Diskuze

Pomalý hrnec

26.01.2008 - O jídle a vaření - autor: Visnery

Nutná registrace

Pro přispívání do diskuzí je nutná registrace.

Další příspěvky

Příspěvky:

  1. avatar
    [33] lenoška [*]

    ajkato — #31 tady

    http://www.obchodni-dum.cz/bionaire-5-7-l-rival-scvi600-/56308/

    superkarma: 0 09.11.2009, 07:45:20
  2. avatar
    [32] Visnery [*]

    ajkato — #31ja koupila ten svuj v makru

    ale bezne je k dostani na Internetu, kde je i o dost levnejsi, nez v obchodech

    superkarma: 0 09.11.2009, 07:41:51
  3. [31] ajkato [*]

    Ahoj, holky, prosim vas, kde jste ten pomaly hrnec sehnaly? Ja ho videla jen v Americe a dost se mi zamlouval. Diky za radu

    1. na komentář reaguje Visnery — #32
    2. na komentář reaguje lenoška — #33
    superkarma: 0 08.11.2009, 16:51:52

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [30] koza roza [*]

    Lucimo — #28 u nás taky jede furt...Sml52

    superkarma: 0 03.11.2009, 22:03:09
  2. avatar
    [29] lenoška [*]

    Lucimo — #28 no, jo Sml30  super věc která u nás nezáhálí Sml59

    superkarma: 0 03.11.2009, 21:09:46
  3. avatar
    [28] Lucimo [*]

    Jéé, ono už je to v česku? Já jsem na to teď v americe čuměla jak péro z gauče, v životě jsem o tom neslyšela...

    1. na komentář reaguje lenoška — #29
    2. na komentář reaguje koza roza — #30
    superkarma: 0 03.11.2009, 21:05:45
  4. avatar
    [27] lenoška [*]

    Visnery — #25 :-))))

    superkarma: 0 06.06.2009, 16:48:55
  5. avatar
    [26] lenoška [*]

    mart. — #24  je to  TADY

    superkarma: 0 06.06.2009, 16:48:36
  6. avatar
    [25] Visnery [*]

    mart. — #24tady je ta diskuze :)

    http://diskuse.dama.cz/d.php?d=2906

    hezke pocteni preji :)

    1. na komentář reaguje lenoška — #27
    superkarma: 0 06.06.2009, 16:48:10
  7. [24] mart. [*]

    Visnery — #18

    Prosám Tě pěkně a nemůže více navést, nechdím tam a neorientuji se,diskusi jsem nenašla, Nebo mi pískni vzkazích, pokud to tu nelze kvůli konkureci dát veřejně - děkuji.

    1. na komentář reaguje Visnery — #25
    2. na komentář reaguje lenoška — #26
    superkarma: 0 06.06.2009, 16:41:58
  8. avatar
    [23] dapru [*]

    Ahoj všem. Tak jak vaříte v pomalém hrnci? Spokojenost?

    Přemýšlím o něm čím dál více, jen mě odrazuje, jak načasovat, aby bylo jídlo k obědu? Dát už večer a fakt pomalu dělat? Nebo brzy ráno?

    Poraďte, díky. Sml53

    superkarma: 0 03.06.2009, 11:26:54
  9. avatar
    [22] lenoška [*]

    Visnery: dám vědět, zatím čekám

    superkarma: 0 11.02.2009, 21:16:36
  10. avatar
    [21] Visnery [*]

    lenoška: je to fakt super vec, pouzivam proste poraaaaaaaaaad!!! uplna parada!!!! tak se pak pochlub, jak ti z nej chutna a co v nem varis :)

    superkarma: 0 11.02.2009, 20:58:36
  11. avatar
    [20] lenoška [*]

    zdravím , včera jsem si objednala taky pomalý hrnec

    superkarma: 0 11.02.2009, 20:53:56
  12. avatar
    [19] Radu [*]

    dnes jsem si jeden objednala domů...těším se, jak začnu vařit...

    superkarma: 0 29.09.2008, 17:46:07
  13. avatar
    [18] Visnery [*]

    juksa: právě naopak, spotreba je minimalni, skoro za ni neplatis. Podívej se na www.dama.cz, tam je diskuze a pisou i o spotrebe a hodne zkusenostech...

    1. na komentář reaguje mart. — #24
    superkarma: 0 01.02.2008, 02:51:41
  14. avatar
    [17] Blueberry [*]

    juksa: Spotreba elektriny je minimalni.

    superkarma: 0 29.01.2008, 16:17:42
  15. avatar
    [16] JK [*]

    tady jsem něco našla http://muj.labuznik.com/oblibene_recepty.php?l=esmeralda&cat=4661

    superkarma: 0 29.01.2008, 15:45:29
  16. avatar
    [15] juksa [*]

    dobrý den, jsem tady nová - hrnec mám rok doma a ještě v něm nevařila. Zdál se mi jako nevhodný dárek. Věřím, že je super, když přijdete domů a je navařeno - ale co ta spotřeba elektřiny,, to se musí hodně prodražit, ne? díky za info juksa

    superkarma: 0 29.01.2008, 13:53:00
  17. avatar
    [14] Blueberry [*]

    Hovezi Stroganoff:
    1/4 hrnku mouky, 1 lzicka soli, 1/2 lzicky pepre, 1 kg hoveziho na gulas, 1 lzice oleje, 8-10 nakrajenych zampionu, 2 cibule nakrajene na tenka kolecka, 2 hrnky hoveziho vyvaru, 3 lzice Worcester omacky, 3 lzice rajskeho protlaku, 2 lzice cervene papriky, 1 a pul lzice Dijon horcice, 250 ml kysele smetany.

    Ve vsech receptech se maso nejdrive oprazi na oleji vetsinou s cibuli a cesnekem a pak te to nahazi do hrnce s ostatnimi prisadami. V tomto pripade se mouka rozmicha s vyvarem. Na rychlo 4-6 hodin, na pomalo 8-10 hodin. Do hotoveho pridame kyselou smetanu.

    superkarma: 0 28.01.2008, 21:41:05
  18. avatar
    [13] Blueberry [*]

    U predchoziho receptu jsem zapomnela podotknout, ze se ta zelenina a jablko nakraji na kousicky.

    superkarma: 0 28.01.2008, 21:35:12
  19. avatar
    [12] Blueberry [*]

    Ostra cockova polevka se zeleninou:
    4 mrkve, 2 celerove vyhonky, 1 velka cibule, 1 zelene jablko, 1 lzice nastrouhaneho zazvoru, 1-2 strouzky cesneku, 1 lzice curry koreni, 1 lzicka kminu, 1 l kureciho vyvaru, 125 ml cervene cocky, bily jogurt.
    Vsechno krome jogurtu dame do hrnce a varime na rychlo 4-6 hodin, na pomalo 8-10 hodin. Muzeme rozmixovat (ale nemusime). Na taliri pridame do polevky lzici jogurtu.

    superkarma: 0 28.01.2008, 21:33:21
  20. avatar
    [11] Blueberry [*]

    Madarsky veprovy gulas:
    1 lzice oleje, 1 kg veproveho, 2 cibule, 2 strouzky cesneku, 2 lzice cervene papriky, 1/2 lzicky soli, 1/2 lzicky pepre, sklenice kyseleho zeli (500 ml), konzervovana rajcata nasekana (500 ml), 250 ml hoveziho bujonu, 250 ml kysele smetany.
    Nejdrive oprazime maso nakrajene na kostky na oleji s cibuli a cesnekem. Po 4-5 minutach pridame papriku, pepr a sul a prazime 1-2 minuty dele. Pak prendame do hrnce a pridame kysele zeli, rajcata a bujon. Na rychlo 4-6 hodin, na pomalo 8-10 hodin. Do hotoveho zamichame kyselou smetanu.

    superkarma: 0 28.01.2008, 20:22:41
  21. avatar
    [10] Visnery [*]

    Blueberry: cos tam vsechno dala?:) Ja segedin neumim, jak nejsem češka, tak mě to ani nikdy nezajimalo, protoze to po mně nikdo nikdy nechtel :)

    superkarma: 0 28.01.2008, 19:17:24
  22. avatar
    [9] Blueberry [*]

    Naposled jsem delala neco na zpusob segedinu - sousede se chodili ptat, co to tak strasne voni!

    superkarma: 0 28.01.2008, 18:42:11
  23. avatar
    [8] Visnery [*]

    Lečo: jedna cibule nakrajet, troska oleje, 4 jemne parky, 1 velke rajce, hrst ryze, dve vejce, 2 velke papriky.

    Postup: olej, cibulku a parek, chvili nechat a jen obcas zamichat. Pak pridat papriku nakrajenou na kostky. Osolit, opeprit. Podlit vodou, pridat ryzi. Chvili nechat, pridat nakrajene rajce. Nechat 3 hodky varit. Rozkvedlat 2 vejce a vlit, zamichat, nechat chvili stat. Vyborne!!!! :)

    superkarma: 0 28.01.2008, 18:19:15
  24. avatar
    [7] Visnery [*]

    Blueberry: to bys byla zlata :)
    taky si chci koupit zahranicni kucharku, tady jako vzdy nic neni, asi jednu sama napisu

    Nase rodina na Ukrajine s tim vari taky asi deset let, tak je to zazrak :)))

    superkarma: 0 28.01.2008, 18:00:19
  25. avatar
    [6] Blueberry [*]

    Blueberry: Ne, mam asi 5 kucharek pro pomaly hrnec. Ale obcas sem neco muzu prelozit .

    superkarma: 0 28.01.2008, 17:16:18
  26. avatar
    [5] Visnery [*]

    Lasagne: Trochu zeleniny na dno hrnce, na to platky lasagni (ja pouzila cerstve, ale je to jedno), na to cervenou omacku, na to mlete maso a druhe kolo lasagni, zalit smetanou a na pomaly stupen. Udela se to celkem rychle. Lasagne nikdy nebyly tak vyborne :)

    superkarma: 0 28.01.2008, 16:32:08
  27. avatar
    [4] Visnery [*]

    Blueberry: a nemáš je nekde treba v PC? Ze bys mi je poslala?:)

    superkarma: 0 28.01.2008, 16:29:26
  28. avatar
    [3] Blueberry [*]

    Receptu mam asi 150 a varim v nem uz deset let. Parada, specialne v zime, kdyz prijdes domu a mas treba polevku nebo gulas hotove - jen zasednout ke stolu.

    superkarma: 0 28.01.2008, 16:07:15
  29. avatar
    [2] Visnery [*]

    Taky mám nový hrnec a tady je první jednoduchy recept, ktery jsem dnes spachala:)
    Kureci rizky nahazet do PH, zalit bujonem, zasypat cibuli. Pripad pepr a sul. Pepre hodne, jako na peprenky. Zasypat syrem a hermelinem. Na rychle, varit asi 3 hodiny.
    Je to VYBORNE!

    superkarma: 0 27.01.2008, 00:01:29
  30. avatar
    [1] Visnery [*]

    Znáte některá tento zázrak? pouzívate ho? Nebo jste o něm nic neslysela?

    dejte mi o tom vedet a taky me zajimaji recepty :)

    superkarma: 0 26.01.2008, 23:58:12

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Rubrika: Vaření

Novinky

Dnešní vydání

Doporučujeme

Nově založené

Nejprohlíženější

Nejdiskutovanější

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?
Anketa pro maminky

Náš tip

Doporučujeme