Reklama

Už jste vyzkoušeli novou Ramu Cremefine, moderní alternativu smetany obsahující rostlinné tuky?
Živočišné smetany mohou tiše závidět. Cremefine má totiž pro nás spoustu výhod.

Protože láska prochází žaludkem a vaření je velmi často naše ryze „osobní“ téma, rádi bychom vám představili novinky od značky Rama.
Nejedná se tentokrát o známé tuky, ale o skvělé alternativy smetany, které při vaření používáme velmi často.

Rama Cremefine se dá představit v několika základních bodech:
· Lahodná chuť
· Ideální vlastnosti
· Rostlinný původ
· Praktické balení

Jaké jsou jednotlivé varianty Ramy Cremefine?
Rama Cremefine
zakysaný krém zastoupí zakysanou smetanu. Hustá konzistence připomíná francouzský Crème fraîche.
Nepečené studené moučníky výborně drží tvar.
Zkuste s ní zahustit omáčku nebo ji použít jako základ na dressing, při zapékání a pečení.

Ramu Cremefine na vaření použijete jako sladkou smetanu.
V teplých pokrmech se nesráží, a proto je vhodná do polévek a omáček, na pečení dortů a buchet i třeba pro přípravu dressingů.

Použitím Ramy Cremefine ke šlehání si zajistíte štíhlou linii, protože oproti smetaně ke šlehání obsahuje pouze 18 % tuku. Navíc dlouho udrží požadovaný tvar, a proto je ideální ke zdobení všech laskomin. Hodí se pro přípravu dressingů, omáček a sladkých jídel.

Pokud jsme vaše chuťové buňky dostatečně navnadili, pak se těšte na další články, ve kterých vám přineseme spoustu tipů a receptů, které budete moci hned vyzkoušet! Láká vás toto smetanové pokušení? Pak se moc nebraňte a podlehněte mu :-)))))!!!
Inspiraci na recepty najdete na stránkách Ramy ZDE!