Omlouvám se dopředu za malou lest. V redakci už delší dobu vedeme debatu na téma, jakou roli hraje ve čtenosti článků bulvární nadpis.

 

A proč jsem se k tomuto menšímu švindlíčku uchýlil? No přece abyste věděly, co dnes můžete na Žena-in.cz dělat a očekávat.

 

Dnes jako téma dne vyhlašuji opalování. Je teplo a má být – viz naše počasí. Jak se opalujete, jaké máte rady pro spálené. A prostor klidně dám i lidem, co mají proti opalování racionální i neracionální připomínky.

 

Cokoliv na téma opalování, včetně vašich opálených  fotek čekám na známém redakčním mailu

 

redakce@zena-in.cz

 

A co za to? Mám tu pro vás přichystány 4 dárečky

 

Drei Wetter TAFT Lycra Flex Extra Strong pro flexibilní fixaci účesu

Astor řasenku s vláknem Lycra, která prý nazdvedne, natočí a prodlouží řasy

Knihu Encyklopedie rodičovství – od narození do osmi let aneb 1023 rozumných rad

A Survival – Nutrition Supplements – na Spalování tuků – 500 ml obsahující L-Carnitin, HCA a Chrom

 

Těmito dárečky odměním ty, které mi pošlou zajímavosti na téma opalování.

 

A jinak. I dnes čekejte vykutálenou bleskovou soutěž. Dnes možná opět vyzkoušíme, zda poznáte, co je na obrázku. V kolik, vám ale neřeknu :-)

 

A taky nezapomeňte, že pokud máte problém, můžete si napsat o radu na e-mail sos@zena-in.cz

 

A v neposlední řadě se dnes můžete těšit na řadu chlapů, které jsme dostali na mail a budou během dopoledne zařazeni do rubriky Chlap-in.

 

První tam dorazí už za chvíli!

 

A teď k víkendu. Pokud mi dovolíte se pochlubit, tak jsem griloval.

 

Griloval jsem obrovskou mňamku.

To uděláte z kuřecího prsního řízku takový dlouhý tenký řízeček, tak že ho rozříznete napůl, ale nedoříznete. Posolíte, popepříte, dáte kousek uzené Mozzarely a cibuli. Zabalíte, zajistíte párátky a obalíte do anglické slaniny. Tu také přichytíte párátky.

To ogrilujte

Mezitím si připravíte lilek - rozpůlíte ho a příčně uděláte zářezy tak 3x3 pravoúhle na sebe až ke šlupce, ale bacha neproříznout. Do oleje nadrobno nasekáte petržel a nadrobno nakrájený česnek.

 

Když maso ogrilujete, položíte lilek na gril tím rozpůleným dolů. A když už je pěkně dohněda, naplníte ho tím olejem s petrželí a česnekem a z druhé strany ho doděláte tak, aby byl krásně měkký.

 

Servírujete společně s tím kuřecím řízkem se sýrem v křupavé slanince.

 

No koukněte:

 

 

No nechtěly byste mne mít doma?

A s tím sexem to mám opravdu jinak :-)

Krásný den přeje a na vaše příspěvky se těší dnešní editor

Reklama