Domácnost

Pomazánkové krémy Rama Crème Bonjour

Pomazánkové krémy Rama Crème Bonjour jsou totiž skutečně malým zázrakem. Není to ani pomazánkové máslo, ani roztíratelný sýr, ani margarín. Jde o první výrobek této kategorie na trhu, kterému říkáme pomazánkový krém. Navíc teď má Rama Crème Bonjour vylepšenou recepturu, takže je ještě jemnější a nadýchanější.

 

Hlavními složkami výrobku jsou odtučněný tvaroh a rostlinné tuky a oleje. Kromě těchto složek výrobek obsahuje významné množství podmáslí. A navíc má nízký obsah tuku (kolem 27 %).

 

Neopomenutelnou výhodou oproti pomazánkovému máslu a sýrům je nižší hladina cholesterolu. Kromě toho mají pomazánkové krémy Rama Crème Bonjour v porovnání s tavenými sýry nižší hladinu soli.

 

Věřte, že právě pomazánkové krémy Rama Crème Bonjour se vám budou díky své jemnosti a nadýchanosti přímo rozplývat na jazyku! Namažete-li si je na křupavé pečivo, rozhodně vám jeden kousek nebude stačit!

 

Z jakých příchutí si můžete vybírat?

Rama Crème Bonjour Bílá
Je výborná nejen pro přípravu rychlé svačinky, ale použít ji můžete i jako základ různých pomazánek.
Náš tip: Použijte Rama Crème Bonjour bílá ke zjemnění rajské polévky. Uvidíte, že budete překvapena nezvykle lahodnou chutí!

Rama Crème Bonjour s bylinkami
Je velmi jemnou variantou, kterou si bezpochyby zamiluje celá vaše rodina! Perfektně se hodí jako základ na jednohubky či chlebíčky. Její lahodná chuť si získá nejen vás, ale okouzlí i vaši návštěvu.
Náš tip: Přidejte měkký tvaroh a nasekanou zelenou cibulku a naplňte touto směsí v alobalu pečené brambory!


Rama Crème Bonjour s pikantní paprikou
Chuťově velice pikantní pomazánka najde uplatnění v každé kuchyni v každém ročním období. S trochou fantazie s ní můžete tvořit skutečné zázraky. Chlebíčky, jednohubky, rychlé svačinky... Rama Crème Bonjour s pikantní paprikou se zkrátka hodí ke každé příležitosti!
Náš tip: Smíchejte s nakrájenými rajčaty a okurkou, naplňte směsí omeletu a nakrájejte na kolečka.


Rama Crème Bonjour s křenem
Milujete lahodnou chuť křenu? Pak rozhodně sáhněte po Rama Crème Bonjour s křenem! Její pikantní chuť si vás získá už při prvním soustu!
Náš tip: Použijte jako náplň do šunkových závitků!


Rama Crème Bonjour se šunkou
Pro svou jemnou chuť si získá především vaše děti! Zdravou svačinku, která navíc báječně chutná, si zamiluje každý. Konečně, vyzkoušejte sama a uvidíte!

A závěrem pro vás máme úplnou novinku!  Rama Crème Bonjour s houbami je nejen výborná pomazánka, ale můžete ji využít například ke grilovanému masu či jako doplněk k zelenině.
Náš tip: Použijte Rama Crème Bonjour s houbami k zahuštění houbové polévky nebo omáčky!

Věříme, že vás naše nabídka zaujala a vzbudila ve vás notnou chuť na lahodné pomazánky Rama Crème Bonjour.

My vám pochopitelně přejeme dobré chutnání a věříme, že si na výtečných pomazánkách pochutnáte nejen vy, ale i celá vaše rodina.

Inspiraci s Ramou můžete najít na stránkách www.rama-web.cz

 

 

   
02.02.2005 - Dům a byt - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [14] folkart [*]

    nejlepší byla fakt ta okurková, bylinková je a ani ta houbová mi nic neříká, ještě ujde křenová a teď u nás vede ta papriková

    superkarma: 0 02.02.2005, 16:29:10
  2. avatar
    [13] Kacule [*]

    Holky, tak okurková byla bomba, ale už jí nedělají a ani nebudou..bohužel

    superkarma: 0 02.02.2005, 13:52:35
  3. avatar
    [12] Olina [*]

    Jé, okurková, ta mohla bejt dobrá, tu jsem nestihla

    superkarma: 0 02.02.2005, 13:36:38
  4. avatar
    [11] Wiki [*]

    Susanne: pivni rohliky v Nuslich? Porad pls kde ;)))

    superkarma: 0 02.02.2005, 13:12:32
  5. avatar
    [10] Žábina [*]

    já je používám jako pomazánku na chlebíčky, ozdobím plátkem zeleninu a je to

    Majucha: taky mi chutnala ta okurková

    superkarma: 0 02.02.2005, 10:28:57
  6. avatar
    [5] Olina [*]

    Jako že Ramu místo másla nemusím, tak tyhle krémy mi chutnají. Musím vyzkoušet ten houbovej, ten jsem ještě neměla. Ale bilinkvoej nebo rajčata s bazalkou Teď koukám, že o rajčatový se nezmiňujou, že by už jí nedělali?

    superkarma: 0 02.02.2005, 09:00:47
  7. avatar
    [4] Suzanne [*]

    aninas: u nás v Nuslích mají pivní rohlíky to je něco

    superkarma: 0 02.02.2005, 07:53:53
  8. avatar
    [1] aninas [*]

    Tak tyhle pomazanky a cerstvy krupavy rohlik jsou moje snidane v prubehu dovolene v CR. Ale rohliky nebo housky nesmi[!] byt ze spoda puntikate, ale prouhate - proste klasicky hutny cesky rohlik, ne ta novodoba nadychanina. Nejsem lina, at uz z Vinohrad nebo z Branika dojet si na Brevnov do polotovaru, kde maji ty nejspecialnejsi domaci krupave rohliky.

    superkarma: 0 02.02.2005, 02:49:09

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa na téma osteoporóza
Anketa na téma: Zubní zdraví

Náš tip

Doporučujeme