Zmrzlinu čokoládovou nebo s příchutí vanilky připravíte doma jednoduše a bez použití zmrzlinovače. Můžete do ní přidat třeba ovoce, rozdrcené sušenky, najemno nasekanou čokoládu či ovocný džem.
 
Jak nám tyto zmrzliny chutnaly?

 
Klára Křížová
Já jsem se zamilovala do vanilkové zmrzliny. Již jsem jí doma několikrát dělala, s velkým úspěchem mi s ní pomáhal i můj náctiletý syn. Příprava je velmi jednoduchá. Budete potřebovat směs v prášku pro přípravu zmrzliny Dr. Oetker (s vanilkovou příchutí nebo čokoládovou) a 150 ml vychlazeného plnotučného mléka (použít lze i smetanu ke šlehání, zmrzlina tak bude krémovější). Mléko nebo smetanu nalijete do vysoké nádoby, přidáte obsah sáčku a tři minuty šleháte elektrickým ručním šlehačem. Podle vlastní fantazie můžete přidat i jiné ingredience, ale nemusíte, vynikající bude i samotná. Už když ji šleháte, vidíte, jak se mění na krémovou konzistenci a krásně voní. Stejně tak i chutná. Směs pak přelijete do plastové zavírací nádoby, uložíte na 30 minut do chladničky a poté nejméně na 5 hodin do mrazničky. Z jednoho balení připravíte 4 porce lahodné domácí zmrzliny.
Zmrzlinu můžete připravit také v domácím zmrzlinovači. Já ho nemám, takže jsem dala zmrzlinu zmrazit do mrazáku. Udělali jsme nějaké Navíc, takže když na ni máme chuť, je po ruce. Chutná i návštěvám!
 
Věra Forejtová
U nás jsou neustále na návštěvě děti, takže zmrzlinu testovala celá holčičí parta mé desetileté dcery. Připravili jsme kombinaci čokoládové a vanilkové, při podávání jsme ji v mističkách nazdobili ještě čerstvými jahodami. Byla skvělá, doporučuji. Příprava jednoduchá, je to hned připravené, je dobré jí mrazit přes noc. Nikdy bych neřekla, že bude instatní zmrzlina tak dobrá.
 
Hana Růžičková
Fakt lahodná zmrzlina a příprava je úplně snadná.. Úplně mě nadchla čokoládová zmrzlina, která obsahuje kousky čokolády.
 
Míša Malečková
Ze zmrzliny od Dr. Oetker jsem úplně unešena, stejně tak i má rodina a sousedé, které jsem pozvala na ochutnávku. Dosud jsem si myslela, že nejlepší zmrzlinu dělají v Chlumci – teď ovšem dělám nejlepší zmrzlinu JÁ……. a Dr. Oetker. Je úžasně jednoduchá na přípravu a chutná báječně.
 
Alena Kolaříková, food bloggerka Elly, redaktorka rubriky Vaření
Směs na výrobu zmrzliny Dr. Oetker má lákavý, úplně letní obal, který láká k vyzkoušení. Zkoušeli jsme doma jak vanilkovou, tak čokoládovou variantu. Vanilkovou jsem připravovala já, čokoládovou jsem od začátku do konce svěřila dětem, které ji zvládly na jedničku. Byla jsem zvědavá, jak budou obě zmrzliny chutnat, když jsou z práškového polotovaru. Výsledek předčil všechna naše očekávání. Vanilková byla dokonalá a čokoládová vlastně taky. U čokoládové nás překvapily kusy moc dobré čokolády, které jsou ve zmrzlině velice příjemné. Zkusila jsem do vanilkové zmrzliny přidat čerstvé maliny, ale ty příliš zmrzly. Takže při dalším pokusu jsem mrazila jen samotnou zmrzlinu a potom ji posypala malinami v misce. Obě zmrzliny mají po zmražení dobrou konzistenci a dají se také porcovat na kopečky a do oplatku.

Měli jsme možnost testovat tyto novinky:

  • Dr. Oetker Zmrzlina vanilková příchuť

Směs v prášku pro přípravu zmrzliny. Obsahuje extrahovaný mletý vanilkový lusk.

  • Dr. Oetker Zmrzlina čokoládová

Směs v prášku pro přípravu zmrzliny. Obsahuje kakaový prášek a čokoládové kousky.

Více na stránkách Dr. Oetker ZDE
 

Reklama