Bulvár

S přítelem na kaštánky...

 

Milá ženo-in,


protože letošní podzim se krásně slunečně vydařil a je pro procházky do přírody jako stvořený, přispívám i já svou "troškou listí do mlýna" a posílám tři fotečky z předminulého víkendu, kdy jsme se vypravili s přítelem do Stromovky, listí nám krásně šustilo pod nohama, sluníčko svítilo a my jsme si nasbírali kaštany na výrobu kaštánkových zvířátek. Výsledek naší bohulibé činnosti vidíte na fotkách:o) Hráli jsme si tak doma dva večery a super jsme se pobavili:)

A to je nám 27 a 29 a od školky je daleko...:)


Pěkný zbytek babího léta přeje


Vanessa

 

 

 

 


 

 

 

 


Milá Vanesso, děkujeme za mailík a krásné fotky. Za váš mejlík zasíláme zpevňující sprchový gel DOVE.

 

Dnešní téma je podzim. Tentokrát nám počasí opravdu přeje. 

Milujete barvy podzimu a máte fotečky? Pošlete nám je.

Zalézáte pod peřinu a čekáte na jaro? Fotky nemusíte posílat.

Staráte se o svou zahrádku a jste na ni náležitě pyšná?
 
Zavařujete a soutěžíte o titul nejlepší marmeláda nebo kompot? Pošlete recept (pokud možno ne ten, co upřednostňuje redaktorka Dana).
 
Z podzimních plískanic máte depku?
 
Napište nám.
Nejlepší z vás odměníme.
 
Pokud máte fotky své zahrádky a domečku, pošlete  je.
 
 
 

 

 

 

 

   
27.10.2005 - Společnost - autor: Šárka Denková

Komentáře:

  1. avatar
    [17] Meander [*]

    Pečené kaštany... Já blbec je jednou koupila, nsypala na plech a šup s nimi do trouby. Ale nenařezala jsem je... To vám byla detonace!

    superkarma: 0 27.10.2005, 16:03:52
  2. avatar
    [14] tyrkys [*]

    Ivana.: mě zase nenapadla mikrovlnka. Na jaký výkon a na jak dlouho je tam dáváte?

    superkarma: 0 27.10.2005, 13:20:38
  3. avatar
    [11] Ivana. [*]

    tyrkys: opravdu bouchaj my je dáváme do mikrovlnky a měly jsme jí uplně zadělanou od kaštanů.
    Bridgetj: to mě nenapadlo to naříznout

    superkarma: 0 27.10.2005, 13:10:54
  4. [9] a.... [*]

    gerda: tyrkys: jé vy jste holky chytrý!! to já nenařezávám a děsně se divím, jakej svinčík mi to v troubě vždycky udělá. Tak dík za poučení

    superkarma: 0 27.10.2005, 13:00:02
  5. avatar
    [8] tyrkys [*]

    gerda: to jsem fakt netušila, že vybuchujou. Myslela jsem, že se nařezávají proto, aby šly lépe oloupat.

    superkarma: 0 27.10.2005, 12:58:05
  6. avatar
    [7] Visnery [*]

    superkarma: 0 27.10.2005, 12:57:32
  7. avatar
    [6] gerda [*]

    Bridgetj: nezkoušej to dát do trouby nenaříznuté! já to kdysi z neznalosti takhle udělala a pak jsem nechápavě stála u okna a vyhlížela, odkud práskají ty petardy. Až když jsem si všimla nalepeného kaštanu z rubové strany dvířek trouby na skle , mi to došlo. Byla to hrůza, vybuchovalo to pořád dokola a já se bála tu troubu otevřít, aby mě kaštan nezastřelil

    superkarma: 0 27.10.2005, 12:55:15
  8. avatar
    [5] tyrkys [*]

    Midsummer: cca 10 minut ve vyhřáté troubě. Chce to hlídat!! Když se připečou, tak zčernají a je konec... Naříznout stačí jednou napříč.

    superkarma: 0 27.10.2005, 12:52:17
  9. avatar
    [4] Midsummer [*]

    Bridgetj: díky za info. Ale, prosím Tě, jsem absolutně neinformovaná: peče se asi cca jak dlouho? Myslím např. cca 10 minut, nebo cca 2 hodiny?

    superkarma: 0 27.10.2005, 12:48:46
  10. avatar
    [1] Midsummer [*]

    A nemohl byste mi někdo poradit, co se dělá s těmi jedlými kaštany co se dají už i u nás koupit? To se nějak peče, nebo co s tím?

    superkarma: 0 27.10.2005, 12:20:27

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme