Vaření

Osvěžující salát s kousky pečeného lososa s chřestem a klasickým balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitrou

Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou mají široké využití v mezinárodní i naší české kuchyni. Šéfkuchař Jan Souček pro vás připravil několik receptů, dnes pro vás máme recept na salát s kousky pečeného lososa a klasickým balzamikovým krémem.

Ingredience:

  •  Kalamáta Papadimitriou400 g filetu z lososa
  • 8 stonků chřestu
  • 4 křepelčí nebo 2 slepičí vejce
  • 300 g mladého špenátu
  • 400 g malých nových brambor
  • 1 salát lollo rosso
  • 2 lžíce extra virgin olivového oleje
  • 5 lžic klasického balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
  • Sůl

Kalamáta Papadimitriou

Postup:

1.       Lososa nakrájíme na kostky 2 x 2cm, osolíme a na pánvi opečeme společně s uvařenými mladými brambůrkami.

2.       Listy salátu smícháme s čerstvým, očištěným chřestem, špenátem, uvařenými vejci a polijeme zálivkou připravenou z balzamikového krému, oleje a soli. 

3.       Lososa s brambůrkami necháme lehce vychladnout a podáváme s dochuceným salátem.

Více informací na www.papadim.com/cs.

kalamata papadimitroiu

   
04.08.2015 - Sezona - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [5] borůvka [*]

    mám vyzkoušený ten bílý balzamikový krém a je naprosto skvělý, na rajčatový salát naprosto ideální.Sml67 A měli ho nedávno v akci v bille, takže cena taky ušla Sml58

    superkarma: 0 04.08.2015, 13:12:18
  2. [4] bobani [*]

    jdu si dělat salát z čínského zelí

    superkarma: 0 04.08.2015, 10:37:15
  3. avatar
    [3] Suchanda [*]

    Určitě to bude dobré, ale za cenu, kterou bych investovala do nákupu ingrediencí, mám obědy na celý týden.Sml80

    superkarma: 1 04.08.2015, 07:12:05
  4. avatar
    [2] renda4141 [*]

    Hmmm...tak to bych si pochutnala. Sml16

    superkarma: 0 04.08.2015, 06:27:09
  5. avatar
    [1] 135evik [*]

    Mňam, dala bych si!Sml67

    superkarma: 0 04.08.2015, 00:06:09

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme