Bulvár

Martin Zounar ulítává na grilování ryb

Slunné počasí, které předpovídají meteorologové na konec května, nahrává do karet hlavně milovníkům pikniků a grilování. Mezi ně patří i herec a moderátor Martin Zounar, který za pár dní (26. 5.) oslaví své 41. narozeniny. "Já griluji velmi rád. Zrovna před pár dny, jak bylo hezky, jsem se tomu věnoval," říká herec, který se kromě moderování účastní i natáčení pořadu Hádej, kdo jsem a seriálu Velmi křehké vztahy. "Preferuji hodně ryby, protože jsou zdravé a dělají se celkem snadno, a z masa miluji kuřecí," prozrazuje.

 

Martin má vaření jako koníček. Původně si myslel, že zůstane pouze u toho, ale nakonec se mu kuchařské umění podařilo zúročit v pořadu Prima vařečka. "Tento pořad mi pomohl, že jsem se dostal do povědomí veřejnosti v rámci jídla. Pak přišla soutěž Grilmánie, kterou letos už popáté moderuji. Neznamená to ale, že bych se tím pasoval na nějakého kuchaře. Vaření je můj velký koníček a jsem rád, že jsem se mohl seznámit s lidmi, kteří gastronomii rozumí. Je pro mě ctí nakouknout do tajů některých kuchyní a po očku sledovat, jak se dělají různé pokrmy." Martin má nejen díky pořadům a akcím, které moderuje, v grilování velkou praxi. "Vždycky jsem byl vždycky zastánce toho, abychom grilovali na dřevěném uhlí, aby to bylo přírodní a nebyli jsme takoví ti mastňáci. Rád si dopřeji bábovku, chleba, buchty, kuře i kachnu, ale ve zdravé úpravě. Grilování by mělo být o pohodlí a ne, že lítáte a křičíte, že se vám něco připálilo," tvrdí herec.
   
20.05.2008 - Společnost - autor: Michaela Kudláčková

Komentáře:

  1. avatar
    [7] kwiny [*]

    Taky mám ráda grilovanou zeleninu.Nejvíce cuketu a papriku plněnou balkánským sýrem.

    superkarma: 0 20.05.2008, 14:27:14
  2. avatar
    [6] wich [*]

    ToraToraTora: Zeleninu jsem taky začala grilovat . Minulý víkend jsem "vykuchala" rozpůlená rajčata, naplnila hermelínem a zabalila do alobalu, vedle jsem dala rozkrojenou papriku pokapanovu olivovým olejem. Bylo to hříšně dobré .

    superkarma: 0 20.05.2008, 13:50:26
  3. avatar
    [5] wich [*]

    Pokud je hezky, grilujeme každý víkend V pátek klobásky k večeři a v sobotu a neděli naložené maso

    superkarma: 0 20.05.2008, 13:48:46
  4. avatar
    [4] ToraToraTora [*]

    Grilování miluju, hlavně maso a zeleninu. Nepreferuji žádný druh, vždy záleží na úpravě a koření. Hlavně musí být dobré pití a pohoda...jo a počasí. Letos už mám první grilovačku za sebou a docela jsem se i hezky opálila

    superkarma: 0 20.05.2008, 12:14:48
  5. avatar
    [3] colombo [*]

    taky s manželem rádi grilujeme, dokonce i v zimě doma, koupili jsme domácí gril, je to super

    superkarma: 0 20.05.2008, 12:12:39
  6. avatar
    [2] MEK [*]

    grilování Martine já zase ulítávám na vonných svíčkách

    superkarma: 0 20.05.2008, 11:53:36
  7. avatar
    [1] femme [*]

    grilovačky jsou moje ujížídm na grilovaném masu, rybách, ovoci i zelenině

    superkarma: 0 20.05.2008, 11:51:51

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa na téma osteoporóza
Anketa na téma: Zubní zdraví

Náš tip

Doporučujeme