Vaření

Připravte si jarní tříchodové menu za pomoci balzamikových krémů

Jaro pro většinu z nás znamená i odlehčení jídelníčku. Zařazujeme do něj víc zeleniny, ryb a ovocných dezertů. Výborným pomocníkem pro tyto příležitosti jsou balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou.

Možnostem jejich využití ve studené i teplé kuchyni se meze nekladou. Vynikající jsou jak na dochucení už hotových jídel, tak do marinád nebo salátů, na kterých výborně drží. Své místo si najdou i při přípravě netradičních dezertů. Na výběr máte celkem z pěti příchutí balzamikových krémů: klasický tmavý, chili a BBQ výborné na grilování a nasládlý fíkový a s pomerančem a citrónem.

ppp

Pečená pražma plněná salsou z rajčat, oliv a klasického balzamikového krému  Kalamáta Papadimitriou

Šéfkuchař Jan Souček z restaurace La Casa Argentina pro letošní rok připravil sérii receptů od polévek, přes hlavní chody až po lákavé dezerty. Mezi nimi jsou třeba zeleninové krémy, ryby i ovocné dezerty. Celkem v deseti videoreceptech názorně ukazuje, jak si doma jednoduše můžete připravit vynikající jídla. Videa můžete zhlédnout na www.papadim.com/cs.

Velmi příjemné je, že vaření za pomoci balzamikových krémů je skutečně rychlé, takže nemusíte slunečné dny trávit jen v kuchyni. A přitom pořád můžete potěšit návštěvu tříchodovým menu. Začněte s grilovanými žampiony marinovanými v chili balzamikovém krému, jako hlavní chod servírujte pečenou pražmu s rajčatovou salsou a jako vynikající dezert připravte grilovaný ananas s karamelem a vanilkovou zmrzlinou.

w

Grilované žampiony marinované v chili balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou s petrželkou, paprikou a kysanou smetanou

Přirozená chuť s minimem kalorií

Řecké balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou se vyrábí z prvotřídního balzamikového octa Kalamáta, který se může pochlubit 100% složením z korintských rozinek. Ty jsou od starověku známé svými antioxidačními účinky. V jedné lžíci balzamikového krému je pouze 17 kalorií a 0 % tuku. Všechny krémy jsou navíc bezlepkové.

w

Grilovaný ananas s karamelem a balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou s pomerančem a citrónem a vanilkovou zmrzlinou

Balzamikové krémy jsou k dostání v obchodních řetězcích Billa, Tesco, Globus, Makro a Albert hypermarket. Prodávají se v praktickém 250ml balení za doporučenou cenu 99,90 Kč.

Více informací najdete na www.papadim.com/cs.

   
07.04.2016 - Vaření - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [2] Mariena47 [*]

    Miluji balzamiko na jahodách se šlehačkou,ale krémy jsem ještě nezkusila,s tím ananasem to musí být velmi jedlé.

    superkarma: 0 07.04.2016, 14:27:33
  2. [1] bobani [*]

    Sml67

    superkarma: 0 07.04.2016, 09:12:49

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme