Bulvár

Poznejte mléko netradičně. Na festivalu Mléko na talíři

Jak používají mléko a mléčné výrobky špičkoví kuchaři, můžete vyzkoušet během čtrnáctidenního gastrofestivalu Mléko na talíři. První akce svého druhu se bude konat ve vybraných restauracích od 16. do 30. září 2011. Podávat se bude tříchodové „Mléčné menu“, v každé restauraci v ceně 250,-Kč. Na co se můžete například těšit?

mléko

Tříchodové mléčné menu v restauraci Amade:

Předkrm
Krémová polévka ze šumavských hříbků

Hlavní chod
Balotina z perličky se šípkovou omáčkou s jemným žemlovým knedlíčkem a pečenými cibulkami

Desert
Tvarohový koláč s brandy snaps a želé z brusinek

Do festivalu Méko na talíři jsou zapojeny restaurace z Prahy, Brna a Přerova. Výběr restaurací, které se zúčastní festivalu Mléko na talíři :

Amade - Praha 1, Karolíny Světlé 34
2 Pazzi
- Praha 10, Donská 11

Co musíte udělat, když chcete festival Mléka na talíři zažít?
Zarezervujte si svůj stůl na: www.mlekonataliri.cz.


O festivalu:
Festival Mléko na talíři - mléko, jak ho možná neznáte, je součástí projektu Bílé plus, který se snaží i touto kulinářskou cestou zapojit mléko a mléčné výrobky do každodenního nebo slavnostního jídelníčku. Nebojte se a využívejte mléko, smetanu, tvaroh, sýra a jogurty, stejně jako další mléčné výrobky během vašeho vaření.

   
13.09.2011 - Společnost - autor: Komerční článek

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme