Reklama

Čtenářka Jarmila 356 má ráda mnoho jídel, ale mne nejvíce zaujala věta o tom, že zná ženy, které úmyslně vaří, co rodina nerada jí. Brrr. Sadistky. Díky Vám Jarmilo356 za příspěvek a chraň mne takových žen. Teplé, tlusté, vepřové maso na talíři s rozblemcaným zelím a knedlíkem. Mám husí kůži…

Zdravím všechny ženy-in,
přemýšlela jsem nad dnešním tématem a nenapadá mě zrovna žádné neoblíbené jídlo. Snad jedině plíčka na smetaně pro jejich pro mě nevábný vzhled....haha, vlastně ani držkovou polévkou mě neuctíte.

Mám ráda klasická jídla, ale současně vyzkouším něco nového. Nevadí mi mořské potvory, ba naopak. Jsem zastáncem, že se má vařit to co je v rodině oblíbené a netrestat nikoho tím, co nerad jí.

A že takové kuchařky znám, co „schválně“ vaří členům rodiny to, co nemají rádi.

Od jara do podzimu si rádi zpestříme jídelníček jídly z grilu na zahrádce. Už sama atmosféra nemá chybu. A taková zeleninová směs na grilu a opečené brambory jako příloha, to si určitě představíte už sami.

Ráda se nechám inspirovat tdelevizními pořady, ale je fakt, že každý představitel je ze zcela jiného těsta. Babicu chválím za rychlé a jednoduché vaření.

Polreich vaří zajímavě, ale doprovodné slovní divadlo mě občas vytáčí.

Proto se ráda podívám i na vaření s Italem.

Každý si najde tu svoji inkspiraci sám.

Jarmila356
Text nebyl redakčně upraven


Končí téma:  O jídle, pro které byste vraždila, nebo se nechala zabít!

Jednu z vás kolem 16. hodiny odměním. Zajímavými knihami: Chléb v hlavní roli a Domácím bylinářem.