Reklama

Ono asi nestačí, že už si na Václaváku na cestě z tahu nekoupíme opečenou klobásu! Prý kvůli bezdomovcům, kteří tu vybírají koše!

Speciality na grilu, zapékané bagety, čerstvé saláty i celá řada nápojů. To je nabídka podniků, které nyní vznikají na místech bývalých nádražních restaurací. Pod značkou La Rocket se včera otevřely na pražském nádraží v Libni a v Pardubicích první z podniků.

Zaplivané kouty a umaštěné ubrusy jsou minulostí, v restauracích se nesmí ani kouřit. Během sedmi let by se síť měla rozrůst na sto podniků. A ceny? Hranolky s nápojem vyjdou na 29 korun, za salát nebo sendvič dáte okolo 70 Kč a špíz pořídíte za 99 Kč.

Kam budeme chodit večer na stojáka na buřta? Do nonstopu? Do Mekáče? Páni radní, vzpomeňte si na mládí!!!