Ingredience:

  • 200 g Kuřecích prsou
  • 150 g Bílého hroznového vína
  • 100 g Nivy
  • 1x Řapíkatý celer
  • 1x Jablko
  • 1 dl Bílého vína
  • Čerstvý listový špenát
  • Olivový olej
  • Pepř mletý     
  • Citron 
  • Sůl 
  • Cukr

Postup: 

Zeleninu a ovoce pečlivě omyjeme. Jablko a řapíkatý celer nakrájíme na jemné plátky. Přidáme hroznové víno a listový špenát. Vše jemně promícháme. Přidáme špetku soli a pepře a na špičku lžičky trochu cukru. Zalijeme bílým vínem, zakápneme olivovým olejem a znovu promícháme. Nakonec přidáme naporcovanou nivu a grilovaná kuřecí prsa. Dle chuti můžeme ještě přidat pár kapek šťávy z citronu.

Uložit

Uložit

Reklama