nem delam rizky

    superkarma: 0 01.11.2012, 12:32:50
  7. [24] V19 [*]

    fritézu nemám a ak príde chuť na hranolky, robím ich v rúreSml22

    superkarma: 0 01.11.2012, 12:11:37
  8. avatar
    [23] tepito [*]

    LudPa — #8 taky jsem se friťáku vzdalaSml16

    superkarma: 0 01.11.2012, 11:06:17
  9. [22] evamagdalena [*]

    Hranolky jsem neměla několik let. Nicméně myslím, že pro milovníky hranolek by mohl být tento friťák docela dobrá varianta.

    1. na komentář reaguje hubajda — #25
    superkarma: 0 01.11.2012, 10:52:52
  10. [21] babca [*]

    Hranolky jsou nejlepší v troubě.Alespoň nám nejvíc chutnají

    superkarma: 0 01.11.2012, 10:40:58
  11. avatar
    [20] margot [*]

    no hranolky jsem neměla snad už 5 let. friťák jsem neměla nikdy a ani mi nechybí. kdyby mě to náhodou popadlo, tak osmažené/z trouby jednou za čas zdravotně neublíží

    superkarma: 0 01.11.2012, 10:07:12
  12. [19] honzule8 [*]

    o tom fakt popřemýšlím, syn, jako každé dítě miluje hranolky a friťák je prostěSml15

    superkarma: 0 01.11.2012, 09:26:12
  13. avatar
    [18] kobližka [*]

    S friťákem jsem se rozloučila už dávno - plno oleje,plno peněz a ať si kdo chce co chce říká,potraviny nacucané mastnotou.Tenhle friťák na jednu lžičku oleje jsem viděla u známé,ale stejně mě to nijak neoslovilo.Hranolkama ne neládujeme denně a neumím si představit,jak se v tom asi dělá třeba řízek.Já se teda klidně bez fritovacího hrnce obejdu.Hranolky děláme málo a když tak v toubě a řízek si raději usmažím na čerstvé oleji.

    superkarma: 0 01.11.2012, 09:09:57
  14. avatar
    [17] Hanyna [*]

    Výborný nápad!Klasickou fritézu nemám a nechci! O téhle by se dalo uvažovatSml58Sml67

    superkarma: 0 01.11.2012, 09:09:50
  15. [16] doginka [*]

    Také friťák už nepoužíváme,pečeme v troubě. Tohle ale nevypadá špatně

    superkarma: 0 01.11.2012, 08:58:39
  16. [15] magic11 [*]

    mám už dva roky nový friťák od Tefalu, kde se používá lžička oleje (ani ji nedávám, jen to lehce zastříknu pár kapkami) a na hranolkách ujíždíme každý den Sml16

    superkarma: 0 01.11.2012, 08:55:59
  17. avatar
    [14] Hanula [*]

    Sml16na hranolkách ujíždím jednou za čas...

    superkarma: 0 01.11.2012, 08:48:59
  18. avatar
    [13] carmi [*]

    Já už ani hranolky nedělám. Když už, tak brambory pečené v troubě a udělám na ně nějakou marinádu. Friťák vytáhnu jedině, když smažím více řízků. Ale tenhle výrobek by se mi docela líbil.

    superkarma: 0 01.11.2012, 08:39:51
  19. [12] step1 [*]

    Chtělo by to ochutnat, jestli budou věci opravdu křupavé. Ale zatím mi fritovací hrnec nechybí, hranolky dělám jedině v troubě.

    superkarma: 0 01.11.2012, 08:35:51
  20. [11] Ivushka12 [*]

    Také jsem fritovací hrnec odstavila a peču hranolky v troubě a slabě je potírám olejem.

    superkarma: 0 01.11.2012, 08:17:27
  21. [10] diplopeta [*]

    hranolky jedině v troubě - bez oleje na pečícím papíru

    superkarma: 0 01.11.2012, 08:10:31
  22. avatar
    [9] Žofie [*]

    Taky peču hranolky jen na sucho v troubě Sml22

    superkarma: 0 01.11.2012, 07:33:14
  23. avatar
    [8] LudPa [*]

    Fritovací hrnec jsem už darovala dál.Taky peču hranolky jen na mírně olejem pokapaném plechu.

    1. na komentář reaguje tepito — #23
    superkarma: 0 01.11.2012, 07:11:46
  24. avatar
    [7] Věrulinka [*]

    Sml67 jedině v troubě ma plechu s peč. papírem, malinko pokapu olejem a jsou mňam Sml67

    superkarma: 0 01.11.2012, 07:03:37
  25. avatar
    [6] blesksoft [*]

    taky se snažím všechno péct v troubě

    superkarma: 0 01.11.2012, 06:59:36
  26. [5] anina4 [*]

    lidicka — #4 jj,taky fritování u nás ustupuje a hranolky jsme přesunuli do trouby

    superkarma: 0 01.11.2012, 06:23:37
  27. [4] lidicka [*]

    Smažím opravdu jen minimálně, hranolky peču na plechu v troubě - bez olejeSml22

    1. na komentář reaguje anina4 — #5
    superkarma: 0 01.11.2012, 06:12:47
  28. avatar
    [3] tepito [*]

    hranolky peču zásadně nasucho v trouběSml16

    superkarma: 0 01.11.2012, 05:06:05
  29. avatar
    [2] Jindriska8 [*]

    To by mně vyhovovalo,nemám ráda hranolky a krokety vymáchané v oleji.Sml59

    superkarma: 0 01.11.2012, 00:20:16
  30. avatar
    [1] Jitullinka [*]

    Zajímavá novinka Sml22

    superkarma: 0 01.11.2012, 00:14:16

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme