Je libo kobylku nebo červíka? No nezní to nechutně? A takové menu bylo přitomdneska vredakci Ženy-in realitou. Bez obav, příčinou není hospodářská krize, ale návrat Radka a Kláry Křížových zThajska. A co by mohli se škodolibostí sobě vlastní svým podřízeným přivézt jinéhonež pár tamních chipsů, tedy pražený hmyz.

Jak vypadala reakce redaktorů akolegyň zobchodního oddělení? Znechucené citoslovce a projevy, jež se nedají publikovat, nahradilo křupání a křupání a křupání…

Tedy, máme-li být poctiví, ne všichni prvopočáteční odpor překonali. V útrobách Evy Soukupové – ta zvažovala, zda navštívit záchod a strčit si prst do krku, nebo čekat, až znechucení a fantazie sehrají svoji roli– a Marušky Šrámkové ani červíci či kobylky poslední místo svého odpočinku nenašli.

A autor těchto řádků? Ošíval se, ošíval. Když ale slyšel, jak nožičky a křidélka kobylek křupají vzubechKuby D. Kočího a jak se přitom slastně usmívá, neodolal.

Hmmm… nejlepší byly slané larvičky. Pravda, pak následovalo půlhodinové čištění zubů a rychlá koupě čokolády kzahnání chutě typické pro pražené červíky, ale vřele doporučuji…

Nabídněte si:

Dobrou chuť!



Reklama