Reklama

natur

Pokud chce člověk do svého života vnést víc kvality a radosti, měl by se nechat inspirovat přírodou. Právě s touto myšlenkou se ztotožnily i čtyři české rodiny, které se v dubnu tohoto roku zapojily do unikátního projektu NATUR Live. Pomocnou rukou na cestě za lepším životem jsou jim nejen produkty řady NATUR značky Vitana, ale také tým pěti expertů, kteří prostřednictvím internetových stránek www.naturlive.cz pečlivě sledují a hodnotí jejich počínání.

Jak se jednotlivým rodinám v rámci projektu daří? Posoudit a napsat svůj názor na jejich aktivity můžete sami, a to přímo na www.naturlive.cz. Zatím se rodiny v rámci soutěže soustředily především na vaření v duchu NATUR.

Důkazem, že s produkty výše uvedené řady připravíte i chutný sváteční oběd, je recept Lenky Watier, která rodině nedávno přichystala velmi lákavě vypadající králičí roládu s rozmarýnovými brambory. Recept i fotografie pokrmu najdete zde.

Členka expertní skupiny, Iva Málková, na profilových stránkách rodiny Watier postrádala dokumentaci jejich aktivit spojených s pobytem na čerstvém vzduchu. Jak ale jeden z nejnovějších příspěvků dokládá, najde si rodina Watier čas nejen na dobré jídlo, ale také na toulky přírodou. Na video z jejich návštěvy přírodní rezervace SOOS se můžete podívat zde.

vitanaNejvětší inspiraci pro NATUR vaření jsou v rámci projektu profilové stránky rodiny Škopových, kde najdete i několik tipů na menší jídla během dne (svačiny/přesnídávky). Podle Ivy Málkové se člověk, pokud chce jíst zdravě, nemusí vyhýbat ani svíčkové, stačí ji jen nějak „odlehčit", uvařit zdravěji. Pokud v kuchyni chcete místo klasické svíčkové zkusit něco nového, nechte se inspirovat zajímavým receptem Hany Škopové na kuřecí na pivě s NATUR omáčkou na těstoviny - Rajčata & bylinky. Že tento recept hravě zvládne i méně zkušený kuchař, se můžete přesvědčit zde.

Experimentování s NATUR produkty přišli k chuti také další soutěžící, včetně rodiny Kousalových. Zatímco hlava rodiny - tatínek, sjížděl řeku, paní Iva se svými dcerami vymýšlely, jak pomocí produktů NATUR chutně připravit vepřové maso. Druhým experimentem byly noky s krabími tyčinkami. V prvním případě rodina zvolila zapékací omáčku Rajčata, sýr & kuře se zakysanou smetanou. Smetanu nakonec nahradili taveným sýrem. A jak dopadly noky a krabí tyčinky? Zjistěte právě na těchto profilových stránkách Kousalových.

V rodině Zoubků se do vaření NATUR zapojuje i starší syn Michal. Společně s maminkou připravoval například NATUR tortilu, kterou určitě ocení všichni milovníci kuřecího. NATUR tortila je vhodným lehkým pokrmem, kterým mile překvapíte nejen svou rodinu, ale třeba také své přátele na party, pro které je toto jídlo ideální. NATUR tortilu připravíte podle tohoto návodu. Stejně jako Zoubkovi, ji ještě na závěr můžete zapéct v toasteru.

Také jste na některé z výše uvedených jídel dostali chuť? Zkuste rodinu nebo své přátele překvapit a uvařte jim dnes ve stylu NATUR! Na stránky www.naturlive.cz pak můžete napsat, jak se vám to podařilo, nebo se s ostatními čtenáři podělit o to, jak jste některý z výše uvedených receptů ještě vylepšili. Registrovaní uživatelé webu mají šanci vyhrát vlastní zásobu NATUR produktů. Takže s chutí do vaření!