Vaření

Rybí filé s baby karotkou

fish

Suroviny

4 filety z oblíbené ryby
500 g baby karotky
150 g másla
sůl a bílý pepř
špetka drceného kmínu
po snítce tymiánu, rozmarýnu a šalvěje

Postup

Připravíme si dlouhý pruh alobalu, který přeložíme na polovinu. Položíme na plech a do středu naskládáme rybí filé, které okořeníme a osolíme. Přidáme kousek másla a baby karotky překrojené podélně na polovinu. Alobal uzavřeme a dáme péct do předehřáté trouby, na 200 °C, asi 30 minut.
Upečená karotka je mírně křupavá a rybí filé křehké a šťavnaté.

Dobrou chuť přeje Barbora.

   
20.10.2010 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [2] hubajda [*]

    mnam

    superkarma: 0 16.11.2012, 01:42:58
  2. avatar
    [1] babicka11 [*]

    Filé dělám nejraději smažené, když to dám na kmín, tak se to strašně smrskne...a z porce je půlporce Sml22

    superkarma: 0 17.12.2010, 22:32:56

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme