Vaření

Nevíte co stále vařit? Koukněte se na skvěké tipy od Maggi

Docházejí Vám nápady? Lámete si hlavu s tím, co uvařit k večeři a poznámky typu „už zase tohle?“ Vás už nebaví? Nechejte se inspirovat recepty od Maggi, které svou rozmanitostí zaujmou každého.

Rýže po boloňskuMaggi
300 g vepřové plece
400 g sterilovaných rajčat
150 g kysaného zelí
200 g neuvařené rýže
100 g zakysané smetany

1 sáček Maggi Nápady Boloňské těstoviny z jednoho hrnce

  • Maso nakrájené na menší kostky orestujeme v hrnci na malém množství oleje (2-3 minuty).  Zelí překrájíme, přidáme k orestovanému masu a spolu restujeme 1 minutu.
  • Obsah sáčku rozmícháme v 500 ml studené vody, vlijeme do hrnce k orestovanému masu se zelím, přivedeme do varu a vaříme asi 20 minut.
  • Přidáme sterilovaná rajčata, propláchnutou rýži, dobře zamícháme a vaříme pod pokličkou na mírném ohni 10 – 15 minut. Občas promícháme. Podáváme se zakysanou smetanou

 Kuře se zeleninou a kuskusemMaggi
400 g kuřecích stehen s kostí
200 g sterilovaných rajčat
100 g paprik
100 g cukety
100 g řapíkatého celeru
50 ml červeného vína
200 g kuskusu

1 sáček Maggi Nápady Boloňské těstoviny z jednoho hrnce

  • Kuřecí stehna sekáčkem rozsekáme na menší kousky a orestujeme v hrnci na malém množství oleje (2-3 minuty).Zastříkneme vínem, přidáme nakrájenou zeleninu a společně dusíme.
  • Obsah sáčku rozmícháme v 500 ml studené vody, vlijeme do hrnce k orestovaným surovinám, přivedeme do varu a vaříme asi 15 minut.
  • Přidáme sterilovaná rajčata, kuskus, dobře zamícháme a vaříme pod pokličkou na mírném ohni 3 minuty.  Podle chuti přidejte chilli papričky a čerstvý koriandr.

Chalupářský hrnec s jatýrkyMaggi
300 g vepřových jater
150 g libové slaniny
100 g cibule
400 g brambor

1 sáček Maggi Nápady Chalupářské brambory z jednoho hrnce

  • Játra na nudličky a slaninu na menší kostky. Cibuli a brambory nakrájíme na větší kusy.
  • Slaninu orestujeme, přidáme játra, cibuli, brambory a společně orestujeme.
  • Obsah sáčku rozmícháme ve 400 ml studené vody, vlijeme do hrnce k orestovaným surovinám  a dobře zamícháme. Vaříme pod pokličkou 20-25 minut (dokud brambory nezměknou). Občas promícháme.

MaggiGuláš v troubě, nebo v pomalém hrnci
400 g hovězího masa
100 g papriky
100 g cibule
300 g brambor

1 sáček Maggi Nápady Chalupářské brambory z jednoho hrnce

  • Hovězí maso nakrájíme na kostky a dáme do pekáčku.  Přidáme hrubě nakrájenou papriku a cibuli, překrájené brambory. Troubu si předehřejeme na cca 110°C.
  • Obsah sáčku rozmícháme ve 400 ml studené vody, vlijeme do pekáče k nakrájeným surovinám a dobře zamícháme.
  • Dusíme pod pokličkou asi 6 hodin (dokud maso nezměkne). Občas promícháme.
   
25.02.2013 - Vaření - autor: Komerční článek

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [37] Martina59 [*]

    Dělám v hrnci skeppshult

    superkarma: 0 14.04.2013, 11:22:43
  2. avatar
    [36] Krupová [*]

    recepty jsou fajn, vyzkouším

    superkarma: 0 20.03.2013, 20:43:03
  3. [35] denisa23 [*]

    Každá rada dobrá.Sáčky používám,jsou výborné,peču v nich roládu,kuře,krkovičku.

    superkarma: 0 20.03.2013, 17:45:41
  4. [34] jithule [*]

    zajímavý

    superkarma: 0 14.03.2013, 18:04:25
  5. [33] ova9 [*]

    .....dobra inspirace......

    superkarma: 0 07.03.2013, 22:50:21
  6. [32] lochny [*]

    u nás každý jí něco jiného tak je v tom problém to " sjednotit"

    superkarma: 0 07.03.2013, 10:38:01
  7. [31] Krtina86 [*]

    Některé nápady jsou dobré, občas je ozkoušíme, ale raději si vše dělám sama - je to většinou jen o kořenění. Ty sáčky na maso používáme už léta, ještě než nějaké podobné nápady atd. byly na trhu.

    superkarma: 0 25.02.2013, 22:28:57

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [30] free [*]

    Já z pytlíku nebo kostky nevařila snad deset let.

    superkarma: 0 25.02.2013, 21:44:20
  2. [29] anina4 [*]

    majka193 — #24 jsme na tom podobně

    superkarma: 0 25.02.2013, 20:51:19
  3. avatar
    [28] Kytinkak [*]

    něco vypadá dobřeSml67

    superkarma: 0 25.02.2013, 20:15:13
  4. avatar
    [27] saruz [*]

    tak něco vyzkoušíme, až nebude moc času na vaření

    superkarma: 0 25.02.2013, 20:14:40
  5. [26] jithule [*]

    Neco jsem již zkoušela - dobré

    superkarma: 0 25.02.2013, 19:50:40
  6. [25] ZWETTLEROVAIVANAG [*]

    magi s pytliku neni muj salek kavy u me prevazuje jednoznacne  ceska kuchyneSml59Sml59

    superkarma: 0 25.02.2013, 19:10:12
  7. [24] majka193 [*]

    Některé maggi nápady jsem vyzkoušela,ale ty občas vařím jen na chatě.Doma vařím denně,ale jen z domácích surovin a podle svých receptů.

    1. na komentář reaguje anina4 — #29
    superkarma: 0 25.02.2013, 16:20:13
  8. [23] V19 [*]

    kacirekkarel — #13 aj ja, aj jaSml22

    superkarma: 0 25.02.2013, 16:12:17
  9. [22] jija [*]

    Maggi rychlovky jsem ještě nezkoušela Sml23, ani s nima nehodlám začít

    superkarma: 0 25.02.2013, 15:29:25
  10. [21] dadma [*]

    Z pytlíku ,tak to ne.Přitom 3/4 surovin ,tam musíte přidat, tak to si mohu uvařit rovnou.

    superkarma: 0 25.02.2013, 15:21:46
  11. [20] xhero [*]

    zajímavé typy . děkuji

    superkarma: 0 25.02.2013, 12:02:00
  12. [19] doginka [*]

    inspirace mi občas dochází ,ale tyto sáčky nekupuji

    superkarma: 0 25.02.2013, 11:23:12
  13. [18] Trefa [*]

    Trefa:dobre recepty,neco vyskousime az tu bude dcera.

    superkarma: 0 25.02.2013, 11:11:35
  14. avatar
    [17] Hanula [*]

    Sml16ten kuskus yzkouším..

    superkarma: 0 25.02.2013, 10:58:10
  15. avatar
    [16] dasena [*]

    dobré receptySml22

    superkarma: 0 25.02.2013, 10:56:00
  16. avatar
    [15] daska59 [*]

    Většinou si vystačím s normálním kořením a bylinkami.

    superkarma: 0 25.02.2013, 10:43:15
  17. avatar
    [14] ladouch [*]

    kobližka — #11 Přesně tak, není nad domácí jídlo.Sml22Sml22

    superkarma: 0 25.02.2013, 10:41:58
  18. [13] kacirekkarel [*]

    Raději si jídlo dokořením sama..

    1. na komentář reaguje V19 — #23
    superkarma: 0 25.02.2013, 10:12:02
  19. [12] Tinula [*]

    nemám ráda jídlo z pytlíkuSml31

    superkarma: 0 25.02.2013, 09:38:44
  20. avatar
    [11] kobližka [*]

    Tyhle "pytlíkové speciality" nejsou žádné jídlo.Kolik je v tom asi barviv,éček a jiných "dobrot" .....

    1. na komentář reaguje ladouch — #14
    superkarma: 0 25.02.2013, 09:22:37
  21. avatar
    [10] Milea [*]

    Asi to bude chutnat dobřeSml73

    superkarma: 0 25.02.2013, 09:14:39
  22. avatar
    [9] Jindriska8 [*]

    Jednou za čas Chalupářský hrnecSml16

    superkarma: 0 25.02.2013, 09:13:30
  23. avatar
    [8] Jitullinka [*]

    obejdu se bez Maggi nápadůSml22

    superkarma: 0 25.02.2013, 09:03:58
  24. avatar
    [7] ekleinovka [*]

    My vaříme pouze bez těchto přísadSml22Sml22Sml22, není nad toSml67

    superkarma: 0 25.02.2013, 08:35:35
  25. [6] Roland [*]

    Občas tyto sáčky koupím.

    superkarma: 0 25.02.2013, 08:31:40
  26. avatar
    [5] hardman [*]

    asi něco udělám...

    superkarma: 0 25.02.2013, 08:27:55
  27. avatar
    [4] Věrulinka [*]

    Sml23

     nene, s tím bych doma nesuspěla, ale ani já toto nejím Sml23, není nad domácí jídlo Sml67

    superkarma: 0 25.02.2013, 07:54:38
  28. [3] Danulka K. [*]

    Co vařit, s tím si lámu hlavu denně, každý nápad je dobrý.

    superkarma: 0 25.02.2013, 07:20:29
  29. avatar
    [2] tajnostii [*]

    Nic pro mého mužeSml23

    superkarma: 0 25.02.2013, 06:52:04
  30. [1] lidicka [*]

    Nápady z jednoho hrnce jsem ještě nezkoušelaSml23

    superkarma: 0 25.02.2013, 05:51:33

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme