Vaření

Pozor: Není mražená jako mražená!

Věděli jste, že mražená zelenina je vlastně čerstvější než čerstvá? Jak je to možné? Jednoduše. Společnost BONDUELLE si pěstuje vlastní zeleninu a díky tomu, že všechny výrobní závody jsou umístěné v těsné blízkosti sluncem zalitých polí, zpracovává ji témeř ihned na poli.

Po sklizení se zelenina myje, třídí a následně zpracovává. Celý proces netrvá déle než 4 hodiny a to je důležité, jelikož po uplynutí 4 hodin se významnou měrou ztrácí důležité vitamíny působením přirozeně se vyskytujících enzymů. Pokud tedy nemáte vlastní zahrádku přímo před okny, kde si zeleninu utrhnete a ihned ji sníte, nemáte šanci získat čerstvější zeleninu. Takto zpracovaná zelenina si zachovává maximální možný obsah vitamínů a minerálů. A máte ji k dispozici po celý rok.

zelenina

I mezi mraženou zeleninou jsou však velké rozdíly v kvalitě. Řeknete si, ti s tím nadělají. Prostě vezmou zeleninu a zamrazí ji. Opak je však pravdou. V první řadě je důležitá kvalita vstupních surovin. Společnost BONDUELLE má vlastní produkci zeleniny, může tedy garantovat původ a ekologický způsob pěstování. Klíčovým procesem při zpracování je ale i samotný způsob zamražení. Společnost BONDUELLE má patentovaný proces mražení tzv. šokem za pomocí dusíku, díky této technologii nepotrhá voda obsažená v zelenině buněčnou strukturu a zelenina tak zůstává ve výborné kvalitě. Zelenina BONDUELLE si tak zachová svoji strukturu, barvu, báječnou chuť a hodnotné vitamíny. Rozdíl poznáte téměř okamžitě. Když sáček otevřete, bude obsahovat krásnou zeleninu v sypkém stavu. Žádný led. Pokud se tedy dáte do vaření, oceníte, že máte vždy při ruce čerstvou zeleninu připravenou k okamžitému použití bez mytí, škrábání a navíc ve výborné kvalitě.

Kvalitně zamraženou zeleninu na talíři poznáte i díky autentické chuti, vůni, barvě a hlavně konzistenci. Díky zmražení šokem za pomoci dusíku si budete moci vychutnat křupavou zeleninu a ne žádné bláto. Dobrou chuť a příjemné zeleninové experimentování.

Více inspirace najdete na stránkách www.bonduelle.cz

Vyzkoušeli jsme pro Vás tyto recepty!

SLUNEČNÍ KRÉM 

Bonduelle

 

HRÁŠKOVÝ KRÉM

Bonduelle

 

ZELENINOVÉ KOBLÍŽKY S RAJČATOVOU OMÁČKOU

Bonduelle

 

POLENTOVÉ KOŠÍČKY PLNĚNÉ BROKOLICÍ

Bonduelle

 

CÍSAŘSKÉ BRAMBORY PLNĚNÉ ZELENINOUBonduelle

   
19.12.2014 - Zelenina - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [2] kobližka [*]

    Mražená zelenina je vlastně čerstvější než čerstvá? TO SNAD NE!!! Proboha,tak daleko snad ještě nejsme,teda alespoň doufám.A navíc,mě mražená zelenina,byť bonduel,vůbec nechutná.

    superkarma: 0 21.12.2014, 13:49:03
  2. avatar
    [1] Jandywoman [*]

    U nás od této značky nejvíce frčí kukuřice a fazole. Občas koupím i žampiony.Sml16

    superkarma: 0 19.12.2014, 09:41:41

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme