Domácnost

Pizza jako od maminky. Tedy kdyby ta vaše byla pravou Italkou!

Tenké těsto a nadýchané, křupavé okraje na lahodné pizze připravené podle tradiční italské domácí receptury? Navíc s bohatou oblohou z čerstvých kvalitních surovin? A to vše u Vás doma? Nic není nemožné! Značce Dr.Oetker se povedl opravdový „majstrštyk“ - pizza Casa di Mama!

pizza

K pizze Dr.Oetker Casa di Mama není třeba nic dodat. Po upečení má přesně to, co od pizzy její milovníci vyžadují: tenké křupavé těsto, nadýchané okraje a bohatou chutnou oblohu. O své kvalitě vás přesvědčí na první pohled. pizzaVše dle domácí italské receptury. Navíc jde o první mraženou pizzu na nepředpečeném těstě! Jedinečná technologie umožňuje zamražení syrové pizzy, takže je až u Vás doma poprvé a zcela čerstvě upečená. Nyní si můžete dopřát opravdový gurmánský zážitek z čerstvě upečené pizzy, kdykoliv chcete. Nemusíte ji jakkoli dochucovat. Jen si ji prostě užít.

A k tomu je z čeho si vybírat. Osvědčená kombinace Prosciutto-Funghi se šunkou, žampiony, mozzarellou, eidamem a omáčkou z drcených rajčat a voňavé bazalky zaujme snad každého. Ale možná jste milovníci sýra, a potom byste raději sáhli po Casa di Mama Quattro-Formaggi. Na krásně a čerstvě propečeném těstě můžete vychutnat chuť vybraných sýrů - mozzarelly, eidamu, ementálu, plísňového sýra. Vše posypané svěží bazalkou. Další variantou je šťavnatá zeleninovo-bylinková pizza Mozzarella-Pesto s mozzarelou, rajčaty, červenou cibulí a báječným bazalkovým pestem. V menu pizz Casa di Mama si na své přijdou i příznivci pikantních chutí. Na pizze Diavola se příjemně doplňuje kalábrijský salám, mozzarella, eidam a pikantní feferonky s červenou cibulí.

Vychutnejte si znamenitou, čerstvě upečenou pizzu podle domácí italské receptury kdykoliv chcete. Pokaždé Vás nadchne svojí nezaměnitelnou chutí!

Více informací najdete na Casa di Mama ZDE.

POZOR! Právě probíhá soutěž Dr.Oetker Casa di Mama o originální pizza plech! 100 plechů zdarma pro Váš ještě lepší požitek z doma připravené pizzy!

Do soutěže se zapojte ZDE!

   
03.05.2010 - Dům a byt - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [4] dasad [*]

    Ja delavam domaci pizzu http://www.nadoma.cz/recepty/slug_181073 , davam na ni smetanu, sunku, syr a kukurici a je uzasna. Delam ji na klasicky plech, takze do souteze urcite jdu, plech na pizzu se mi bude hoditSml16

    superkarma: 0 16.05.2010, 20:03:15
  2. [3] pirlenka [*]

    souhlasím...pravá italská nic moc...

    superkarma: 0 12.05.2010, 16:11:58
  3. [2] Roland [*]

    Mám stejný zážitek jako Radka. Také jsem jedla v Benátkách pravou italskou pizzu, která mi vůbec nechutnala. Jsme prostě asi zvyklé na jiné.Sml16

    superkarma: 0 09.05.2010, 09:42:10
  4. [1] Radka.Radecka [*]

    Nejhnusnější pizzu jsem jedla před 8 lety v Římě. Vysušená a náplň aby člověk hledal s lupou. O ceně raději nemluvit.

    Ale byla pravá. Italská.

    superkarma: 0 03.05.2010, 20:56:45

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme