Reklama


Také jste si oblíbili vermuty Garrone? Pijete je jen tak s ledem nebo je používáte pro výborné míchané drinky? Tentokrát jsme pro Vás připravili několik nových receptů na koktejly Garrone.

 

Italské vermuty Garrone není třeba představovat. Jistě je všichni znáte, patří mezi velmi oblíbené nápoje. Původní turínské receptury vermutů z vybraných révových vín s přídavky pelyňku, puškvorce, máty a dalších bylin tvoří základ vynikající kvality vermutů Garrone Bianco, Garrone Rosso, Garrone Dry. Garrone Cherry je aperitiv zcela výjimečný, vyráběný z drcených višní Maraskino a vyzrálého červeného vína. Pod značkou Garrone Bitter najdete typický italský hořký likér (Garrone Bitter není vermut) temně červené barvy, s výraznou aromatickou vůní i chutí.

 

Už jste ochutnali novinku?

Nedávno představila značka Garrone dvě moderní, skvělé novinky s vynikajícími chuťovými vlastnostmi. Aperitivy Garrone s chutí pomerančů (Garrone Orange) nebo broskví (Garrone Pesca). Objevte chuť středozemních pomerančů spojených dle originální italské receptury s pečlivě vybranými víny. Hořkosladká chuť vznikla díky spojení pomerančů, enciánu, rebarbory a pelyňku.

 

Doporučujeme:

Do skleničky s ledem nalijte 2 cl Garrone Orange a 2 cl Garrone bitter, vše promíchejte a ozdobte pomerančem.

Broskvovou chuť Garrone Pesca oceníte jako aperitiv, do míchaných nápojů nebo jako doplněk k zákuskům nebo zmrzlině.

Vyzkoušejte: Do skleničky s ledem nalijte ½ cl Garrone Pesca, ¼ cl Garrone Extra Dry a ¼ cl Ginu. Vše promíchejte.

 

Další skvělé recepty:

 

Garrone Mojito

Rozmělníme limety, přisypeme kostky ledu a vlijeme 6 cl Garrone Bianco, 5 cl jablečného džusu, vložíme lístky máty a dolijeme sodou. Vše promícháme barmanskou lžičkou (příprava do skla).

 

Garrone Mojito Red

Rozmělníme půlku limety, přisypeme kostky ledu a vlijeme 4 cl Garrone Bitter, vložíme pár lístků máty a doplníme sklenici sodou. Vše promícháme barmanskou lžičkou (příprava do skla).

 

Ginger & Fred

6 cl Garrone Bianco, 5 cl grepový džus, troška nastrouhaného zázvoru a soda na dolití. Ingrediece (mimo sody) vlijeme do připravené míchací sklenice s ledem, prošejkrujeme, i s ledem vlijeme do sklenice, ve které nápoj podáváme, a na závěr doplníme sklenici sodou (příprava v šejkru).

 

Chocolate bomb

6 cl Garrone Cherry, 2 cl smetana, 3 cl mléko, 5 cl jahodový džus, trocha nastrouhané čokolády. Všechny ingredience vlijeme do připravené míchací sklenice s ledem, důkladně prošejkrujeme a i s ledem vlijeme do sklenice, ve které nápoj podáváme (příprava v šejkru).

 

Bitter Peach

4 cl Garrone Bitter, 5 cl grepový džus, 5 cl broskvový džus. Všechny ingredience vlijeme do připravené míchací sklenice s ledem, důkladně prošejkrujeme a i s ledem vlijeme do slenice, ve které nápoj podáváme(příprava v šejkru).

 

Více informací a receptů na www.garrone.cz