Diskuze

Pomalý hrnec

Proč koupit pomalý hrnec, recepty, nápady a inspirace

Vše o pomalém hrnci

 

19.01.2010 - O jídle a vaření - autor: Týna

Nutná registrace

Pro přispívání do diskuzí je nutná registrace.

Další příspěvky

Příspěvky:

  1. avatar
    [1136] farmářka [*]

    Tato diskuse by taky mohla pokračovat

    superkarma: 0 22.05.2016, 20:08:16
  2. avatar
    [1135] diblice [*]

    farmářka — #1134no časovač mám, tak vyzkouším, ale stejně asi do novýho půjdu, častým používáním se mi rozpadají i uši a jak se teda používá ten druhý, když se nedá normálně načasovat, to mají v návodu napsáno, že si máš koupit zásuvku

    superkarma: 0 17.12.2014, 19:40:59
  3. avatar
    [1134] farmářka [*]

    diblice — #1130kup si do zásuvky ten spínač nebo jak se to jmenuje, nastavíš si tam čas a ono ti to vypne, já nemám pomalák s časovačem a používám tohle a super

    1. na komentář reaguje diblice — #1135
    superkarma: 0 17.12.2014, 12:58:30
  4. avatar
    [1133] Dása [*]

    diblice — #1132 tak to máš pravduSml22

    superkarma: 0 17.12.2014, 12:36:18
  5. avatar
    [1132] diblice [*]

    Dása — #1131do pomaláku se vejde víc, v pekárně jsem zkoušela jednou, na jeden cyklus byly málo a druhý se musel hlídat, celý byl zase moc, ten pomalák je na to perfektní

    1. na komentář reaguje Dása — #1133
    superkarma: 0 17.12.2014, 12:32:21
  6. avatar
    [1131] Dása [*]

    diblice — #1130 Sml67 dělávala jsem v pekárně, ale taky má tendence se odporoučet, tak proto se ptám. díky

    1. na komentář reaguje diblice — #1132
    superkarma: 0 17.12.2014, 12:29:52
  7. avatar
    [1130] diblice [*]

    Dása — #1129ano, bez míchání a bez nepříjemnýho zápachu na první stupeň asi 7 hodin, dneska jsem zjistila, že mi už ani na druhý stupeň nevypíná, tak s pomalákem můžu pracovat jen s tím, že musím být u toho doma a hlídat čas, mně právě vyhovovalo to, že jsem mohla odjet a po návratu bylo vařeno, no půjdu do novýho a už vím, že nutně nepotřebuju tu nádobu, co se dá dát na plotnu jako jsem musela mít poprvé

    1. na komentář reaguje Dása — #1131
    2. na komentář reaguje farmářka — #1134
    superkarma: 0 17.12.2014, 12:20:50
  8. avatar
    [1129] Dása [*]

    diblice — #1127 škvaříš sádlo v PH? bez míchání?

    1. na komentář reaguje diblice — #1130
    superkarma: 0 17.12.2014, 07:33:02
  9. avatar
    [1128] Sapita [*]

    diblice — #1127 my máme s mamkou obě bionaire Crock pot, ten největší, 5,7 l, mně slouží taky cca 3,5 roku, možná 4, mamce po 3 letech , možná dřív, odešel, topné těleso... no, už má objednaný nový, ten samý

    navia — #1126konkrétně tenhle neznám, ale 3,5 l je podle mě málo

    superkarma: 0 16.12.2014, 23:39:50
  10. avatar
    [1127] diblice [*]

    mám dotaz, jak dlouho vám pomalák vydržel, já ho mám 3 a půl roku a začíná zlobit elektronika, na 1.stupeň už nemůžu vůbec nastavit čas a na druhý sice čas nastavím, ale tak po hodině zmizí a naskočí mi tam poze označení stupně, takže už šetřím na nový, bez něj ani ránu, stěží ještě uškvařím sádlo

    1. na komentář reaguje Sapita — #1128
    2. na komentář reaguje Dása — #1129
    superkarma: 0 16.12.2014, 21:58:02
  11. avatar
    [1126] navia [*]

    Omlouvám se! S tímhle.

