Reklama

Eva Filipová představila v pražském Paláci knih Luxor svoji knihu: S Evou v ráji - Česká kuchyně, o které se zdá. Knihu pokřtili Bára Štěpánová, Michal David a Roman Paulus.

Eva Filipová: S EVOU V RÁJI - ČESKÁ KUCHYNĚ, O KTERÉ SE ZDÁ

Více než 200 receptů české kuchyně, které musíte ochutnat. Autorka se věnuje čisté, moderní a kultivované kuchyni. Jídlo prezentované na talíři by mělo podle ní působit jako výtvarné dílo. Miluje vymýšlet úpravy tradičních, klasických a nezřídka polozapomenutých návodů podle současných požadavků moderní stravy. Kniha obsahuje polévky, vaječné pokrmy, pomazánky pro každého strávníka, recepty pro chřestovou sezonu, zeleninová jídla, atraktivní saláty, pokrmy z hub, mnoho jídel na oběd i večeři, palačinky, dezerty a moučníky, jimž neodoláte.

sbarou

david

paulus

fotografie ze křtu knihy

Vizitka

Eva Filipová se věnuje čisté, moderní a kultivované kuchyni. Jídlo prezentované na talíři by mělo podle ní působit jako výtvarné dílo. Dlouhodobý mimořádný zájem o gastronomii a znalost prostředí ji přivedly k napsání knih Excellent menu, Česká kuchyně v moderním pojetí, Znovuobjevené recepty a Instinkt v kuchyni. Miluje vymýšlet úpravy tradičních, klasických a nezřídka polozapomenutých návodů podle současných požadavků moderní stravy.

k

Vedle vaření se věnuje popularizaci pravidel společenského chování. Je autorkou knih Společenská nápověda a V koutě štěstí nehledej, věnovaných etiketě.

Vydal Ikar 2013
Počet stran 216, MOC 299 Kč
Foto archiv Euromedia Group
www.bux.cz

tisková zpráva