.

Pečte kdykoli a kdekoli se vám zachce - vyzkoušejte elektrický pečící hrnec PEČENKA od ETY

Domácnost

Pečte kdykoli a kdekoli se vám zachce - vyzkoušejte elektrický pečící hrnec PEČENKA od ETY

Elektrický pečící hrnec určený pro různé způsoby přípravy jídla. Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření. Jídla v  ní připravená neztrácejí chuť, vodu a maso nevysychá.

Voňavé, šťavnaté maso a křupavý moučník zvládnete i mimo svou moderně vybavenou domácnost. Jak? ETA má řešení, které vám umožní v malých bytových kuchyních, na chalupě nebo na dovolené péct pohodlně bez toho, že by se vám zvýšila spotřeba elektrické energie a hlavně stačí vám jediný spotřebič. Pečenka ETA.

ETA

Pracovní nádoba i víko Pečenky jsou z nepřilnavého povrchu a výjimečný je její praktický čtvercový tvar. Ten oceníte zejména při pečení typických „Honzových“ buchet. Víko s nerezovou obrubou a speciálními ventilačními otvory disponuje praktickým skleněným průzorem. Bezpečné používání zajišťuje také pojistka automatického vypnutí při odejmutí víka. Podstavec je stabilní a tepelně odizolovaná držadla umožňují bezpečnou obsluhu a manipulaci. Praktičnost doplňuje také délka přívodního kabelu 1,5 m. Moderní design Pečenky ETA padne do moderní kuchyně i na chalupu.

ETA

Vzpomínáte? Už je to více než 50 let. Nová ETA Pečenka je moderní kvalitní produkt, který zachovává přednosti, které uměly ocenit generace našich babiček i maminek.

Více informací najdete na stránkách eta.cz

 
Chcete získat tuto skvělou pečenku? Vyhrajte ji! Zapojte se do soutěže, kterou najdete ZDE.
   
07.03.2016 - Technika - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [18] AmeA [*]

    Toužím ji mít Sml22

    superkarma: 0 07.03.2016, 21:11:13
  2. avatar
    [17] Sayonara [*]

    mám ji a je super, lepší, než remoska Sml67

    superkarma: 0 07.03.2016, 20:30:28
  3. avatar
    [16] lenka.ms [*]

    Remosku jsem měla hooodně dlouho, a neměla chybu. Pak jsem si koupila novou, a vůbec jsem netušila, že nemá oddělávací el. přívod, vůbec mně to prostě ani nenapadlo. Bohužel. Kam ji tak asi můžu s tím "nástavcem" uklidit?

    Přesto jsem ji používala, a často - co taky, když se vaří pro 1-2 lidi.

    Konec příběhu je prozaický: ucho se náhle rozpadlo, měla jsem tu remosku necelé 2 roky. Na reklamaci ji posílat nebudu, tak ráda jsem tuhle moderní neměla.

    superkarma: 0 07.03.2016, 18:29:00
  4. [15] 1anicka [*]

    mám remosku

    superkarma: 0 07.03.2016, 15:43:02
  5. avatar
    [14] gerda [*]

    DCOlga — #5Ona je dobrá i v letních horkých měsících, kdy je nepříjemný každý stupeň tepla navíc a je lepší remoska, než vyhřívat kuchyň velkou troubou.

    superkarma: 0 07.03.2016, 13:13:48
  6. avatar
    [13] gerda [*]

    Pobavila mě zmínka, že hranatý tvar vyhovuje pečení Honzových buchetSml52Sml52Sml52 V kulaté remosce se to upéci nedá?Sml57 No, mám Grand remosku a upeču v ní všecko, i tu českou klasiku a zatím jsem nad její kulatostí nijak nebádala.

    superkarma: 1 07.03.2016, 12:53:34
  7. [12] Rikina [*]

    Boros — #11 Sml22 to jo, tuhle šňůru už jsem pár let nikde neviděla. A taky máme poslední. Sml15

    superkarma: 0 07.03.2016, 12:29:32
  8. [11] Boros [*]

    Rikina — #10 naše " výkonná babička" je taky tak stará. Ale problémem bude za pár let ta šňůra, zatím drří, ale je z našich už poslední. Kdysi byla jedna univerzální na všechno- žehlička, horské sluníčko, mixér, remoska a dala se normálně koupit, ale teď už by asi elektrikáři zaplakali....

    1. na komentář reaguje Rikina — #12
    superkarma: 0 07.03.2016, 12:19:15
  9. [10] Rikina [*]

    Remoska, kterou používá moje máti, je stará přes 50 let. Sice nemá ten moderní design, ale peče furt... jestlipak ty dnešní pečenky budou mít taky takovou výdrž? Sml80

    1. na komentář reaguje Boros — #11
    superkarma: 0 07.03.2016, 11:52:14
  10. avatar
    [9] Jandywoman [*]

    Už dlouho po ní toužím Sml22

    superkarma: 0 07.03.2016, 10:44:23
  11. [8] bobani [*]

    hodila by se

    superkarma: 0 07.03.2016, 09:34:41
  12. [7] bobulebob [*]

    Sml59

    superkarma: 0 07.03.2016, 08:36:46
  13. [6] Darmovzalova [*]

    Taky jsem měla remosku je dobrá věc.

    superkarma: 0 07.03.2016, 07:56:41
  14. [5] DCOlga [*]

    Měla jsem remosku a teď mám pečenku, zrovna včera jsem ji použila na přípravu moravského vrabce. Když dělám menší množství jídla, tak je lepší, než celá velká trouba.

    1. na komentář reaguje gerda — #14
    superkarma: 0 07.03.2016, 07:45:34
  15. [4] Boros [*]

    Za nás se té pečence říkávalo Remoska. Ještě ji mám schovanou a máma v ní stále peče- ovšem problémem bude, až odejde ta poslední univerzální šňůra k elektrospotřebičům- kdo to pamatujete?

    superkarma: 0 07.03.2016, 07:01:04
  16. [3] manislava [*]

    Sml59Sml59Sml59

    Sml67Sml67

    superkarma: 0 07.03.2016, 05:47:04
  17. avatar
    [2] denkas [*]

    Sml28

    Pečenka ,

    Remosku sem jeden čas používala. Pekla sem v ní vše,i vánoční cukroví.

    superkarma: 1 07.03.2016, 02:02:06
  18. avatar
    [1] vodilulu [*]

    na chalupu to je pekny, ale mi tam nemame eletriku Sml30. kazdopadne to vypadá dobre a pokud je to aspon z pulky tak sikovne jak uvadi tak proc to nezkusit.

    superkarma: 0 07.03.2016, 00:23:55

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?
Anketa pro maminky

Náš tip

Doporučujeme