Domácnost

Objevte fascinující svět krémových polévek Knorr


Hlavním tajemstvím polévek Knorr je vysoká kvalita pečlivě vybírané zeleniny. Všechna zelenina je umyta, nakrájena, sušena a zamrazena během několika málo hodin po sklizni. Knorr do svých polévek používá pouze sušené přísady. Sušení, tedy odstranění vlhkosti, je přirozená metoda konzervace potravin, kdy se bakterie, kvasinky a plísně nemohou množit a potraviny se tak nezkazí. Přísady jsou v polévkách buďto nakrájeny na kousky nebo umlety na prášek. Všechny jsou následně baleny do neprodyšných obalů, díky čemuž jsou chráněny před vlhkostí a je tak zaručeno zachování nejvyšší kvality a chuti. Za svou nezaměnitelnou chuť vděčí polévky Knorr nejen kvalitnímu výběru zeleniny, ale také obsahu koření a bylinek. Pokud jste zvyklí hlídat obsah sodíku v potravinách, pak vězte, že v polévkách Knorr je ho srovnatelné množství jako v doma připravovaných polévkách.

Krémové polévky Knorr navíc neobsahují konzervanty, ani do nich není třeba přidávat žádné látky zvýrazňující chuť a vůni, jako např. glutamát.

Nechte se okouzlit krémovými polévkami Knorr

Stejně jako u ostatních výrobků jsme i při vývoji nové řady krémových polévek Knorr využili znalostí a schopností těch nejlepších kuchařů, abychom pro Vás vyrobili polévky s originální chutí za použití pouze vysoce kvalitních přísad. Krémové polévky Knorr Vám umožní objevit delikátní chuť vybrané zeleniny v jemné kombinaci s prvotřídními bylinkami a kořením. Knorr pro Vás znamená výbornou a snadnou cestu, jak si uvařit polévku, kterou znáte z prvotřídních restaurací.

Neváhejte a objevte bohatství krémových polévek Knorr!

 

Jaké krémové polévky od značky Knorr můžete nyní vyzkoušet?

 

Toskánská tomatová polévka s bazalkou

Lahodná chuť rajské polévky, inspirovaná italskou temperamentností a okořeněná špetkou příjemně vonící bazalky. Velmi osvěžující je nejen v horkých dnech.

 

Knorr tipy:

·         před servírováním posypejte strouhaným parmezánem

·         pro jemnější chuť přidejte 1-2 čajové lžičky panenského olivového oleje a špetku tymiánu

·         přidejte osmažené česnekové krutony

 

Polévka brokolicová s květákem

Dokonalé spojení těchto dvou druhů zeleniny v jemnou krémovou kombinaci vytváří z této polévky skvělou volbu pro pochutnání si při jakékoliv příležitosti.

 

Knorr tipy:

·         před servírováním posypejte sýrem

·         můžete přidat rajče nakrájené na drobné kousky

·         pro lahodnější chuť přidejte osmažené kousky slaniny

 

Polévka s liškami

Pokud jste milovníci hub, pak tato polévka byla stvořena právě pro Vás. Neváhejte a vyzkoušejte, jak krémová a delikátní v chuti je nová polévka s liškami.

 

Knorr tipy:

·         ozdobte nasekanou čerstvou pažitkou

·         pro lahodnější chuť přidejte osmaženou cibulku

·         přidejte opražené plátky mandlí

 

Pórková polévka

Výraznost samotného pórku spojená s krémovou jemností vytváří harmonickou chuť této polévky. Pochutnat na ní si můžete v kteroukoliv dobu.

 

Knorr tipy:

·         před servírováním posypejte strouhaným uzeným sýrem

·         chuť můžete zjemnit několika kapkami suchého bílého vína

·         ozdobte opraženými dýňovými semínky

 

Polévka bramborová s hříbky

Velmi jemná a krémová chuť polévky s bramborami a pravými hříbky Vám umožní dopřát si příjemně strávený čas u jídla po celý rok.

 

Knorr tipy:

·         podávejte s opečeným tmavým chlebem nakrájeným na kostičky

·         chuť můžete zjemnit přidáním 1 čajové lžičky plnotučné hořčice

·         ozdobte opraženými piniovými oříšky

Více o polévkách Knorr najdete na www.knorr.cz

Už jste nějakou krémovou polévku vyzkoušeli? Jakou máte nejraději?

   
04.11.2008 - Dům a byt - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [7] dasad [*]

    vzdycky mam doma nejakou tu pytlikovou polevku a knorr mam zrovna rada, moc nam chutna ta s liskami a tomatova

    superkarma: 0 05.11.2008, 14:02:13
  2. avatar
    [6] Meander [*]

    Ťapina: Postrádám v pozadí kečup a chlupaté nohy

    superkarma: 0 04.11.2008, 22:21:01
  3. avatar
    [5] Ťapina [*]

    Takhle se fotí polívka, pro příští fotosoutěž, ano?

    superkarma: 0 04.11.2008, 19:50:42
  4. avatar
    [4] KatherineDickinson [*]

    základ mého studentského jídelníčku

    superkarma: 0 04.11.2008, 19:44:28
  5. avatar
    [3] borovec [*]

    A já si ji s manželem občas uvařím.Vnoučata je mají taky rády.Když není čas na vaření(práce na zahradě)jsou hned hotové.

    superkarma: 0 04.11.2008, 19:22:24
  6. avatar
    [2] ToraToraTora [*]

    Fuj, instantní blafy mi nesmí do kuchyně. Ještě jsem nebyla tak zoufalá, abych nějakou musela vyzkoušet

    superkarma: 0 04.11.2008, 11:55:06
  7. [1] Michela [*]

    Když není zbytí, Knorr to jistí .

    superkarma: 0 04.11.2008, 09:19:12

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme