Reklama

 

A den D je tady! Chystáte letní party, parádní zábavu, ale díky tropickým teplotám nemáte nejen chuť na jídlo, ale ani na složitou přípravu občerstvení pro vaše hosty?

 

Pak vás potěšíme! Máme totiž pro vás radu, jak se nejen vyhnout zdlouhavé přípravě občerstvení, ale navíc vám prozradíme, jakouže lahůdkou bezpochyby uděláte svým hostům radost!

 

Asi není třeba vůbec říkat, že tuňák Rio Mare je kvalitní pochoutkou, která by rozhodně neměla chybět v našem jídelníčku....

 

Není žádným tajemstvím, že tuňák Rio Mare je bohatý na ušlechtilé proteiny, které jsou ideální pro kompletní, lehkou a správnou stravu. Je zvláště vhodný pro malé děti a seniory, neboť tuňákové maso neobsahuje žádné pojivové tkáně, což usnadňuje jeho trávení.

V porovnání s ostatními rybami je maso z tuňáka nejbohatší na fosfor, který hraje významnou roli v udržování rovnováhy nervového systému a současně má i zásadní význam pro zdraví zubů a kostí.

 

A nyní vám položíme jednoduchou otázku: Znáte tuňáka se žlutou ploutví? Ne? Pak přicházíte opravdu o hodně!

Rio Mare totiž přichází s nejkvalitnějším tuňákovým masem, které je v současnosti na českém trhu k dispozici. Maso z tuňáka se žlutými ploutvemi mají tuňáci Rio Mare ve vlastní šťávě a v olivovém oleji. Tyto výrobky jsou označeny speciální pečetí, kterou jistě nepřehlédnete! Neváhejte a ochutnejte i tuto novinku, která jistě obohatí váš jídelníček!

 

Věříme, že jste sama vymyslela řadu receptů právě s tuňákem Rio Mare, které jste si doslova zamilovala...

Ale víte, že díky jedinečné a lahodné chuti Rio Mare si můžete připravit i vynikající těstovinové saláty?

Jejich příprava je opravdu snadná, a co víc, vaše party se ponese ve zdravě letním duchu!

 

Co byste řekla například na takový křupavý salát s tuňákem? Že nevíte, jak se takovýto salát dělá??? Zde máte jednoduchý recept!

 

 

Pro 4 porce:

 

2x160 g tuňáka RIO MARE v olivovém oleji

200 g směsi čerstvých salátů

1 fenykl

1 zelená paprika

1 čajová lžíce piniových semínek

1 čajová lžíce kaparů

4-5 černých oliv

4-5 listů divoké rokety

1 čajová lžička červeného vinného octa

½ čajové lžičky Dijonské hořčice

3 čajové lžičky extra panenského olivového oleje

sůl a pepř

 

Postup:

Očistíme a osušíme salát, očistíme papriku a fenykl a nakrájíme na malé kousky. Vše vložíme do salátové mísy. Přidáme okapaného, na malé kousky rozdrceného tuňáka, piniová semínka a opatrně zamícháme.

Nasekané kapary, olivy a listy rokety vložíme do samostatné misky, přidáme vinný ocet, hořčici, olej, sůl, pepř a zamícháme. Takto připravenou omáčkou salát zalijeme až při servírování.

 

 

Pokud se vám již nyní sbíhají sliny, máme pro vás dobrou zprávu. Můžete se těšit na další články, kde také nebudou chybět další výtečné recepty!