Domácnost

Podzimní pečení s jablky


Po letních prázdninách je tu zpět oblíbená škola pečení se značkou Hera. Již čtvrtá lekce v tomto roce bude probíhat 20. září na obvyklých místech – v dětských domovech v Klánovicích, Přerově a Chomutově, vždy od 13. hodin. Tentokrát si společně s dětmi z dětských domovů můžete upéct dobroty z jablek, typického podzimního ovoce.

 

Letošní Sobotní škola pečení probíhá od dubna do listopadu ve třech dětských domovech – v Klánovicích u Prahy, Chomutově a Přerově. Na každé lekci se účastníci budou moci naučit vždy tři tematické recepty. Účastníci kurzů budou moci péct pod vedením například viceprezidentky Asociace kuchařů a cukrářů Pavlíny Berzsiové a herečky Petry Špindlerové a naučit se od nich řadu praktických triků, jak si pečení usnadnit. Vstupné na jednu lekci bude 299 Kč. Na lekce se zájemci mohou stále přihlásit, a to prostřednictvím stránek www.pecenijeradost.cz nebo na telefonním čísle 844 222 844.

 

Tentokrát se škola pečení bude zabývat jablky. Účastnice lekce se naučí, jak potěšit svou rodinu jemným strouhaným koláčem nebo netradičním ořechovým koláčem s jablky, a zároveň přispějí svou účastí konkrétnímu dětskému domovu. Jako pozornost dostanou od Hery malý dárek v podobě originální Kuchařky Sobotní školy pečení, ve které budou obsaženy recepty ze všech lekcí.

 

Na všech lekcích se pracuje s ověřenými rodinnými recepty pod vedením profesionálních cukrářů. Do této doby proběhly tři lekce, při kterých se pekly recepty s tvarohem, jahodami a třešněmi a višněmi. Účastnice lekcí si pochvalují zejména jedinečnou možnost pracovat pod dohledem profesionálů, kteří se jim celou dobu věnují a prozradí i vlastní triky z letité praxe. Jde prostě o příjemně a zároveň užitečně strávené odpoledne. Lekce začínají ve 13 hodin!

 

Jaké kurzy nás ještě čekají:

20. 9. 2008       jablka

25. 10. 2008      ořechy

15. 11. 2008      vánoce

 

Recepty z předchozích lekcí, doplněné o postupová videa natočená přímo na lekcích, můžete najít na stránkách www.pecenijeradost.cz. 

   
01.09.2008 - Dům a byt - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [4] shb [*]

    ToraToraTora: taky mám momentálně pěknou hromadu těch letních , dneska je budu částečně odšťavňovat, štrůdlík jsem taky plánovala a doufám že tu pak najdem nějaký nový recepty ze školy pečení! (možná bodou na nadoma.cz tam většinou na recepty chodím )

    superkarma: 0 01.09.2008, 13:04:59
  2. avatar
    [3] ToraToraTora [*]

    Letos mi byla dvakrát od příbuzenstva nabídnuta padaná letní jablka, protože jich je všude jako hnoje, tak mám slušně řečeno přeštrůdlováno. Ale po tom půstu způsobeném předraženými jablky v marketech se to docela dalo vydržet:)

    superkarma: 0 01.09.2008, 12:11:21
  3. [2] Catys [*]

    Štrůdly miluju, celá naše rodina

    superkarma: 0 01.09.2008, 09:37:23
  4. avatar
    [1] wich [*]

    Já mám ještě léto Podzimní štrůdly peču až od října. K tomu svařáček a je atmosféra jak vyšitá

    superkarma: 0 01.09.2008, 08:39:20

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme