Vaření

Náš tip: Salát z hroznového vína s Klasickým balzamikovým krémem Kalamáta

Následující recept s použitím balzamikového octa a balzamikových krémů Kalamáta Papadimitriou vytvořil Iaonnis Asarlidis, šéfkuchař z pražské řecké restaurace Kavala.

Salát z hroznového vína s Klasickým balzamikovým krémem Kalamáta (salata me stafili ke balsamiko)

Ingredience na 1 porci:

salát

  • 10 bobulí bílého hroznového vína
  • 1/2 středně velké okurky
  • 4 listy římského salátu
  • 3 polévkové lžíce olivového oleje
  • 3 polévkové lžíce tmavého Klasického balzamikového krému Kalamáta

Hrozny rozpůlíme, okurku nakrájíme na kolečka, salát na proužky.

Vše promícháme s olejem a na vrch pokapeme balzamikovým krémem.

Více recptů naleznete na našem YouTube kanálu a na www.papadim.com/cs/, nebo se staňte naším fanouškem na Facebooku a mějte přehled o novinkách ve světě řeckých balzamik.

   
13.06.2014 - Zelenina - autor: Komerční článek

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme