Polévka může být v horkých letních dnech i dobrým osvěžením! Nevěříte? Zkuste náš recept na polévku Margita, který jsme pro vás připravili ve spolupráci s Bonduelle.

Polévka pro 4 osoby

IngredienceMargita

  • 130 g sterilované
  • červené řepy na kostky,
  • 120 g sterilované zeleninové
  • směsi Créatif Klasik Bonduelle,
  • 50 g másla,
  • 100 g cibule,
  • 150 g hovězího masa (z konzervy),
  • 700 ml vody,
  • 100 g kysané smetany

Postup

  1. Na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme maso a ještě osmažíme.
  3. Zalijeme vodou a přivedeme k varu.
  4. Přidáme zeleninu (můžeme i s nálevem) a okořeníme podle vlastní chuti.
  5. Podáváme s kysanou smetanou.

Další tipy od Bonduelle najdete tady:

Reklama