Vaření

Naložený hermelín

nakládaný hermelín

Suroviny:
2 Hermelíny
2 velké cibule
4 stroužky česneku
naložená červená paprika
grilovací koření
koření Tabasco


Postup:
V oleji rozmícháme grilovací koření, Hermelín rozpůlíme, každé kolo potřeme prolisovaným česnekem.
Cibuli nadrobno nakrájíme, rozdělíme na 5 dílů.
Na dno sklenice dáme díl cibule, nakrájenou papriku, položíme kolo Hermelínu a zakapeme Tabascem.
Položíme další vrstvu cibule, papriky - vrstvíme až do konce a vždy nesmíme zapomenout zakapat Tabascem.
Zalijeme olejem s grilovacím kořením a láhev uzavřeme.

Necháme 5 dnů v chladu uležet.

Dobrou chuť přeje Peťka.

   
05.05.2009 - Sýr a vejce - autor: elly

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [31] jithule [*]

    výborný

    superkarma: 0 25.12.2012, 21:01:15

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [30] Dara111 [*]

    Dámy, jen pro info přidávám, z čeho je vlastně hermelín složen viz odkaz, jinak je mooooc lahodný a se zeleninou by jeho potěšení jednou za čas nemělo vadit Sml16

    http://www.chemievjidle.cz/syr-s-plisni/sedlcansky-hermelin?

    http://www.kaloricketabulky.cz/pepa

    superkarma: 0 17.12.2012, 20:45:10
  2. avatar
    [29] arminka [*]

    je to ostuda,ale nakládaný hermelín jsem ještě neměla Sml80

    superkarma: 0 29.02.2012, 20:06:26
  3. avatar
    [28] hubajda [*]

    panecku to je ale dobrota jedla jsem to na svadbe a dodnes mam na jazyku tu dobrouckou chut je v planu na silvestra

    superkarma: 0 20.12.2011, 22:15:29
  4. avatar
    [27] Mopsička [*]

    Sml59supr recept, zrovna jsme včera v práci mluvili, že před vánoci bysme se složili na nakládaný hermošSml59

    superkarma: 0 24.10.2009, 17:27:59
  5. [26] orangutan [*]

    Sml67

    superkarma: 0 23.07.2009, 22:27:14
  6. avatar
    [25] Myškomedvídek [*]

    nakládám různé sýry dohromady je to moc dobréSml59

    superkarma: 0 19.07.2009, 21:23:48
  7. [24] lucsej [*]

    Sml59

    superkarma: 0 18.07.2009, 11:21:11
  8. avatar
    [23] Křistková [*]

    Nakládaný hermelín milujiSml59

    superkarma: 0 18.07.2009, 09:41:40
  9. [22] orangutan [*]

    Sml59koupila jsem si ho a byl skvělý

    superkarma: 0 28.06.2009, 22:59:55
  10. [21] orangutan [*]

    Sml1hermelín můžu

    superkarma: 0 28.06.2009, 22:59:00
  11. avatar
    [20] Avilo [*]

    děkuji za tento recept! Hermelín ze sklenice je výbornýSml67

    superkarma: 0 28.06.2009, 18:54:17
  12. [19] matuszyk [*]

    Ten milují-mnam........Sml36

    superkarma: 0 31.05.2009, 18:26:20
  13. avatar
    [18] kapkamore [*]

    Je to výborné, ale kalorické...

    superkarma: 0 30.05.2009, 13:38:21
  14. [17] orangutan [*]

    Sml28už jsem plná,samé dobroty,ale kdo to má potom zhazovat

    superkarma: 0 29.05.2009, 23:52:34
  15. [16] kamilka86 [*]

    no to je lahůdka tohleto-a k pivu prvotřídní

    superkarma: 0 27.05.2009, 22:02:23
  16. avatar
    [15] Myškomedvídek [*]

    izis.80 — #11 dělala jsem ho,mazlavý není,je vynikající,dávají se tam feferonky nebo tabasco,doporučujiSml75

    superkarma: 0 27.05.2009, 16:15:55
  17. avatar
    [14] Myškomedvídek [*]

    já si myslím že na obrázku je také balkanský sýr.Včera jsem to zrovna měla s mužem k večeři a byla jsem pochválená,akorát jsem tam něla přidat něco pálivého.Naložila jsem to do olivového oleje,ale jen trochu,jinak je to moc mastné a to pak není ono Sml67Sml75

    superkarma: 0 10.05.2009, 21:38:46
  18. [13] Póla [*]

    Taky si myslím,že na fotografii je balkánský sýr.

    superkarma: 0 10.05.2009, 17:21:11
  19. [12] bles [*]

    mnam, mnam, tohle dělám hodně často - můžeme se po takových dobrotách utlouct. přidávám ještě sušená rajčata a olivy - je to tam výborné. a lžičku pálivého helmansu kečupu.

    superkarma: 0 07.05.2009, 13:32:07
  20. avatar
    [11] izis.80 [*]

    já to nikdy nejedla. Neni to moc mazlavý? jakej je lepší nakládat, víc zralej,nebo tvarohovatější? Všude okolo akorát slyšim od chlapů, jak by si ho dali, ale že kdysi se dělával výbornej, dneska ho nikdo tak neumí. Je tohle echt recept na hermelín? Mně přijde divný to grilovací koření,ne? to nepouští moc chuť za studena.Á paprika jako kapie? Já myslela že feferonky se tam dávaj...

    Sml76Babo raď!!

    1. na komentář reaguje Myškomedvídek — #15
    superkarma: 0 06.05.2009, 15:48:14
  21. avatar
    [10] Žábina [*]

    okolinka — #8 já dávám olivový olej

    ale když není, tak normálně slunečnicový

    superkarma: 0 05.05.2009, 13:40:21
  22. avatar
    [9] Žábina [*]

    shb — #6 to bych mohla zkusit, jedeme v pátek k tchánovcům na oslavu narozenin, budeme grilovat tak že bych to udělala jako zákusek k Sml77

    superkarma: 0 05.05.2009, 13:39:55
  23. avatar
    [8] okolinka [*]

    a jaký olej? řepkový, slunečnicový? nebo je to jedno

    1. na komentář reaguje Žábina — #10
    superkarma: 0 05.05.2009, 13:28:19
  24. avatar
    [7] borovec [*]

    určitě se jedná o dobrotku k Sml77

    superkarma: 0 05.05.2009, 13:07:28
  25. avatar
    [6] shb [*]

    Myškomedvídek — #1 hmm to zní luxusně Sml66

    jinak nakládaný hermoš taky miluju- rozkrojím hermelíny dám mezi ně kolečka cibule, posypu kořením- červenou paprikou, trošku pepře nebo chilli, zaleji olejem, dám tam bobkové listy a třeba i kuličky pepře nebo nového koření, do sklenice, či misky, uvazřu a šoupnu do ledničky, tak za cca 3 dny je to mňamka :o)

    1. na komentář reaguje Žábina — #9
    superkarma: 0 05.05.2009, 12:59:15
  26. avatar
    [5] mmarianne [*]

    RenataP — #4 Asi jo, nebo by to mohl být Tofu 

    superkarma: 0 05.05.2009, 11:01:25
  27. avatar
    [4] RenataP [*]

    Barbucháč — #3 taky to zkoumám, přijde mi to jako balkán

    1. na komentář reaguje mmarianne — #5
    superkarma: 0 05.05.2009, 09:46:19
  28. avatar
    [3] Barbucháč [*]

    Ta fotka ovšem s hermelínem moc společného nemá.

    1. na komentář reaguje RenataP — #4
    superkarma: 0 05.05.2009, 07:57:44
  29. avatar
    [2] Věrulinka [*]

    Sml20 miluji naložený Hermelín Sml66

    superkarma: 0 05.05.2009, 06:51:06
  30. avatar
    [1] Myškomedvídek [*]

    dělávám ho je vynikající,také dělám hermelín,že ho rorpůlím,vydlabu,tp vydlabané spojím s máslem,ořechy,okurkou,paprikou,naplním zpet,zabalím do alobalu,nechám v lednici hodinku a pak nakrájím na trojuhelníčky.ponejvíc to dělám návštěvě nebo na SilvestraSml75

    1. na komentář reaguje shb — #6
    superkarma: 0 05.05.2009, 01:08:09

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme