Ingredience:

  • 1 balení těstovin (500g)
  • 2 balení tuňáka ve vlastní šťávě
  • 1 Bílý jogurt z Mlékárny Valašské Meziříčí
  • 1 Kysaná smetana
  • 2 lžíce majolky
  • Kukuřice
  • Cherry rajčátka
  • Jarní cibulka – nať
  • Citronová šťáva, sůl, cukr, bílý pepř

Postup:

Uvaříme si těstoviny v osolené vodě. Uvařené těstoviny promícháme s kukuřicí, tuňákem, rajčátky a natí jarní cibulky. Směs osolíme a opepříme. Poté si připravíme zálivku z Bílého jogurtu z Valašska, Kysané smetany z Valašska, majolky, citronové šťávy, cukru a soli. Salát promícháme a dáme vychladit. V letních horkých dnech je to pecka.

Příprava: 10 minut, uvaření těstovin
Dokončení: 10 minut

Které další saláty si můžete s naším webem připravit?

Těstovinový salát s jablky, sýrem a špenátem

Uložit

Uložit

Uložit

Listové saláty s olivami a sušenými rajčaty

salat1.jpg (93 KB)

Salát Coleslaw

coleslaw.jpg (114 KB)

Fenyklový salát s pomerančovou zálivkou

fenyklovysalat.jpg (81 KB)

Zdroj fotografií: Alena Kolaříková

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Reklama