Vaření

Silvestrovské chuťovky: houbové sladkokyselé jednohubky

Máme pro vás tip na silvestrovskou tabuli: Máte rádi žampiony? Zkuste žampiony, které dokáží dlouhodobě zasytit. Skvělé jsou vařené, smažené, do omáček, k masu nebo studené do salátu a nově i jen tak na ďobání.

Společnost BONDUELLE uvedla na český trh novou řadu žampionů. Vybrat si můžete mezi žampiony celými a krájenými, se kterými se každá omáčka, masová směs nebo rizoto stane tou pravou lahůdkou.

bonduelle

Pro ty z vás, kdo mají málo času, se zase hodí žampiony krájené v rajčatové omáčce, se kterými bude jídlo připravené za chviličku, stačí již jen přidat těstoviny nebo rýži!

Naším doporučením jsou delikatesní marinované celé žampiony vhodné k masu nebo jen tak na zobání. Nemáte po ruce jednohubky, když vám přijde návštěva? Pak vyzkoušejte žampiony od Bonduelle!

Na výběr je ze dvou příchutí: tradiční (nakládané s krájenou cibulí, mrkví, hořčičným semínkem a celým černým pepřem) a marinované s koprem. Skvěle chutnají, úžasně křupají a krásně dozdobí vaše letní stolování. Tyto dobroty vám při letošním grilování rozhodně nemohou chybět.
Výživové hodnoty na 100 g potraviny: 67 kJ, 16 kcal, 0,6 g tuku, 3,3 g bílkovin, 4,8 g cukru. Bon appetit!

Více na: www.bonduelle.cz

Čtěte naše články:

   
30.12.2013 - Zelenina - autor: Komerční článek

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme