Vaření

Sametově hebká horká belgická čokoláda v Costa Coffee

Nejoblíbenější sladkost na světě? Přeci čokoláda! Tabulka, pralinky, lanýže, anebo lahodná horká belgická čokoláda s jemnou mléčnou pěnou na povrchu posypanou čokoládovými hoblinkami, kterou si vychutnáte v pořádném “bucláku” v kavárnách Costa Coffee během voňavého barevného podzimu.

CostaKakaové boby, z nichž se vyrábí čokoláda, rostou 6 měsíců v pásmu rovníku. Po sběru se fermentují v banánových listech a následně se suší na slunci. Z upražených a umletých kakových bobů se vyrobí lahodný kakaový likér, který je základem nového nápoje kaváren Costa Coffee – neodolatelné belgické čokolády. Na horké čokoládě z kakaových bobů si pochutnávali už Mayové a Aztéci, kteří nápoj připravovali z horké vody. Mayové měli dokonce čokoládu s pěnou. Baristé v Costa Coffee se inspirují originálem, tedy původní recepturou, a navrch přidají našlehanou čepici z mléčné pěny.

Magická vůně čokolády linoucí se z vašeho hrnku je tou nejpříjemnější odměnou po náročném dni, nebo naopak dokonalým startem do dalších aktivit. Tuto božskou manu si užijete v jakékoli z 27 kaváren Costa Coffee po celé ČR.

Costa

 

   
24.09.2014 - Mlsání - autor: Komerční článek

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme