Vaření

Ragú s celerem a jablky

ragu

Suroviny

600 g zadního hovězího
2 lžíce oleje
1 lžička cukru
1 cibule
1 celer
2 jablka
2 dl červeného vína
1 lžíce másla
hladká mouka

Postup

V rozehřátém oleji zkaramelizujeme cukr, přidáme cibuli nakrájenou nadrobno a osmahneme.
Přidáme maso na kostky, osmahneme, osolíme, podlijeme vínem a dusíme téměř doměkka.
Nakrájíme celer a jablka na nudličky a přidáme k masu. Opět dusíme, asi 10-15 minut.
Můžeme zahustit jíškou z másla a mouky.

Dobrou chuť přeje LuLu.

   
14.10.2009 - Diety - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [8] LudPa [*]

    Sml23

    superkarma: 0 14.03.2013, 18:14:39
  2. avatar
    [7] arminka [*]

    tak to by u nás nejedli ,škoda Sml80

    superkarma: 0 13.11.2012, 23:43:13
  3. avatar
    [6] hubajda [*]

    Saritka — #5 ja jen jako pomazanku a pak smazenej jak rizek

    superkarma: 0 13.11.2012, 23:38:35
  4. [5] Saritka [*]

    Celer moc nemusímSml23

    1. na komentář reaguje hubajda — #6
    superkarma: 0 04.03.2012, 15:00:42
  5. avatar
    [4] vodfon, kolie [*]

    Já jo!!!!!!!!!!!!Sml59

    superkarma: 0 22.12.2009, 21:18:46
  6. avatar
    [3] Myškomedvídek [*]

    ne to bych nejedlaSml23Sml23Sml23

    superkarma: 0 17.12.2009, 13:14:16
  7. [2] veerac [*]

    Ta lžička cukru v tom množství nebude ani poznat.

    superkarma: 0 25.10.2009, 17:04:56
  8. avatar
    [1] LudPa [*]

    trochu mi vadí ten cukr

    superkarma: 0 21.10.2009, 19:09:25

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme