Domácnost

Rozbalte to s Masoxem - dá tomu šťávu!

Když se řekne Masox, každému se nejspíš vybaví – legendární masový bujón. Už v 50. letech minulého století totiž stál u zahájení výroby bujónů ve společnosti Vitana. Díky svému nenapodobitelnému složení a zaručené kvalitě je stále suverénně nejprodávanějším bujónem na českém trhu. Věhlas této kultovní značky dokonce daleko přesahuje hranice kuchyní. Masox se objevuje i v názvech outdoorových adrenalinových klubů nebo spolků fanoušků multiplayerových počítačových her. Prostě všude tam, kde je zapotřebí to pořádně „rozbalit“ a „jít do toho“, aby člověk měl pocit, že to „má šťávu“.

Masox jde do všeho!
Bujóny se původně používaly pouze jako základ při přípravě masových vývarů. Dnes se sice setkáváme s jinými druhy bujónů (např. slepičí, hovězí, zeleninový), ale jedině Masox lze použít jak do polévek a světlých i tmavých omáček, tak na přípravu  pokrmů z hovězího, vepřového a kuřecího masa na různé způsoby, do zeleninových jídel i do příloh. Masox dá jídlu vždy tu správnou chuť, protože se dobře spojuje s ostatními ingrediencemi. V tom je právě kouzlo jeho receptury, v níž je použito více než 30 různých přísad v tak unikátní a těžko nahraditelné kombinaci, že se opravdu vyplatí mít jej doma vždy při ruce.

Masox nelze přehlédnout!
Masox nyní prošel malým „faceliftem“ svého obalu. Z krabiček zmizela zelená barva a žluté jméno září na jasně červeném pozadí. K dostání jsou tato balení: 2-kostka (26g), 6-ti kostka (78g), 12-ti kostka (156g).

Masox na scénu!
V současné době můžete vidět televizní reklamu, ve které to Masox pořádně rozbalí na zahradní párty. Poněkud fádní atmosféra se s jeho příchodem na scénu razantně změní a jednotlivé ingredience se pěkně “odvážou”. A přesně to se odehrává i v každém hrnci, pánvi nebo pekáčku při vaření s Masoxem. Tipy na zajímavé variace vašich oblíbených receptů (polévky, omáčky, “hotovky”, minutky, zeleninové pokrmy i přílohy) najdete na www.vitana.cz/masox.

 

   
24.09.2007 - Dům a byt - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [8] Pavla_b [*]

    Ladia: tyrkys: přesně tak, masox jsem zatím nikdy nepoužila

    superkarma: 0 25.09.2007, 13:59:35
  2. [7] gentiana [*]

    Já teda do bujónu radšéj vyvařím slepici. Takový vývar je pak slepicový, rosolovatí, když vystydne, plavou v něm kusy masa.... a když používám syntetiku, tak jakýsi rakouský bioprevít, který se skládá ze soli a bylinek, nenapodobitelnou chuť vývaru totiž dělá bůhvíproč libeček.
    Masox, předpřipravené fujtajksly na omáčky z konzerv a jiné věci já nerada, já fajnšmekr.

    superkarma: 0 24.09.2007, 19:18:45
  3. avatar
    [6] tyrkys [*]

    Ladia: myslím si to samé. To radši do zeleninového jídla přidám zeleninový, nebo houbový bujon. Ty chutnají přirozeněji.

    superkarma: 0 24.09.2007, 18:27:36
  4. avatar
    [5] Ladia [*]

    Já nevím, jídlo s masoxem má prostě masoxovou chuť, která úplně přehluší chuť toho, co jste původně chtěli uvařit sorry

    superkarma: 0 24.09.2007, 16:36:17
  5. [4] Pavla_b [*]

    to tu dlouho nebylo...

    superkarma: 0 24.09.2007, 11:30:30
  6. [1] drobek [*]

    Dvakrát do měsíce jeden a tentýž článek o zdravém stravování...

    superkarma: 0 24.09.2007, 10:52:23

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme