Domácnost

Prasečí popcorn: Šli byste do toho?

Nadrobno nasekaná prasečí kůže se údajně po zakoupení v pytlíčku jen vloží do mikrovlnné trouby, kde nabobtná stejně jako popcorn. Jde prý o lahůdku. V mnoha státech si již můžete tento produkt zakoupit a ochutnat. Šli byste do toho?

Já naprosto klidně, vlastně se bude jednat o takové škvarky, jen možná s menším množstvím tuku.

Bohužel jsem před psaním článku nepřišla na žádný obchod, který by se mohl tímto produktem pochlubit. Nezbývalo mi než se pokusit o jeho výrobu podomácku podle překladu ze hraničních serverů.

Tedy jsem kůži nasekala a dala na chvíli do hrnce opražit. Po té jsem dle návodu přidala špetku mléka a nechala ho vyškvařit.

Následně jsem kousky rychle odstavila a dala vychladit.

Druhý den jsem zaimprovizovala a vložila kousky do pytlíku od popcornu, který u nás běžně koupit lze.

VÝSLEDEK

Kravál nekonečný, smrad nelidský, chuť vražedná.

Ale ono to evidentně jde. Podívejte se, jak lahodně to vypadá, když to vyndají v tom recepisu.

p

p

Říkám si, „Kde udělali soudruzi z NDR chybu?“, že to mé dílo vypadalo jako „samopek“ a obdobně i chutnalo?

Ale já to nevzdám!

Nevíte někdo náhodou, kde polotovar koupit, nebo jak se to správně dělá?

   
03.11.2010 - Dům a byt - autor: Michaela Kudláčková

Komentáře:

  1. [14] zázvor [*]

    Nadpis óó--já se těšil.  ....No nic.A tak hezky to znělo.Sml15

    superkarma: 0 17.11.2010, 16:45:25
  2. avatar
    [13] femme [*]

    bubidani — #6  maggi nepoužívám Sml23 a tohle bych ani nezkoušela Sml28 Sml58

    superkarma: 0 03.11.2010, 21:32:59
  3. avatar
    [12] kobližka [*]

    Fuuujjjjjj Sml43

    to bych radši snědla nějakou mořskou potvoruSml57

    superkarma: 0 03.11.2010, 20:58:52
  4. avatar
    [11] Eva_CZ [*]

    Tady se to prodava hotovy. Nikdy jsem to ale nejedla. Sml23

    superkarma: 0 03.11.2010, 17:35:11
  5. avatar
    [10] Alka1 [*]

    Odporné...Sml68

    superkarma: 0 03.11.2010, 16:01:16
  6. avatar
    [9] maje [*]

    já spíš moc nevěřím tomu, že to, co kupují lidé v sáčcích, je skutečně originál prasečí kůže. moc bych se nedivila, kdyby to byly jen samé náhražky.

    superkarma: 0 03.11.2010, 15:03:45
  7. avatar
    [8] ToraToraTora [*]

    bubidani — #6 Neříkám, že to nemůže být pochoutka....jen nevím, kde se dá přijít k receptu na něco takového...není to tradiční surovina na našem stole

    superkarma: 0 03.11.2010, 14:59:14
  8. avatar
    [7] DanaD [*]

    bubidani — #6 no ja bych asi volila poradny cesky skvarky.. ty muzu jen tak bez chleb Sml80 a kuzi at si nechaji soudruzi v NDR na botySml16

    superkarma: 0 03.11.2010, 13:53:41
  9. avatar
    [6] bubidani [*]

    femme — #5 ale prosimtě, 80% toho co ti někdo přinese na talíři bys netušila co a z čeho to vlastně je, pokud ochucuješ jídlo Magim tak to dobrou chuť kdybys věděla z čeho všeho to je, to je větší sajrajt než by sis uměla představit ;-)

    ToraToraTora — #2 to že se to nejí v čr ani v bývalým sssr neznamená že ve světě to nemůže být pochoutka :-P

    1. na komentář reaguje DanaD — #7
    2. na komentář reaguje ToraToraTora — #8
    3. na komentář reaguje femme — #13
    superkarma: 0 03.11.2010, 13:07:18
  10. avatar
    [5] femme [*]

    fuj, z něčeho takového bych se tak max. Sml43

    1. na komentář reaguje bubidani — #6
    superkarma: 0 03.11.2010, 11:20:52
  11. avatar
    [4] gira [*]

    jo a soudruhu v ndr se ti klidne prilezitostne poptam Sml58Sml30

    superkarma: 0 03.11.2010, 10:52:30
  12. avatar
    [3] gira [*]

    teda uprimne receno, tohle by asi nebyl muj salek kavy... Sml23Sml32

    superkarma: 0 03.11.2010, 10:51:56
  13. avatar
    [2] ToraToraTora [*]

    bubidani — #1 Kam na takové recepty chodíš Sml54  Já to neviděla ani v NDR ani u nás doma na vesnici...no toto?

    1. na komentář reaguje bubidani — #6
    superkarma: 0 03.11.2010, 09:56:33
  14. avatar
    [1] bubidani [*]

    Sml52 tak soudružka udělala tu chybu že se řídila podle návodu... nevím zda se to dá někde koupit, ale hlavní je, že se to nesmí nechat napařit... pouze odstranit tuk a štětiny, pak posolit pokořenit - dle chuti a napíchnout na špejli (podélně - jako když děláš draka) a nechat sušit...až to bude suchý jako prasečí ucho co se prodává ve zvěrimexu tak pak zapnout troubu a v tom to nechat "nabobtnat" Sml58 je to hodně zestručněný tak pokud tě ten první pokus neodradil můžeš zkusit ;-)

    1. na komentář reaguje ToraToraTora — #2
    superkarma: 0 03.11.2010, 08:54:45

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme