Vaření

Polévka Margita

Polévka může být v horkých letních dnech i dobrým osvěžením! Nevěříte? Zkuste náš recept na polévku Margita, který jsme pro vás připravili ve spolupráci s Bonduelle.

Polévka pro 4 osoby

IngredienceMargita

  • 130 g sterilované
  • červené řepy na kostky,
  • 120 g sterilované zeleninové
  • směsi Créatif Klasik Bonduelle,
  • 50 g másla,
  • 100 g cibule,
  • 150 g hovězího masa (z konzervy),
  • 700 ml vody,
  • 100 g kysané smetany

Postup

  1. Na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme maso a ještě osmažíme.
  3. Zalijeme vodou a přivedeme k varu.
  4. Přidáme zeleninu (můžeme i s nálevem) a okořeníme podle vlastní chuti.
  5. Podáváme s kysanou smetanou.

Další tipy od Bonduelle najdete tady:

   
29.07.2013 - Zelenina - autor: (red)

Komentáře:

  1. [21] brnky [*]

    Až na ty konzervy to vypadá dobře.

    superkarma: 0 29.07.2013, 23:19:42
  2. avatar
    [20] Jindriska8 [*]

    To bych mohlaSml16

    superkarma: 0 29.07.2013, 22:24:51
  3. avatar
    [19] emkop [*]

    To bych asi mohlaSml59

    superkarma: 0 29.07.2013, 21:12:23
  4. [18] simaj [*]

    No nevím, v této roční době používat sterilovanou zeleninu a pak k tomu maso z konzervy Sml80, když už tak vše čerstvé.

    superkarma: 0 29.07.2013, 18:38:56
  5. avatar
    [17] arminka [*]

    Sml16 .. s tím by mne asi vyhnali Sml30

    superkarma: 0 29.07.2013, 18:36:18
  6. [16] akčak [*]

    asi by mně to nejelo

    superkarma: 0 29.07.2013, 17:52:20
  7. [15] ova9 [*]

    ........neni snad lepsi.......klasicky BORŠČ........nez  konzerva?

    superkarma: 0 29.07.2013, 13:44:36
  8. avatar
    [14] terezalah [*]

    hmm... nevypadá zle ...ale tu červenou řepu bych nemusela :/

    superkarma: 0 29.07.2013, 13:04:18
  9. avatar
    [13] Makynka [*]

    To je polévka z konzervy... To bych určitě nevařila, když už vařím, tak zdravě.

    superkarma: 0 29.07.2013, 12:11:56
  10. avatar
    [12] gerda [*]

    doginka — #11 a kolik masa je v konzervě? Já je nekupuju, tak se vážně ptám - to se dělají takhle malé? Pokud by byly takové, jaké pamatuju, pak se mi zdá divné odebrat 125 gramů a zbytek...co s ním?Sml80 Když vařím, tak vařím.

    superkarma: 0 29.07.2013, 11:42:00
  11. [11] doginka [*]

    Nevypadá to špatně,ale ta konzervaSml80,s podušeným hovězím masem to joSml22

    1. na komentář reaguje gerda — #12
    superkarma: 0 29.07.2013, 11:36:34
  12. avatar
    [10] Hanula [*]

    Sml15konzervy ne - už holt nejsou, to co bývávaly.....

    superkarma: 0 29.07.2013, 09:59:22
  13. avatar
    [9] ladouch [*]

    Na tom bych si nepochutnala.Sml23Sml23

    superkarma: 0 29.07.2013, 09:35:44
  14. avatar
    [8] RosaGloriaDei [*]

    tohle vařit nebudu, za prvé nemáme rádi červenou řepu (ač je tak zdravá), za druhé mě odrazuje to hovězí maso z konzervy

    superkarma: 0 29.07.2013, 09:10:02
  15. avatar
    [7] tauferova monika [*]

    Tak tohle asi oželímSml22

    superkarma: 0 29.07.2013, 08:37:38
  16. avatar
    [6] gerda [*]

    lidicka — #2 jo, je to jakási rychlá variace na boršč, ale pokud už ho budu dělat, dám si záležet. V těchto dnech je výborný chlodnik z červené řepy, okurek, vajíček natvrdo...z ledničky je to vynikající! Horké polévky v horku jsou nesmysl.

    superkarma: 0 29.07.2013, 08:27:58
  17. avatar
    [5] gerda [*]

    ani to nedočítám, v plné sezóně dávat recept na jídlo ze sterilované zeleniny je pěkná blbost.Sml30

    superkarma: 0 29.07.2013, 08:26:14
  18. avatar
    [4] ekleinovka [*]

    Nevím,nemám odvahu,jedla jsem dýňovou polévku - také jsem kroutila oči,ale byla výborná

    superkarma: 0 29.07.2013, 08:09:34
  19. avatar
    [3] marde [*]

    Nemusí to být špatnéSml16

    superkarma: 0 29.07.2013, 07:41:40
  20. [2] lidicka [*]

    Něco podobné jako borščSml22

    1. na komentář reaguje gerda — #6
    superkarma: 0 29.07.2013, 06:44:02
  21. avatar
    [1] lenig [*]

    už jsem ji viděla dělat v nějakém tv pořadu, ale nejedla ještě Sml23Sml23Sml23

    superkarma: 0 29.07.2013, 06:39:44

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme