Dobrý den,

večeře dělám převážně studené. Večer přiběhnu z práce, poklidit, děti úkoly, no, znáte to... prostě honička.

Jednou se mi povedlo, že jsem obalila řízky v moučkovém cukru. Klasický trojobal, jen místo mouky cukr. Manžel se to pokusil sníst, ale nešlo to.

Tak jsme sloupli obal a řízek omyli ve vodě a ješte znovu trochu opekli. Bylo to lepší, ale pořád trošku sladké.

Ale, pak jsem si vzpomněla, že jsme byli jednou v opravdu luxusní restauraci a jako delikatesa tam byl nabízen kuřecí řízek obalený v čokoládě. Já si to tenkrát dala a snědla jsem jen jeden kousek. Dle mého názoru se to k sobě vůbec nehodilo. Oproti tomu byl náš nasládlý řízek výtečný :-).

Pavla


Pavlo, přiznám se, že čokoládu miluji, ale ve spojení s kuřecím řízkem bych ji nejspíš také odmítla.

Možná i Vám se někdy stalo, že se Vám vaření zrovna moc nepovedlo. Napište nám o tom. Naše dnešní téma jsou večeře.

redakce@zena-in.cz 

Nejzajímavější příspěvky odměníme dárečkem!

P.S. Mimochodem, už víte, co budete dneska vařit? Nebo to tentokrát necháte na profesionálech, protože máte zvláštní důvod k tomu, jít do restaurace?

Reklama