Reklama

Plzeňská uzenářská značka Schneider v minulém roce představila u zákazníků oblíbenou řadu prémiových výrobků Selection, kterou s příchodem jara rozšířila o další novinky vyrobené v Česku, Maďarsku i na Slovensku. Schneider je součástí holdingu Carnibona group, který zastřešuje to nejlepší z uvedených středoevropských trhů.

Schneider

„Hlavním argumentem pro spotřebitele je kvalita, kterou díky propojení tradičních středoevropských masozpracovatelských závodů přinášíme. Carnibona group garantuje stejnou kvalitu uherského salámu koupeného v Maďarsku, nebo v Plzni. Zvyšujeme standard, vyvíjíme nové produkty, napříč holdingem aplikujeme znalosti a nabyté zkušenosti nejen ve výrobních procesech,“ uvádí provozní ředitel Carnibona group Martin Danielič. Schneider tak může nabídnout například tradiční Miniuherák Selection, fermentovaný salám s ušlechtilou plísní na povrchu vyrobený podle původní receptury, zrající v prodloužené době sušení. Lahůdkou je také Pečený bok Selection vyrobený z 95 % vepřového masa. K dostání je nyní také Šunkový salám Selection z 80% vepřové kýty! Celé portfolio výrobků prémiové řady SCHNEIDER Selection je vyráběno podle originálních receptur s důrazem na vysoký obsah masa. „Známe své zákazníky a chceme maximálně vyhovět jejich chuti. I za tímto účelem jsme zřídili nové oddělení NPD (New Product Development), které má na starosti především vývoj inovací,“ doplňuje obchodní ředitel Carnibona group Ladislav Čechovič. Kvalitní suroviny, ze kterých jsou produkty vyráběny, pečlivě vybírají zkušení uzenáři a řezníci. Naprosto nezbytné pro výslednou dokonalou chuť jsou přesná doba dušení, uzení či sušení, teplota i vlhkost vzduchu.

Schneider

Inspiraci k využití uzenin při každodenním vaření je možné najít na webových stránkách www.JakNaVelkeVeci.cz.

Schneider