    1. na komentář reaguje Sapita — #1128
    superkarma: 0 16.12.2014, 21:24:17
  12. avatar
    [1125] navia [*]

    Máte některá zkušenost s tímhle hrncem?

    superkarma: 0 16.12.2014, 21:21:45
  13. avatar
    [1124] navia [*]

    minareta — #1123OK, ale jak to souvisí s tématem Pomalý hrnec?Sml30

    superkarma: 1 23.09.2014, 15:47:31
  14. [1123] minareta [*]

    Na slepo jsem si kupovala hrnce z internetu. Mají tam různé typy za různé cene. Já jsem s nimi velmi spokojená. A budu si ještě objednávat další 2 :-)

    1. na komentář reaguje navia — #1124
    superkarma: 0 21.08.2014, 13:37:10
  15. avatar
    [1122] borovec [*]

    haluška — #1113 z pomaláku je vynikající

    superkarma: 0 17.07.2013, 15:27:56
  16. avatar
    [1121] haluška [*]

    haluška — #1119 má, ale len pri pečení a fritovaní. pri pomalaní má takú istú spotrebu ako pomaláče. tiež bojujem s miestom v kuchyni, a počula som na to dobré recenzie

    superkarma: 0 08.07.2013, 18:02:01
  17. avatar
    [1120] lenoška [*]

    haluška — #1119 oproti pomaláči to má dost velkou spotřebu

    superkarma: 0 08.07.2013, 17:49:02
  18. avatar
    [1119] haluška [*]

    a ja v dohľadnej dobe vymením pomaláč za toto

    http://www.delimano.cz/keramicke_hrnce/gourmet_cooker_8v1.html

    1. na komentář reaguje lenoška — #1120
    2. na komentář reaguje haluška — #1121
    superkarma: 0 08.07.2013, 17:07:56
  19. avatar
    [1118] navia [*]

    Alina — #1117 Taky bych ho chtěla, ale nemám ho kam dát, leda možná časem v nové kuchyni Sml80

    superkarma: 0 08.07.2013, 13:45:51
  20. [1117] Alina [*]

    Čtu tady samou chválu na pomalé hrnce, takže si ho zřejmě také objednám. Už se těším na ta jídla.

    1. na komentář reaguje navia — #1118
    superkarma: 0 07.07.2013, 20:22:54
  21. [1116] dadma [*]

    Já jsem si pomalý hrnec objednala a zrovna dnes dorazí je od Bionare.Tak snad budu spokojená.Zatím jsem četla na pomalé hrnce samou chválu.

    superkarma: 0 04.07.2013, 06:16:05
  22. [1115] Martina59 [*]

    Zkus parní hrnce

    superkarma: 0 14.04.2013, 11:22:03
  23. [1114] Jirka24 [*]

    Ahoj, dělám na fb stránku o pomalém hrnci, kdyby měl někdo zájem se inspirovat nebo ještě lépe přispívat svými výtvory budu velmi rád... Sml16

    http://www.facebook.com/pages/Pomal%C3%BD-hrnec-recepty/107765346074464

    superkarma: 0 27.02.2013, 11:30:47
  24. avatar
    [1113] haluška [*]

    diblice — #1112 to máš síce pravdu, ale keď ju naporcujem, tak tam ešte nejaké to miestečko zostane. Ale ja kačicu nepomalím, tú pomalím v trúbe na 130 stupňov.

    1. na komentář reaguje borovec — #1122
    superkarma: 0 09.11.2012, 20:45:17
  25. avatar
    [1112] diblice [*]

    haluška — #1111 no, ale do něj se ti celá kačena nevejde

    1. na komentář reaguje haluška — #1113
    superkarma: 0 09.11.2012, 18:00:13
  26. avatar
    [1111] haluška [*]

    dadma — #1109 Ja mám tento a som s ním spokojná.

    1. na komentář reaguje diblice — #1112
    superkarma: 0 09.11.2012, 17:05:24

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [1110] borovec [*]

    Já mám obyčejný Knwood CP 658,právě včera mě došel pro mladý pod stromeček.Je lepší větší než malý.Do trouby a na sporák jsem ještě pořebu dávat neměla.Kačena zčervená i v něm.A bůček je krásně červený a křupavý taky.

    superkarma: 0 07.11.2012, 11:35:35
  2. [1109] dadma [*]

    Ahoj.Můžete mě poradit značku se kterou jste spokojeny? Děkuji.

    1. na komentář reaguje haluška — #1111
    superkarma: 0 26.08.2012, 08:30:22
  3. avatar
    [1108] risina [*]

    Zpracovávám vepřový plátky - nechtělo se mi s ničím moc vymýšlet a patlat, tak jsem je dala do pomalého hrnce s cibulí, rajčetem a jablkem na plátky, okořenila "indickým" Nasi goreng, osolila a zavřela - a uvidím, co z toho za 8 hodin vznikne. Doufám, že něco, k čemu se bude hodit rýže Sml24.

    superkarma: 0 05.08.2012, 11:19:13
  4. avatar
    [1107] zuzzik22 [*]

    Dása — #1106 oki radsi sonduju ze pokud bych reklamovala tak abych to pripadne vzala jednim vrzem Sml57

    superkarma: 0 10.07.2012, 19:50:09
  5. avatar
    [1106] Dása [*]

    zuzzik22 — #1105 občas trochu joSml22 ale už jsem se tu na to ptala a prý je to normálníSml80

    1. na komentář reaguje zuzzik22 — #1107
    superkarma: 0 10.07.2012, 16:32:34
  6. avatar
    [1105] zuzzik22 [*]

    Dása — #1102 a kdyz varis neprichytava sem ti sem tam neco dole v tom zahybu?ne nejqak moc ale drobet?

    1. na komentář reaguje Dása — #1106
    superkarma: 0 10.07.2012, 16:30:16
  7. avatar
    [1104] risina [*]

    Dása — #1100 Koukla jsem a nemám dírky nikde (mám Crockpot)

    superkarma: 0 10.07.2012, 15:29:55
  8. avatar
    [1103] zuzzik22 [*]

    Dása — #1102 Sml57Sml57

    superkarma: 0 10.07.2012, 13:01:05
  9. avatar
    [1102] Dása [*]

    zuzzik22 — #1101 v té poklici je to proto, že je to keramika a tam nemůžou být velké kusy vcelku při vypalování v peci, pak by to prasklo. Tam to chápu, ale proč jsou v tom dně, to netušímSml80 ještě že nejsou skrzSml57Sml30

    1. na komentář reaguje zuzzik22 — #1103
    2. na komentář reaguje zuzzik22 — #1105
    superkarma: 0 10.07.2012, 12:50:21
  10. avatar
    [1101] zuzzik22 [*]

    twiga — #1099 Dása — #1100 holky diky.

    no snad to nicemu nevadi sem se ty dirky vsimla prave dyz sem to dycky vyndala z mycky tak z toho vytejkalo neco tak sem si rikala co ze to je.

    1. na komentář reaguje Dása — #1102
    superkarma: 0 10.07.2012, 12:45:46
  11. avatar
    [1100] Dása [*]

    zuzzik22 — #1096 tak jsem to šla taky zkontrolovat, když už jsem dneska doma a dírku mám v tom úchytu na pokliciSml22 a dírky zespodu hrnce mám takySml22Sml33

    a protivného manžela momentálně téžSml24

    1. na komentář reaguje zuzzik22 — #1101
    2. na komentář reaguje risina — #1104
    superkarma: 0 10.07.2012, 11:53:53
  12. avatar
    [1099] twiga [*]

    zuzzik22 — #1096 tak jsem koukala a nemam Sml80

    1. na komentář reaguje zuzzik22 — #1101
    superkarma: 0 10.07.2012, 11:42:06
  13. avatar
    [1098] andelskalufi [*]

    twiga — #1097 Sml30Sml52

    superkarma: 0 09.07.2012, 17:40:45
  14. avatar
    [1097] twiga [*]

    zuzzik22 — #1096 to jsem si teda nikdy nevsimla Sml80

    vecer se schvalne podivam, ted s tim nechci rachtat, vzbudila bych si dite (a protivneho manzela Sml24)

    1. na komentář reaguje andelskalufi — #1098
    superkarma: 0 08.07.2012, 16:45:58
  15. avatar
    [1096] zuzzik22 [*]

    holky mate pod tim uchytem na poklici dirku? a pak takovy pidi kolecka - dirky zespoda hrnce v kazdym tom oddilu jak je to oddeleny? sem v hrnci ted nejak dyl nedelala az vcera ted sem ho myla tak sem se toho vsimla a nevim jestli to tak ma bejt bylo to tam nebo neSml80Sml80

    1. na komentář reaguje twiga — #1097
    2. na komentář reaguje twiga — #1099
    3. na komentář reaguje Dása — #1100
    superkarma: 0 07.07.2012, 08:15:01
  16. avatar
    [1095] zuzzik22 [*]

    twiga — #1094 jasan nejak se s tim poperu. Ani nevim ze je nejaky auditko s receptama pro deti

    superkarma: 0 14.05.2012, 11:43:33
  17. avatar
    [1094] twiga [*]

    zuzzik22 — #1093 nz Sml16

    koukam jak se to rozhodilo, ale ty se v tom vyznas vid...

    1. na komentář reaguje zuzzik22 — #1095
    superkarma: 0 14.05.2012, 11:35:40
  18. avatar
    [1093] zuzzik22 [*]

    twiga — #1092 dekuju

    1. na komentář reaguje twiga — #1094
    superkarma: 0 14.05.2012, 11:11:50
  19. avatar
    [1092] twiga [*]

    zuzzik22 — #1091 hm... myslim ze tady nekde je auditko s recepty pro deti a tam to je...

    jo tak jsem to nasla:

    KRUTI GULASEK DLE L_B TCHYNE:)kruti masocibulkapaprika nebo bylinky (podle toho, co je zavedene)bramboryzelenina (hrasek, cervena cocka, co najdete)smetana - obyc./zakysanka/jogurtkruti maso nakrajet na male kosticky, hodit na cibulku, osmahnout, prihodit papriku (ja zatim jenom bylinky), jeste trosku osmahnout (ale jenom chvilku, aby paprika nezhorkla), prihodit na drobne kosticky brambory a zalit horkou vodou a varit, pak pridat zeleninu (treba hrasek - ja dala navic i par hrsti cervene cocky) a varit, az to bude vsechno mekke - zahustit, ochutit, vrazit smetanu (zatim jsem dala jogurt) a je to hotovo - podle toho, jak se to udela huste se k tomu dava knedlik nebo uz nic

    1. na komentář reaguje zuzzik22 — #1093
    superkarma: 0 14.05.2012, 10:51:50
  20. avatar
    [1091] zuzzik22 [*]

    twiga — #1090 mas nekde odkaz prosim?

    1. na komentář reaguje twiga — #1092
    superkarma: 0 14.05.2012, 10:02:48
  21. avatar
    [1090] twiga [*]

    zuzzik22 — #1089 delam podle L_B s hraskem a mrkvi Sml20

    kruti a kureci staci na II stupen tak na 3h

    1. na komentář reaguje zuzzik22 — #1091
    superkarma: 0 14.05.2012, 08:25:27
  22. avatar
    [1089] zuzzik22 [*]

    mam tu kruti na kostky chtela bych to hodit do pomalace na zpusob gulase proste aby byla nejaka omajda, nemate nejakej tip co pridat? sem total bez fantazie. :( a na jak dlouho to pomalit?

    1. na komentář reaguje twiga — #1090
    superkarma: 0 13.05.2012, 19:57:16
  23. avatar
    [1088] polla [*]

    zuzzik22 — #1087 celkem je dobrá pomazánka, když do ještě horkých škvarků s trochou sádla přidáš na drobno nakrájenou cibuli, aby se trochu opekla. A pak to semeleš a nebo rozmixuješ. Lepší se to maže na chleba.

    superkarma: 0 12.04.2012, 11:44:15
  24. avatar
    [1087] zuzzik22 [*]

    diblice — #1086 mam je taky na co nejmensi ale prijdou mi velky tak nevim Sml54. ja tu mam jeste zbytek starsich skvarku a chlap s kamosem jsou na vikend pryc tak jim dneska chci udelat skvarkovy placky takze se casti zase zbavim. ale mam hodku do konce na hrnci a lehce cejtim jakoby spaleninu ale vevnitr je to ok zadna cernota

    1. na komentář reaguje polla — #1088
    superkarma: 0 12.04.2012, 11:23:53
  25. avatar
    [1086] diblice [*]

    zuzzik22 — #1085 tak já sbírala sádlo až po těch 10 hodinách, jak krájíš velký kusy, já co možná nejmenší, jenže škvarky u nás nikdo moc nejí, takže něco vrznu do sušenek a zbytek slepicím, teď jsem stáhla zbytek kůží a sádlo hodila do mrazáku, uškvařím až to co mám dojde

    1. na komentář reaguje zuzzik22 — #1087
    superkarma: 0 12.04.2012, 10:06:54
  26. avatar
    [1085] zuzzik22 [*]

    tak sm to zapnula ve 4 rano v sedm drobet promichla av devet sem vyndavala prvni varku sadla. vypada to dobr. skvarky se mi zdaji drobet vtsi tak doufam ze s jeste zmensi a pak tam cmrndnu to mliko aby se to dalo lepe mazat

    1. na komentář reaguje diblice — #1086
    superkarma: 0 12.04.2012, 09:52:21
  27. avatar
    [1084] polla [*]

    Tina5 — #1078 to mléko se dává, až když máš v hrnci jenom sádlo, které chceš nechat u škvarků. A toho mléka se dává jen tak 1 plévková lžíce. A na popraskané ruce dobře funguje obyčejná kosmetická vazelína a na noc vazelína, smíchaná s lanolinem.

    superkarma: 0 11.04.2012, 22:50:22
  28. avatar
    [1083] diblice [*]

    Tina5 — #1082 mám ho ve špajzu, seh nat asi u nějakýho menšího řezníka nebo spíš u soukromníka, nevím, jestli na jatkách obírají sádlo ze střev

    superkarma: 0 11.04.2012, 22:02:38
  29. avatar
    [1082] Tina5 [*]

    diblice — #1081 no to je parádaSml67 myslíš, že by se dalo i v řeznictví nebo se ptát jen u soukromníků? a skladuješ normálně v ledničce? U sádla je výhoda, že bych se mohla mazat i přes den, že jo? Tam by nemělo být nic cítit.

    1. na komentář reaguje diblice — #1083
    superkarma: 0 11.04.2012, 22:00:51
  30. avatar
    [1081] diblice [*]

    Tina5 — #1080 tak zkus sehnat to vnitřní sádlo, to dělá opravdu divy, mně stačilo jen obrat maso do guláše, letos jsem ho měla dost, vypadá to, že po seškvaření by to mohlo dát tak 6 litrů

    1. na komentář reaguje Tina5 — #1082
    superkarma: 0 11.04.2012, 21:59:16

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Rubrika: Vaření

Novinky

Dnešní vydání

Doporučujeme

Nově založené

Nejprohlíženější

Nejdiskutovanější

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?
Anketa pro maminky

Náš tip

Doporučujeme