Vaření

Pivní nočky

mlete

Suroviny

500 g mletého masa (směs hovězího a vepřového)
200 g Nivy
tymián
sůl a pepř

těstíčko
1 vejce
trochu hladké mouky
trochu piva
trochu Solamylu
sůl a pepř

olej

Postup

Maso můžeme ještě jednou umlet, aby bylo krásně hladké. Osolíme a opepříme, okořeníme tymiánem, přidáme nastrouhanou Nivu a tvarujeme noky nebo kuličky.
Ze surovin na těstíčko si vytvoříme hmotu, která nebude ani příliš tekutá ani příliš hustá. Prostě tak akorát, aby nám nestékala z nočků. V tomto těstíčku obalujeme kousky masa a smažíme v rozpáleném oleji.
Podáváme pouze s pečivem.

Dobrou chuť přeje Johana.

   
21.10.2010 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [5] hubajda [*]

    Radka.Radecka — #1 zas jinej obrazek

    superkarma: 0 16.11.2012, 01:42:36
  2. [4] Nikitka1910 [*]

    Tak to je asi něco pro pivaře Sml30

    superkarma: 0 22.01.2011, 22:34:20
  3. avatar
    [3] babicka11 [*]

    To by se hodilo na Silvestra...ňamSml22

    superkarma: 0 17.12.2010, 22:30:57
  4. [2] dwolfova [*]

    Nějaký okopírovaný recept včetně obrázku - v surovinách chybí kečup, případně rajský protlak ne???

    superkarma: -1 20.11.2010, 20:30:47
  5. [1] Radka.Radecka [*]

    Děkuji za přání dobré chuti.

    Proč jsou ty nočky červené? Kečup, papriku ani rajský protlak jsem v požitých surovinách neviděla.

    1. na komentář reaguje hubajda — #5
    superkarma: 0 30.10.2010, 13:20:41

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?
Anketa pro maminky

Náš tip

Doporučujeme