V pondělí, dne 21. 9. od 16.00 v holešovické Chefparade www.chefparade.cz se konala další oblíbená akce s našimi čtenářkami! 

První článek jste si mohly přečíst zde: Akce pro čtenářky: vařící akce se vydařila, přinášíme první ochutnávku

Celou akci vedla naše redaktorka Vaření, zkušená kuchařka a mistryně kulinářství Elly Kolaříková, foodblogerka bohynekuchyne.cz, kterou všechny znáte. Sešly jsme se v hojném počtu, některé čtenářky k nám vážily cestu i 300 km!

Tefal

V rámci akce jsme uvařily 4 recepty a testovaly jsme pánve Tefal pánve - typ EXPERTISE, což je novinka na našem trhu a věřte, že pánvičky dostaly zabrat!

Vařily jsme tyto 4 recepty pomocí 3 druhů pánví Tefal EXPERTISE:

  •          Na grilovací pánvi: medailonky z panenky zabalené ve slanině
  •          Na univerzální pánvi 28 cm: přílohu – zelené fazolky na slanině a česneku, španělskou tortilu
  •          Na pánvi WOK: nudle se zeleninou po asijském způsobu

Pánve tedy prošly zátěžovým testem. Dokonce jsme jednu tortilu připálily, takže jsme se mohly přesvědčit, jak se chová povrch pánve, když se jídlo zespoda spálí. V jednu chvíli všechno syčelo, bublalo a vonělo a chutnalo skvěle. Všechny čtenářky, které s pánvemi pracovaly, z nich byly nadšené.

Tefal

Zde je několik reakcí:

Jana Sohlichová: S pánvičkami jsem byla naprosto spokojená, se všemi třemi se pracovalo skvěle, hlavně díky nepřilnavému povrchu a indikátoru teploty. Co mě asi vyhovuje nejvíce je to, že při přípravě pokrmů nemusím používat téměř žádný tuk. Vaření je tak zdravé.

Další výhodou těchto pánviček je snadná údržba, nic se na ně nepřipéká.

Designově jsou taky pěkně zpracované, rukojeť krásně sedí v ruce. Za velkou výhodu taky považuji, že se pánvičky dají používat na všechny typy sporáků, že člověk nemusí přemýšlet co má doma vlastně za spotřebič a podle toho vybírat nádobí.

Co se týče grilovací pánvičky...je naprosto skvělá! Maso je dokonale propečené, opět se nic nepřipaluje, snadno se udržuje a nebojím se říct, že v zimním období v mnoha případech nahradí kontaktní gril. A to je velká výhoda.

Helena P: Mě pánve nadchly. Hlavně povrch, nic se nepřichytává, i když je pánev plná lepkavého výpeku z masa.

Klára T: Pánvička musí být v každé kuchyni. Pořídím si i tu WOK, můj přítel často vaří asijská jídla a nudle.

Gabriela: Pánve Tefal, to je jistota, tyhle, pokud tyto nové mají 6 vrstev v povrchu by měly vydržet ještě víc, moc se mi líbí, jak se na nich dá udělat cokoliv.  

Pánve testovaly nejen čtenářky, ale i naše spřátelená blogerky Veru Harnol, která byla přímo na akci. Testovaly i další blogerky, jako je Míša Šůša, Eva Fornálová a Katka Osičková, maminka a blogerka mama-live.cz Jejich recenze vám přineseme v dalším článku.

Podívejte se na video z akce:

Podívejte se na fotogalerii z akce:

Kvalitní pánev patří do každé kuchyně

Tefal pánve - typ EXPERTISE, excelentní kvalita pro skutečné experty!

 Tefal

Jaké jsou benefity Tefal pánve EXPERTISE?

  • Nový nepřilnavý vnitřní povrch Titanium Excellence, extra odolný šestivrstvý nepřilnavý povrch s tvrdou minerální bází, vytvrzený patentovaným procesem fúze a dvěma vrstvami obohacenými titanem.
  • Nový indikátor teploty Thermo Spot.
  • Výjimečně silné dno Induction s diskem z nerezové oceli zaručuje perfektní rozvod tepla, odolnost proti deformacím a rovnoměrné vaření.
  • Možnost použití kovového kuchyňského náčiní.
  • Vnější povrch: černý, nepřilnavý.
  • Nová, robustní ergonomická rukojeť s lesklou chromovanou částí.
  • Použitelný zdroj ohřevu: Plyn, elektřina, sklokeramika, indukce.
  • Maximální teplota pro použití v troubě do 175°C

Tefal

Více informací najdete na www.tefal.cz

razítko

Naše další články:

Reklama