Vaření

Milujete krémové polévky? Sáhněte po nové Hříbkové od značky Knorr

Kdo by neměl rád krémové polévky, které se doslova rozplývají na jazyku. Zvlášť, když jejich příprava teď může být daleko jednodušší a rychlejší. Nevěříte? Sami se o tom můžete přesvědčit s novou Hříbkovou polévkou Knorr. Díky ní si budete moci dopřát nevšední gurmánský zážitek, jako od špičkového šéfkuchaře.

KnoorTaké milujete tu chuť lahodně krémové houbové polévky? Rádi byste si nalili plný talíř, a pozorovali, jak se z něj pozvolna kouří? Jenže na houbařské úlovky, čerstvě donesené přímo z lesa, si přece jen budete muset ještě nějakou chvíli počkat. Navíc jste všechny sušené houby již o Vánocích spotřebovali při přípravě štědrovečerního kuby. Takže, co s tím? Odpověď je jednoduchá. Stačí sáhnout po jedinečné novince značky Knorr - Hříbkové polévce. Díky ní si budete moci na lahodné houbové polévce pochutnat vždy, když na ni dostanete chuť.

Mít vždy po ruce nějaký ten sáček krémové hříbkové polévky se rozhodně vyplatí. Stačí vám totiž jen pouhých pár minut na to, abyste s jeho pomocí vykouzlili polévku s opravdovou a intenzivní chutí čerstvých hřibů. Každý, kdo ji ochutná, si bude nejspíš myslet, že jste se právě vrátili od dvanácti měsíčků s košíkem plným hub.

Houbová polévka Knorr, doporučená cena 23,90 Kč

Příprava Hříbkové polévky Knorr je velmi jednoduchá, takže nevyžaduje žádného zdatného kuchaře. Stačí jen obsah sáčku smíchat se studenou vodou, přivést k varu a zvolna pár minut povařit. Díky tomu může být Hříbková polévka Knorr vhodná třeba jako rychlá svačina, když vás přepadne hlad. Jistě ji ocení i zaneprázdněné kuchařky, které zrovna nemají dostatek času na vaření, ale přesto by rády své rodině naservírovaly na talíř něco chutného. Kromě skvělé chuti Hříbkové polévky Knorr jistě každý ocení i to, že do ní nejsou přidávána umělá barviva, glutamát ani konzervanty.

   
30.05.2013 - Vaření - autor: Komerční článek

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [36] emkop [*]

    já kupují hotové polévky jen vyjímečně,krémovou hříbkovou a mnoho dalších krémových dělám sama,nedá to moc práce a je chutnější,vím co jsem tam dalaSml22

    superkarma: 0 16.06.2013, 16:05:40
  2. [35] smailinka74 [*]

    výborná, mohu potvrdit.

    superkarma: 0 13.06.2013, 16:45:16
  3. [34] vercicak23 [*]

    máme rádi

    superkarma: 0 08.06.2013, 20:17:50
  4. [33] Jiřina Bartošová [*]

    už jsem vyzkoušela,nemá chybuSml59

    superkarma: 0 31.05.2013, 11:09:16
  5. avatar
    [32] Vivian [*]

    Uvařit dobrou polívku z čerstvých surovin (případně sušených hub) je jednoduché jako facka, pytlíkovka je nouzovka, když se jede pod stan...

    superkarma: 0 31.05.2013, 09:39:48
  6. [31] helešicová [*]

    Zrovna dnes jsem vařila hřibačku ,ale domácí.

    superkarma: 0 30.05.2013, 22:59:47

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [30] Reni [*]

    Sml16 Jen domácí - ze svoji zahrádky. Žádné pytlíky. Sml23 Sml68

    superkarma: 0 30.05.2013, 22:50:18
  2. avatar
    [29] daska59 [*]

    Mám ráda krémové "Ze zahrádky"

    superkarma: 0 30.05.2013, 22:34:16
  3. avatar
    [28] arminka [*]

    Sml67 hmm není nad domácí Sml30

    superkarma: 0 30.05.2013, 20:35:42
  4. [27] maartiinkaa [*]

    jedině domácí s pytlíku ne

    superkarma: 0 30.05.2013, 20:24:09
  5. avatar
    [26] Claire [*]

    Dala bych si, z čerstvých hříbků

    superkarma: 0 30.05.2013, 19:30:51
  6. avatar
    [25] fulfy [*]

    Miluju domácí stravuSml67

    superkarma: 0 30.05.2013, 18:48:31
  7. [24] fiserovam [*]

    Krémové polévky jsou u nás žádanou pochoutkou, ale pouze doma dělané

    superkarma: 0 30.05.2013, 17:21:30
  8. avatar
    [23] Uhi [*]

    Roland — #12 jo, ta je moc dobrá.Není v ní cítit žádná umělá pachuť. Hříbkovou jsem ještě neměla.

    superkarma: 0 30.05.2013, 16:16:47
  9. avatar
    [22] denkas [*]

    ekleinovka — #21 Přesně takSml22

    superkarma: 0 30.05.2013, 15:41:54
  10. avatar
    [21] ekleinovka [*]

    Není nad domácí kuchyni

    1. na komentář reaguje denkas — #22
    superkarma: 0 30.05.2013, 14:38:22
  11. avatar
    [20] kosík [*]

    Krémové polévky i s houbami vařím sama Sml22

    superkarma: 0 30.05.2013, 14:32:16
  12. [19] FAXÍK [*]

    všechy jídla, polévky s hříbkami miluji a vařím je sama

    superkarma: 0 30.05.2013, 13:44:48
  13. [18] V19 [*]

    polievky variem sama, ale manžel chodí na montáže, tak si varí sáčkoveSml16

    superkarma: 0 30.05.2013, 13:21:13
  14. avatar
    [17] blesksoft [*]

    dělám doma sama pro děti tohle ne ne Sml23

    superkarma: 0 30.05.2013, 11:59:21
  15. avatar
    [16] Hanula [*]

    Sml16zrovna teď jsem měla výbornou polévku - kolega uvařil a donesl ji do práce -mňamSml67

    superkarma: 0 30.05.2013, 11:50:02
  16. [15] Pilz [*]

    raději si polévky vařím sama vím co do nich dám..........

    superkarma: 0 30.05.2013, 11:22:23
  17. avatar
    [14] Jindriska8 [*]

    Věrulinka — #13 Věruško,krémové polévky mám ráda,ale dělám svoje.Sml22

    superkarma: 0 30.05.2013, 11:20:18
  18. avatar
    [13] Věrulinka [*]

    Fuj, mermocí manžel musel koupit, již nikdy hříbkovou, chu´t se nedá popsat, prostě humus Sml68Sml15

    1. na komentář reaguje Jindriska8 — #14
    superkarma: 0 30.05.2013, 09:48:59
  19. [12] Roland [*]

    Chutná mi od nic Lišková.

    1. na komentář reaguje Uhi — #23
    superkarma: 0 30.05.2013, 09:38:05
  20. avatar
    [11] saruz [*]

    Houbovou polévku raději z čerstvých hříbků. Sml22

    superkarma: 0 30.05.2013, 09:01:55
  21. avatar
    [10] tauferova monika [*]

    Já si počkám,až porostou houbySml22 Polévky z pytlíku občas vezmu na dovolenou

    superkarma: 0 30.05.2013, 07:57:41
  22. [9] Evuš [*]

    Sáčkovou jen někdy na chatě, ale domácí jsou určitě nejlepší.

    superkarma: 0 30.05.2013, 07:45:33
  23. avatar
    [8] lenig [*]

    nedělám sáčkové polévky, ale pěkně domácí Sml59Sml58Sml22

    superkarma: 0 30.05.2013, 07:43:30
  24. [7] magic11 [*]

    krémové polévky milujeme, ale z syntetické z pytlíku néééé Sml68

    superkarma: 0 30.05.2013, 07:34:59
  25. avatar
    [6] Makynka [*]

    Dřív jsem takvou nějakou kupovala a chutnala mi. Teď nejsem zvyklá vařit z prášku.

    superkarma: 0 30.05.2013, 07:34:06
  26. avatar
    [5] marde [*]

    Pytlíkové pouužívám výjimečněSml22

    superkarma: 0 30.05.2013, 06:39:07
  27. avatar
    [4] LudPa [*]

    Krémové ne, miluju vývary.Dcery krémové vaří, ale ne „z pytlíku."

    superkarma: 0 30.05.2013, 06:28:19
  28. [3] lidicka [*]

    Ještě jsem ji neměla, manžel by si určitě pochutnal, bohužel dcera houby absolutně nesnáší, dokonce ani jejich vůni.Sml22

    superkarma: 0 30.05.2013, 05:51:27
  29. avatar
    [2] peetrax [*]

    Měla jsem, vařila jsem, chutnalo. Sama houbovky moc neumím a nedělám, takže jednou za čas, proč ne. Sml39

    superkarma: 0 30.05.2013, 00:29:40
  30. avatar
    [1] jmeno [*]

    Raději si polévky uvařím sama doma a vím co jím.

    superkarma: 0 30.05.2013, 00:11:22

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme