Vaření

Pivníci

pomazanka

Suroviny

250 g čedaru
3 lžíce piva
1 lžička hořčice
špetka pepře

Postup

Sýr nastrouháme najemno a dáme spolu s pivem do hrnce, kde rozvaříme na hladkou kaši. Vmícháme hořčici a dochutíme pepřem.
V topinkovači opečeme toastový chleba, který namažeme silnou vrstvou sýrovou směsí.

Dobrou chuť přeje Eve.

   
04.08.2010 - Sýr a vejce - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [4] hubajda [*]

    no me se to moc nelibi

    superkarma: 0 15.11.2012, 23:51:17
  2. avatar
    [3] Lubička [*]

    Vyzkoušela jsem a docela mi chutnala,já dělám něco podobného.Rozpustím v rendlíku 50gramů másla přidám nastrouhané olomoucké tvarůžky nechám rozpustit,přidám jeden vaničkový tvaroh zamíchám a přidám lžičku jedlé sody,chvíli to kypí,ale pak to slehne,pak přidám podle chuti co chci,kmín papriku a podobně.Naleju do misek a po vychladnutí dám do lednice.Sml16

    superkarma: 0 06.08.2010, 21:45:19
  3. [2] kofronka [*]

    Tak tento recept mě zaujal moc už to půjdu vyzkoušet,mňam mňam apak napíši.

    superkarma: 0 04.08.2010, 14:45:27
  4. avatar
    [1] femme [*]

    Sml80 recept si mi nelíbí, to si dám raději pivní sýr, do kterého naleju čerstvé pivo a neničím ho vařením Sml24

    superkarma: 0 04.08.2010, 07:48:39

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme