Určitě jste už slyšeli, že kuchyňská houbička je jedním z největších zdrojů bakterií v kuchyni. Studie uvádějí, že houbičky obsahují až šestkrát víc bakterií, než kliky dveří na toaletách. Je to logické, protože se v nich zachytávají zbytky jídla a mastnota, přičemž vlhké prostředí mikroorganismům velmi svědčí. Propláchnutí v teplé vodě a pořádné vyždímání bohužel nestačí. I přes veškerou péči se tak pravidelně stává, že houbička na mytí nádobí brzy nepříjemně zapáchá a člověk se jí doslova štítí dotknout. Tento proces se však dá oddálit.

Nový přípravek Savo Na mytí nádobí Limetka a máta obsahuje kyselinu salicylovou, díky které zůstane houbička savodéle čistá a použitelná. Ideální postup je tento: důkladně properte a vyždímejte houbičku či hadřík ihned po mytí nádobí a ještě aplikujte jednu nebo dvě dávky přípravku, potom houbičku opět vyždímejte. Nové Savo Na nádobí navíc obsahuje pravou citronovou šťávu, díky které má skvělé odmašťovací schopnosti. Překvapí vás i svou příjemnou vůní a neobvyklou modrou barvou.

Modré Savo na mytí nádobí Limetka a máta rychle a účinně odstraní veškerou nečistotu a mastnotu nejen z běžného kuchyňského, ale i z plastového nádobí. Pořídíte jej za nezávaznou a doporučenou maloobchodní cenu 52, 90 Kč.  

Více informací na www.savo.eu.

Reklama