Dobré odopledne,

posílám recept na rychlou a lehkou večeři:

Filé na zelenině

Filé (nejlepší je aljašská treska)
Nakládaná zelenina * Kunjovanka
Plátkový sýr
Smetana
Kečup
Tuk
Sůl, pepř

Filé omyjeme a osolíme, opepříme a dáme do vymaštěného pekáčku. Zeleninu slijeme a trochu šťávy si schováme. Zeleninu navršíme na rybu a polijeme smetanou s troškou šťávy ze zeleniny. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme. Po 10 minutách do pokapeme kečupem a přikryjeme plátky sýra a dopečeme. Podáváme s dušenou nebo grilovanou zeleninou, nebo s bramborama.

Dobrou chuť přeje

Clerenc

Díky Clerenc, vypadá to lákavě... Mňam. Dnešní téma ve mně vzbuzuje chuť na jídlo více, než bych si přála :-).
Reklama