Vaření

Panenka na švestkách

švestky

Suroviny

vepřová panenka
200 g čerstvých švestek
100 g anglické slaniny
100 ml červeného vína
50 g másla
sůl a pepř

Postup

Panenku nakrájíme na plátky, které osolíme a opepříme. V rozpáleném tuku je pak opečeme.
Švestky rozpůlíme a vypeckujeme, nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a přidáme také do pánvičky. Zalejeme vínem a krátce podusíme.
Plátky masa na talíři přelijeme švestkami s anglickou a vinnou omáčkou.

Dobrou chuť přeje Lulu.

   
13.08.2009 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [6] saruz [*]

    to bude dobrota Sml16

    superkarma: 0 31.12.2012, 03:28:05
  2. [5] jithule [*]

    zkusím

    superkarma: 0 25.12.2012, 21:43:22
  3. avatar
    [4] hubajda [*]

    uschovam recept

    superkarma: 0 13.11.2012, 23:05:21
  4. avatar
    [3] arminka [*]

    Myškomedvídek — #2 tak to já také zkusím, ale panenku moc nemusím Sml16

    superkarma: 0 29.09.2012, 22:46:37
  5. avatar
    [2] Myškomedvídek [*]

    dělala jsem to dnes a bylo to moc dobré díkySml22Sml67

    1. na komentář reaguje arminka — #3
    superkarma: 0 16.08.2009, 21:10:54
  6. avatar
    [1] Myškomedvídek [*]

    inspirace na dnešek,skusím to a napíši jak chutnaloSml80

    superkarma: 0 16.08.2009, 00:19:23

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme