Máte chuť na maso, ale nechcete stát celý večer u plotny? Dejte si rychlé opékané maso! Olizovat se budou hlavně pánové, protože tahle večeře má říz.

apetitNA 4 PORCE

Příprava: 20 minut

  • olivový olej
  • 400 g mletého vepřového masa
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžička rybí omáčky
  • 1 pokrájená zelená chilli paprička
  • sůl
  • máta a chléb k podávání

Na olivovém olej opečte 400 g mletého vepřového masa. Ochuťte lžící citronové šťávy, lžičkou rybí omáčky a 1 pokrájenou zelenou chilli papričkou. Osolte a míchejte asi 10 minut, až bude maso hotové. Podávejte posypané mátou a s chlebem.

OCHUTNEJTE TAKÉ
Luxusní sekanáLuxusní sekaná Orientální karbanátkyOrientální karbanátky Hamburgery s plísňovým sýremHamburgery s plísňovým sýrem
Reklama