Vaření

Rychlá večeře - Cheeseburger

Chcete každý den připravit rodině teplou večeři, ale schází vám inspirace a času také nemáte nazbyt? Máme pro vás tipy na jednoduché a chutné recepty, kterými potěšíte každého člena vaší rodiny! Dnes zkuste

Maggi

Cheeseburger

Ingredience:
700 g hovězího zadního, 4 housky na burger, 1 bílá cibule, 1 červená cibule, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce worcestrské omáčky, 1 lžíce kvalitního kečupu, 1 ledový salát, 3 kyselé okurky, 2 rajčata nakrájená na plátky, 4 plátky sýra, 3 lžíce oleje, drcený nebo mletý pepř, 2 lžičky MAGGI Vegga klasik

Postup:
Najemno nasekanou bílou cibuli orestujeme na oleji a ve větší míse ji smícháme spolu s hovězím a worcesterskou omáčkou. Směs dochutíme MAGGI Veggou a pepřem. Ze směsi připravíme čtyři stejné bochánky a necháme je v lednici chvíli odpočinout. Mezitím si nakrájíme na tenké plátky zeleninu a salát rozebereme na listy. Ve větší pánvi si nejprve opečeme rozkrojené housky. Po nich opečeme maso, přibližně 3 minuty z každé strany. Spodní část housky namažeme hořčicí a kečupem, položíme na ni červenou cibuli, okurku, maso, plátek sýra, rajčata, salát a přiklopíme.

Tip:

Doporučujeme přidat do masa snítku nasekaného tymiánu nebo rozmarýnu.

Více na www.maggi.cz

MAGGI Vegga klasik a MAGGI Vegga s kuřecí příchutí jsou nové sypké směsi vyrobené z těch nejkvalitnějších surovin. Obsahují kousky zeleniny a koření se solí a dohromady tvoří všechny tyto ingredience jedinečnou kořenící směs vhodnou pro vaše polévky, omáčky, těstoviny, rizota i masové směsi.

   
04.06.2013 - Maso a ryby - autor: (red)

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [41] kukátko [*]

    gerda — #29 Sml67 přesně tak. Chleba, rýži, knedlíky i brambory na všechny způsoby si k tomu dovedu představit, ale ty bílé housky opravdu ne.

    superkarma: 0 10.06.2013, 12:34:36
  2. [40] kukátko [*]

    Lukáš Čejka — #30 Jídlo, které se jmenuje "Svíčková na smetaně" se vaří ze zadního hovězího. V kuchařských pořadech to radí profesionální kuchaři. Pravá svíčková prý je na to zbytečný přepych.

    superkarma: 0 10.06.2013, 12:32:56
  3. [39] vercicak23 [*]

    vypadá to moc dobře

    superkarma: 0 08.06.2013, 20:15:33
  4. avatar
    [38] denkas [*]

    Myslím,že je vidět,že každý má rád něco jinýhoSml80

    superkarma: 0 06.06.2013, 16:14:33
  5. avatar
    [37] PBD [*]

    Děláme burgry,ale jinak,takže tohkle vyzkouším ráda:)

    superkarma: 0 05.06.2013, 08:25:54
  6. avatar
    [36] fulfy [*]

    To nevypadá špatně, ba naopakSml67

    superkarma: 0 04.06.2013, 19:08:01
  7. avatar
    [35] gerda [*]

    Lukáš Čejka — #32 obrázkama se nezatěžuj, to jsou jenom komplikaceSml30 Svíčková, falešná svíčková, kýta - to je zadní i kdyby bylo vpředu.Sml52 

    superkarma: 0 04.06.2013, 18:18:00
  8. avatar
    [34] daska59 [*]

    Doma dělaný bych si klidně dala.

    superkarma: 0 04.06.2013, 18:14:43
  9. avatar
    [33] carmi [*]

    gerda — #29 A už vůbec ne tyhle housky na burger, který jsou nasládlý. Sml68

    superkarma: 0 04.06.2013, 17:53:45
  10. avatar
    [32] Lukáš Čejka [*]

    gerda — #31 Ale kdyz mluvis o zadnim hovezi tak nemluvis o svickove - predni a zadni hovezi neni dane tim ze kravu rozpulis a co je v casti bliz k hlave je predni a co bliz k ocasu tak zadni  - tak to proste nefunguje.

    Zadni se rika tem catem co jsou pod/okolo cisla 7, svickova ma 5. Mimo jine tam je pod 8 - klizka na kterou se ptala kukatko  - zrejme jako ze klizka je predni maso -   tak tady vidi ze ne, klizka je vlastne lytko - predni a zadni klizka a ani jedna se nehodi na svickovouSml16, naopak  na predni noze nahore vpravo je velka plec a ta se hodi i na tu svickovou, kdyz chces usetrit Sml80

    1. na komentář reaguje gerda — #35
    superkarma: 0 04.06.2013, 17:43:44
  11. avatar
    [31] gerda [*]

    Lukáš Čejka — #30 no dyť - svíčková je nejlepší a nejdražší kousek krávy, proto se podává jako sváteční jídlo - naše česká klasika. S brusinkama. Bez MaggiSml57

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #32
    superkarma: 0 04.06.2013, 17:34:23

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [30] Lukáš Čejka [*]

    gerda — #27 kukátko — #28cislo 16 Sml80

    1. na komentář reaguje gerda — #31
    2. na komentář reaguje kukátko — #40
    superkarma: 0 04.06.2013, 16:48:23
  2. avatar
    [29] gerda [*]

    kukátko — #28 já mám ráda hovězí na houbách, jako ptáčky, roláda, guláš (přední), vařenou oháňku...ale do housky bych maso - žádné - necpala nikdy. K masu patří chleba.

    1. na komentář reaguje carmi — #33
    2. na komentář reaguje kukátko — #41
    superkarma: 1 04.06.2013, 16:43:10
  3. [28] kukátko [*]

    Lukáš Čejka — #19 Vy byste dělal svíčkovou z kližky?

    Radek Kříž — #8 kuty — #21

    Asi jsem konzervativní, ale třeba i s bramborem by mi to hovězí chutnalo - dobrých úprav by se našlo spousta, netrvám na knedlíkách a omáčce. Jen mi to nejde k té tlusté housce. Housky mám ráda čerstvé, křupavé - třeba s máslem a k nim kávu.

    1. na komentář reaguje gerda — #29
    2. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #30
    superkarma: 0 04.06.2013, 16:35:27
  4. avatar
    [27] gerda [*]

    Lukáš Čejka — #19 a jaký se má dávat do svíčkové, když ne zadní. Svíčková je snad přední maso?Sml30 

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #30
    superkarma: 0 04.06.2013, 16:34:15
  5. avatar
    [26] gerda [*]

    Rikina — #14 a představ si, že třeba navíc nemáš svoje zuby!Sml52

    superkarma: 0 04.06.2013, 16:33:17
  6. avatar
    [25] gerda [*]

    a nebylo by to lepší s hranolkama? Maso s bílým pečivem mi nějak neladí.

    superkarma: 0 04.06.2013, 16:31:47
  7. avatar
    [24] Jindriska8 [*]

    Mně by to chutnalo líp bez housky.Sml22

    superkarma: 0 04.06.2013, 15:41:24
  8. avatar
    [23] ekleinovka [*]

    Tady jsou dohady o hovězím, my ho nejíme, tak leda by byl z vepřového nebo kuřecího, ty děláme na grilu na chatě a cpou se všichni jako nezavření

    superkarma: 0 04.06.2013, 14:59:22
  9. avatar
    [22] Makynka [*]

    kukátko — #3 škoda to není, když si chceš pochutnat, tak proč to odbývat. To je jako podlévat maso krabicovým vínem místo kvalitním.

    superkarma: 0 04.06.2013, 14:13:11
  10. avatar
    [21] kuty [*]

    kukátko — #3 není to škodaSml23

    Raději by jsi si do housky nacpala šlachy , kůže...?

    Mě se v tom receptu spíš nelíbí MAGGI Vegga.

    1. na komentář reaguje kukátko — #28
    superkarma: 0 04.06.2013, 14:06:00
  11. avatar
    [20] kosík [*]

    To masíčko bych si dala, ale raději s bramborem Sml22

    superkarma: 0 04.06.2013, 12:36:23
  12. avatar
    [19] Lukáš Čejka [*]

    kukátko — #3 to mne prijde spis skoda delat se se svickovou a pouzit na to zadni Sml80

    1. na komentář reaguje gerda — #27
    2. na komentář reaguje kukátko — #28
    superkarma: 0 04.06.2013, 11:52:12
  13. [18] magic11 [*]

    rychlá určitě ne, ale dobrá ano Sml16Sml67

    superkarma: 0 04.06.2013, 11:17:43
  14. [17] JessikaJessika [*]

    Rychlá večeře??? Nevím už poněkolikáté tu čtu nadpis rychlá večeře a vždy se z toho vyklube záležitost minimálně na dvě hodiny pokud chci nakrmit celou rodinu Sml80 já si rychlou večeři představuju mnohem mín časově náročnou

    superkarma: 1 04.06.2013, 10:06:45
  15. avatar
    [16] blesksoft [*]

    náš puboš by byl nadšenej

    superkarma: 0 04.06.2013, 10:05:29
  16. [15] MaVy [*]

    Rikina — #14 to je jenom na ty obrovské pusy,mě se to do té mé taky nevejde,ani kdybych si vykloubila čelisti

    superkarma: 0 04.06.2013, 10:02:44
  17. [14] Rikina [*]

    Já to neumím jíst. Sml57 Z té do vysoka naložené housky mi všechno padá všemi směry. A z toho jsem tak otrávená, že po třetím kousnutí to celé zahodím a jdu si sehnat normální jídlo. Sml80 Nehledě k tomu, že kdybych to dělala doma, tak to nebude rychlá večeře, už jen patlat se s mletím masa a následně mytím mlejnku... Sml68

    1. na komentář reaguje MaVy — #15
    2. na komentář reaguje gerda — #26
    superkarma: 1 04.06.2013, 09:10:37
  18. avatar
    [13] lenig [*]

    občas udělám z hovězího mletého, ale tak 1 - 2x za rok Sml59

    superkarma: 0 04.06.2013, 08:53:31
  19. avatar
    [12] wich [*]

    Když se tak nad tím zamyslím, tyhle burgery jsou jediná úprava, kde si na hovězím mase i pochutnám. Jinak hovězí vůbec.

    superkarma: 0 04.06.2013, 08:47:52
  20. avatar
    [11] Hanula [*]

    Sml16jednou tak za rok na něj dostanu chuť, ale jinak mě to nebereSml23

    superkarma: 0 04.06.2013, 08:44:09
  21. avatar
    [10] margot [*]

    taky radši hovězí jako samostatný kus masa, než vyvařený v majdě. a dala bych si to i teď jako snídani, ňamySml57

    superkarma: 0 04.06.2013, 08:15:15
  22. avatar
    [9] marde [*]

    Tak tohle nemusímSml23

    superkarma: 0 04.06.2013, 08:13:10
  23. avatar
    [8] Radek Kříž [*]

    kukátko — #3 Není to škoda surovin... když má hamburger dobře chutnat musí být z dobrého odleželého masa...

    1. na komentář reaguje kukátko — #28
    superkarma: 0 04.06.2013, 08:09:21
  24. avatar
    [7] wich [*]

    Už jsem neměla dlouho, asi někdy zajdu.

    kukátko — #3 To máš individuální, mi zas přijde škoda šlehnout dobré maso k těžké kejdě s knedlíkem Sml65 V housce se zeleninou a sýrem si ho vychutnám líp. Masa škoda není, používání dobrých surovin je základem každého dobrého jídla.

    superkarma: 0 04.06.2013, 07:53:33
  25. [6] DCOlga [*]

    Cheseburger je dobrý, ale dávám si ho v McDonaldu. Doma z hovězího zadního udělám radši něco lepšího.

    superkarma: 0 04.06.2013, 07:24:55
  26. avatar
    [5] Věrulinka [*]

    lidicka — #4 to máš pravdu, to není pro důchodce, tedy já bych toto nedělala Sml23Sml15

    superkarma: 0 04.06.2013, 07:01:33
  27. [4] lidicka [*]

    Myslím, že by to byla docela drahá večeře - hovězí zadní je docela drahé maso, na burger je ho určitě škodaSml22

    1. na komentář reaguje Věrulinka — #5
    superkarma: 0 04.06.2013, 06:46:38
  28. [3] kukátko [*]

    Není škoda surovin? Zadní hovězí (předpokládám, že by se mlelo, i když to v receptu nevidím) nacpat umleté do housky. Sml80 To si ho radši nechám vcelku na neděli a udělám svíčkovou s knedlíkem a brusinkami.

    1. na komentář reaguje wich — #7
    2. na komentář reaguje Radek Kříž — #8
    3. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #19
    4. na komentář reaguje kuty — #21
    5. na komentář reaguje Makynka — #22
    superkarma: 0 04.06.2013, 06:26:55
  29. avatar
    [2] Suzanne [*]

    Já bych žrala, zdravý - nezdravý - tohle musí bejt dobrota Sml30Sml30Sml30 Ale dobrá, dala jsem si grilovanou zeleninu a lososa, taky to bylo skvěléSml22

    superkarma: 1 04.06.2013, 01:27:39
  30. avatar
    [1] Eva_CZ [*]

    Sml6

    superkarma: 0 04.06.2013, 01:07:33

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme