Sušší druhy vánočního cukroví má ráda čtenářka s nickem Iveco. Podívejte se na její krásný plný plech...

Krásnou fotku plechu s vánočním cukrovím zaslala čtenářka s nickem Iveco...


Přeji krásný den,
i já chci přispět se svojí troškou do mlýna. Vánoční cukroví peču každý rok a ráda. Začínám kolem 10. prosince a většinou mi rodina nějaký druh cukroví ještě do vánoc stihne sníst. Máme rádi spíš sušší druhy a ty s krémem u nás moc nejdou. Občas zaexperimentuji a udělám něco nového, ale většinou to u mých konzervativních rodinných příslušníků neprojde. Den před štědrým dnem pak napeču vánočky, které se těší velké oblibě. Chtěla bych popřát všem hodně úspěchů při pečení letošního cukroví a hlavně ať se vám nic nespálí a já odcházím naloupat ořechy, aby letošní pečení mohlo vypuknout....

cukrovi

Krásný den.
Iveco

vanocka rohle

Pozn. Red.: Text neprošel jazykovou korekturou.

Téma dne 30. 11. 2012: Vánoční pečení

Příspěvky k tomuto tématu již neposílejte. Později odpoledne se dozvíte, kterou čtenářku jsem odměnil slíbeným dárkem, totiž balíčkem Hera máslová příchuť a knížkou Atmosféra Vánoc (iKAR).

HERA

Nová Hera máslová příchuť si snadno najde místo ve vaší kuchyni. Nejen že se skvěle hodí na přípravu krémů a krémových dezertů, ale je vhodná také jako přísada do běžného pečení.

atmosfera vanoc

Reklama